Shopping & daruri

21.6.13

Luni am primit mai multe colete la birou si toate m-au incantat in mod deosebit si de-abia astept sa incerc produsele si sa va povestesc despre ele. Nu cred ca exista femeie care sa nu fie curioasa sa incerce produse noi atunci cand vine vorba de ingrijire si stil.

Cei de la Yves Rocher mi-au trimis un colet cu produsele nou lansate pentru un proiect despre care am discutat cu ei in ultima vreme si pentru moment pot sa va spun ca gama Retropical a fost o surpriza de proportii pentru mine. Parfumul are ceva ce pe mine ma fascineaza si mi se pare perfect pentru perioada asta, iar perlele bronzante le-am folosit zilnic. Despre restul va povestesc mai mult cu alta ocazie pentru ca am mai descoperit un produs care imi place mult de tot.


De la Remington am primit peria incalzita Keratin Therapy Volum Pro si am incercat-o deja, asa ca urmeaza in curand o postare cu primele impresii. Mi se pare foarte usor de folosit si imi place ca nu este deloc grea.



Stiu ca sunt subiecte despre care multi prefera sa nu discute sau pur si simplu se feresc, dar nu e cazul meu, asa ca o sa cititi curand parerea mea despre compresele Multi-Gyn pe care mi le-au trimis cei de la Vavian Pharma. Intre timp va spun ca pe site au o oferta la care primii 7 clienti care achizitioneaza produse Multi-Gyn de minim 100 ron primesc un voucher pentru un tratament facial complet la salonul "Solutii Estetica".

  
Mama a fost invitata la un eveniment Zepter si a primit cadou un sampon cu pantenol. Nu stiu cum este, insa asta m-a facut sa-mi amintesc ca acum vreo 10 ani am avut o gama de ingrijire de la ei care mi-a placut foarte mult ... si 3 inele (cred ca le-am primit cadou, nu-mi mai amintesc) pe care le-am purtat cativa ani buni si de care si acum imi aduc aminte cu nostalgie.


StrawberryNET m-a innebunit cu atatea oferte, rar se intampla sa nu ma tenteze cel putin un produs de la Oferta Zilei asa ca am profitat de doua dintre oferte si ieri am primit ambele colete, desi au fost plasate in zile diferite. Prima comanda a fost pentru samponul Color Endure de la Joico pe care am dat 20,80 ron (am profitat de oferta zilei, de reducerea de client fidel si de 10% reducere la produsele pentru par) si am profitat de o oferta de pe Facebook si am primit cadou o mini sacosa de cumparaturi si crema de corp Curious de la Britney Spears.


La doua zile dupa ce-am plasat prima comanda a aparut la oferta zilei pudra Crew de la MAC (ei spun ca este pudra iluminatoare, insa pentru tenurile deschise e perfecta folosita ca blush) la care m-am tot uitat si ma tenta, asa ca am profitat si de oferta asta si pentru cei de la Strawberry au facut o incurcatura cu o oferta de recomandare mi-au acordat un discount de 10 dolari, astfel incat am platit pentru pudra in jur de 20 ron. D-aia sunt eu client fidel Strawberry! (astazi au la oferta parfumul Daisy de la Marc Jacobs, masca de par Intense Repair de la L'Oreal si meteoritii de la Guerlain - le gasiti aici in caz ca va tenteaza)


Cei de la Me Me Me Cosmetics mi-au trimis doua produse pentru testare, a durat 6 zile de la prima discutie pana am primit produsele si surpriza a fost si mai placuta cand am vazut cat de frumos au venit ambalate cele doua produse: fondul de ten Flawless (pe care l-am incercat dimineata si mi-a placut la nebunie) si Shimmer Stack (varianta Gold) pe care de-abia astept sa-l incerc.



Saptamana asta a fost una reusita si de-abia astept sa incerc toate produsele noi. Voi ce noutati aveti?

16 comentarii

  1. Cate bunatatiiii, sa le folosesti cu mare placere pe toate .Se pare ca ai primit inaintea mea gama noua Retropical de care erai curioasa.Eu mi-am comandat doar samponul pt par si corp,iar azi trebuie sa il ridic de la posta , plus rucsacul de care sunt tare curioasa .

    Si eu sunt fana strawberry,saptamana aceasta mi-am comandat de la ei un fard de obraz crema de la NARS, care nu era in promotie dar eram atat de curioasa de el, am vazut niste swatch-uri care m-au facut sa-l cumpar.Cum am fost la a doua comanda, dar prima peste 25$ am primit cadou un fard de ochi de la CK.Abia astept sa -mi ajunga pachetul .
    Tu in schimb ai facut o afacere super buna cu ce ai comandat,iar crema de la Britney cred ca miroase tare bine .Am vazut si oferta de azi, eu detin deja parfumul Daisy care miroase absolut superb, ti-l recomand cu mare drag .M-a tentat oferta de ieri cu parfumul de la Viktor&Rolf, doar ca nu stiam cum miroase,asa ca nu am riscat .Te pup , sa ai un weekend frumos (Anamaria)

    ps : abia astept sa ne impartasesti parerea despre compresele Multi Gyn

    RăspundețiȘtergere
  2. irina andrees, multumesc :)

    Anamaria, sa stii ca m-am gandit la discutia noastra cand am primit pachetul si am vazut Retropical si m-am gandit cat de adevarat e ca atunci cand iti doresti ceva universul comploteaza pentru tine. Strawberry e de groaza in sensul bun - dar sunt prea multe tentatii :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce de cadouri, cumpărături ! Să le folosești cu plăcere !

    RăspundețiȘtergere
  4. woooauu sa le folosesti cu spor ai ceva nu gluma ..

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamne, acum sunt meteoritii la promotie tamancand mi-am luat un fard de obraz de la essence acum 2 zile. Ma tenteaza...

    Pisik

    RăspundețiȘtergere
  6. Muuulte bunatati :)
    Sa le folosesti cu placere! :-*

    RăspundețiȘtergere
  7. Ah cat de bine arata pudra de la mac. Am vazut ca strawberry chiar are oferte interesante in fiecare zi asa ca ii apreciez si mai tare.

    RăspundețiȘtergere
  8. off-topic:
    Camelia, spuneai ca una [sau mai multe, nu mai retin] din pensulele acelea similare celor de la Real Techniques, de pe ebay, ti-au ajuns foarte tarziu. Dupa cat timp?

    Comentam la un articol mai vechi unde iti spuneam ca am comandat si eu 2buc., dar de la selleri diferiti, de teama ca nu cumva sa n-ajunga niciuna.
    Una din ele a ajuns in fix 3 sapt. M-a surprins, fiind trimisa din Hong Kong, dar ce-a de-a doua nu da semne sa apara nici acum. :((

    Am intrat in a 5-a saptamana de la momentul "expedierii". Sa mai sper ca ajunge sapt. asta? tie ti-a ajuns vreun produs atat de tarziu? sa-i scriu seller-ului sau sa mai astept? pana la sfarsitul saptamanii, mai pot face acea reclamatie ...dar n-am idee deloc cum se procedeaza..

    RăspundețiȘtergere
  9. Ada, mi-au ajuns colete din HK si in 15 zile, dar si in 40 (cum a fost cu pensulele), deci e posibil sa-ti ajunga.

    Asteapta pana in penultima zi in care poti reclama si deschide direct caz prin ebay (eu asa fac in ultima vreme, nu mai stau sa pierd timpul cu discutii cu sellerul care sigur va spune sa astepti si astfel trec 40 zile si esti la mana lui sa primesti banii inapoi) si pana raspunde el si pana stabiliti ce si cum mai trec 3-4 zile in care poate ajunge pensula - daca nu apare ceri direct refund si gata (ebay blocheaza suma in contul lui in momentul in care deschizi un caz, asa ca esti asigurata orice ar fi).

    RăspundețiȘtergere
  10. Procedezi corect si chiar ca este singura metoda prin care ai certitudinea ca nu ramai fara suma platita.

    Multumesc mult pentru info.
    Astepti cu nerabdare un produs si cand vezi ca nu mai apare, pff... mereu mi-am zis sa nu imi mai doresc cu ardoare ceva caci sunt sanse sa nu am parte de acel ceva. :) ...si nu ma invat minte! :)

    O dupa-amiaza placuta in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  11. Pana la urma nu m-a lasat constiinta :) sa nu trimit totusi un mesaj sa-l intreb pe seller daca retrimite produsul sau daca imi da banii inapoi. Vad ca azi mi-a returnat banii, dupa ce aseara i-am lasat mesaj, desi putea sa nu raspunda, avand in vedere ca pe 28 se incheia tranzactia si el avea dreptul sa raspunda pana pe 30, conform ebay.

    Acum, nu m-as mira daca peste vreo 2 sapt apare pensula. Stiu ca mi s-a mai intamplat o singura data prin toamna,cand am primit refund pentru un set tot de pensule, acesta ajungand in cele din urma la cca 3sapt. dupa refund.
    Din nou, constiinta nu m-a lasat sa nu-l anunt pe seller :), moment in care a inceput "distractia", nu reuseam deloc sa-i trimit suma pt produs, primeam tot felul de erori in paypal... de-mi dadeam palme ca n-am stat in banca mea si am contactat seller-ul...

    Acum, dupa experienta asta, nu stiu ce sa fac ...daca sa-i mai zic seller-ului in caz ca apare pensula. Tu ce ai face? :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Mie nu prea mi s-a intamplat sa mai apara ceva dupa 40 zile (si din cate stiu eu daca trec 60 zile de la plata nu se mai poate refund), asa ca nu mi-am batut capul cu asta - daca nu ajunge in 40 zile cer banii inapoi si am incheiat subiectul :)

    RăspundețiȘtergere
  13. ok! :)

    Si in alta ordine de idei, pt ca tocmai vad o poza in dreapta cu postarea lui pixiwoo - 'smile pod dental experience', n-am deschis articolul, doar vreau sa-ti zic ca apa de gura Listerine Stay White , aceasta http://www.listerine.co.uk/sites/default/files/imagecache/header/212232a2-56d2-11e0-b900-0800275c70d9.jpg
    e chiar wow! ai incercat-o?

    Eu niciodata nu am fost la un detartraj caci n-am avut nevoie, dar in ultima perioada am obs instalata putina placa pe mici portiuni la unii dinti. Am folosit o prima sticla - o luna, deja se vede diferenta, postiunile respective sunt curatate cca 80%...De obicei seara o foloseam, dupa perioaj, dimi. mai rar. E un produs chiar bun.

    RăspundețiȘtergere
  14. Ada, am scris aici despre ea (http://www.coltulcameliei.com/2012/10/un-minut-cu-listerine.html), mie mi-a placut, insa am primit si comentarii negative. Eu nu sunt constanta in folosirea apei de gura, recunosc :)

    RăspundețiȘtergere