SKIN79 BB Cream

8.6.13

Am primit setul asta cu patru mini BB cream de la SKIN79 acum vreo 2 (sau poate 3 luni) de la o prietena, in Romania l-am vazut la un pret exagerat de mare, asa ca va sfatuiesc daca sunteti interesate sa incercati produsele sa cautati pe ebay, se gaseste la 5-6 lire (poate si mai putin daca castigati vreo licitatie). Se presupune ca fiecare are 5 grame, insa eu am indoieli ca e asa, mai ales ca mi s-a parut ca nu a fost aceeasi cantitate in fiecare - unele mi-au ajuns la 2 aplicari, altele la 4 si am folosit mereu aceeasi cantitate.


Am mai incercat produse de acest gen (primul BB cream asiatic l-am incercat acum vreo trei ani), deci stiam exact la ce sa ma astept si am si vrut inainte sa se lanseze in Romania sa cumpar varianta Gold, insa am tot citit pareri pe diverse bloguri si pana la urma nu am mai cumparat nimic. M-am bucurat cand am primit setul pentru ca-s curioasa din fire si asa imi mai satisfaceam o curiozitate.


Le-am incercat pe rand si nu am vazut diferente majore intre ele (varianta Pearl Luminous mi se pare oribila, am aplicat-o pe fata si cand m-am uitat in oglinda aveam sclipici peste tot, a trebuit sa ma demachiez, sa ma spal si tot nu mi s-a parut ca am scapat de el - asa ca varianta asta e un mare NU si nici n-o sa mai discut despre ea).

Am vazut diferente de culoare intre celelalte trei variante incercate de mine (n-am mai scris denumirea fiecareia in parte, insa puteti mari poza pentru detalii), insa in momentul in care le-am aplicat s-au adaptat foarte bine tenului meu. Nu incarca fata si se simt natural pe piele, insa nu au cine stie ce acoperire, avantajul este ca se pot aplica mai multe straturi si astfel sa acopere si alte probleme ale tenului si asta fara sa incarce tenul - eu nu am probleme mari cu tenul asa ca pentru uniformizat culoarea (ceea ce am avut eu nevoie) au fost tocmai bune si m-au scutit de aplicat crema hidratanta, SPF si fond de ten.

Eu am folosit pudra de fixare (cum fac de fiecare data cand folosesc fond de ten/ BB cream) si nu am avut probleme cu transferul, insa stiu ca asta e una din problemele de care am citit pe alte bloguri - ca se transfera pe haine, telefon, etc - a rezistat intreaga zi pe ten fara probleme (chiar si cand mi-am suflat nasul de la raceala)..

Mi-au placut, dar nu sunt vreun produs minune si nici nu cred ca merita banii pe care le au produsele in Romania. Daca ati incercat vreuna dintre variante sunt curioasa cum vi s-a parut.

11 comentarii

  1. eu am o monstra dar nam testato si ma refer la ultimul bb .

    RăspundețiȘtergere
  2. Le-am incercat pe toate, mai putin The Prestige. Aceeasi problema am avut si eu cu Pearl, aveam senzatia ca sunt un Edward Cullen in devenire ... Hot pink mi s-a parut ok, l-am folosit vara trecuta; despre alte doua am scris aici: http://www.alina-anghel.com/2013/01/testare-rapida-bb-creams.html
    Cum zici si tu, nu merita sa le cumperi din Ro, unde sunt exagerat de scumpe si nu merita banii astia.

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa putin produs au in ele aceste tubusoare. Eu am vrut sa-l cumpar pentru ca vroiam un BB cream de la ei dar nu stiam ce sa aleg. Ma bucur ca nu a fost pe stoc cand l-am vrut eu...m-am scutit de o cheltuiala pentru ca ma zgariam pe ochi daca imi dadeam cu ele de doua ori si se termina....aveam impresia ca-s mai mari pentru cei 80-90 de lei la care se vinde (asta daca-mi amintesc bine pretul). Intre timp am incercat BB cream hot pink si mi s-a parut ok dar zic ca si tine: parca tot nu merita banii aia pentru ceea ce este.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu am varianta Pink si imi place foarte mult, eu zic ca si-a meritat banii. Nu am mai incercat nici un alt BB asiatic, dar acesta de la Skin79 le intrece cu mult pe cele de tip "drugstore".

    RăspundețiȘtergere
  5. nu am incercat d ela acest brand..

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu mi-am luat exact acest set de pe ebay, am dat in jur de 8$, acum vreo luna jumatate, si sunt foarte multumita de ele (bine cu exceptia celei Pearl, pe care, dealtfel acum o folosesc ca highlighter). Si in conditiile in care le-am folosit aproape zilnic tot mai am din ele. Cel mai mult imi place cea roz deschis, e mai fluida, e perfecta pentru vara.

    RăspundețiȘtergere
  7. Am avut varianta Pink care a fost ok dar pe care am dat-o si am ramas cu varianta Gold care mi se pare si mai ok:e o varianta Pink ce hidrateaza si nu-mi scoate in evidenta zonele de piele uscata(asta er motivul pentru care imi si place mai mult).

    RăspundețiȘtergere
  8. E bb crema mea preferata, cea roz! Toate cremele sunt mai ieftine pe ebay sau amazon sau site-uri de genul asta, dar noi cremele astea mi le pun pe fata. Am gasit tot felul de lucruri sa-mi iau pe ebay, dar cosmetice sub nici o forma. Am preferat sa stiu ce cumpar si sa cumpar de la sursa, ca de aia avem magazin in Romania. In pus sunt preturi rezonabile, nu mi s-a parut deloc nerezonabil sa dau pe un fond de ten care il folosesc din noiembrie in jur de 100 lei. Poate ca nu ai apucat sa iti dai seama din setul acela. Eu am fost sfatuita sa nu imi achizitionez setul pentru ca e pentru diferite tipuri de ten si am impresia ca e si iluminator unul din ele nu sunt toate bb cream si m-au indreptat catre cel care mi se potrivea mie. L-am incercat si pe cel auriu, oriental parca se chema, dar eu nu am nevoie de acoperire mare. Imi placea mult blushul care venea cu el. Pacat ca nu le fac si separat. Am multe produse de la skin 79 si m-au scapat de multe probleme, dar cam dupa o luna dupa ce am inceput sa le folosesc am vazut o schimbare in bine. Dupa bb cream, gelul de curatare cu oxigen e preferatul meu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca tie iti priesc, pe mine nu m-au convins foarte tare, asa ca nu m-a interesat sa achizitionez vreo varianta full size si nici preturile nu mi se par asa rezonabile daca le compari cu preturile din magazinele de afara. Pe ebay gasesti vanzatori de cosmetice seriosi si cu reputatie buna, trebuie doar sa cauti, deci eu nu exclud varianta cumpararii de cosmetice de pe ebay daca ma documentez inainte.

      Ștergere
  9. eu am citit ca doar la inceput sclipeste, dar dupa 10 minute revine la normal

    RăspundețiȘtergere
  10. Am fost tentata sa imi cumpar, insa pe siteul din Ro nu sunt trecute ingredientele, sunt trecute doar o parte. Asta mi se pare lipsa de respect fata de client, inainte sa cumpar un produs sa nu pot vedea ce contine.

    RăspundețiȘtergere