Placerea zilei: Nucita

12.6.13

Va amintiti cand v-am povestit de inghetata Cookies and Cream de la Nirvana si v-am spus ca mie nu-mi plac "chestiile" cu nuci/ alune/ fructe in ele? Ei bine, mi-am schimbat parerea cand cei de la Catena mi-au trimis Nucita sa le incerc. Si bine au facut pentru ca altfel nu le-as fi incercat in veci ...


Ce spun cei de la Tonica Group despre Nucita? (n-are nici un sens sa incerc sa imbrac eu intr-un continut frumos detalii "tehnice" asa ca de data asta copy-paste e indreptatit - am pus o poza cu datele de pe ambalaj pentru cele interesate)

Cu un indice glicemic de numai 12, pricomigdalele Nucita sunt gustoase si contin ingrediente 100% naturale. Acestea nu au niciun strop de zahar, fiind indulcite cu xylitol, un indulcitor placut la gust extras din stiuletele de porumb. Continutul mare de nuci, de 50%, face ca Nucita sa fie o sursa excelenta de Omega 3, acizi grasi esentiali pentru sanatatea inimii, a creierului si a functiilor organismului, in general. 

 


Ce spun eu despre Nucita? Am primit doua pachete - primul a disparut in primele minute dupa ce l-am desfacut, al doilea a stat la loc de cinste langa biroul meu 4 zile - am mancat doua bucati pe zi cand ma lua foamea si n-aveam timp sa ma opresc din lucru. Sunt 8 bucati intr-o cutie, iar pretul in farmaciile Catena este 8 ron (cu card de reducere 7,12 ron) - eu am cumparat de 2 ori pana acum si am mereu in sertarul de la box case la munca. Cred ca asta spune clar cat imi place Nucita ... .


Ati incercat Nucita? Va tenteaza? (voi ce gustare sanatoasa alegeti la munca?)

12 comentarii

  1. Si eu am gustat acest biscuiti si mi-au placut mult!:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am incercat Nucita pana acum dar cu prima ocazie cand intru la Catena am sa-i caut(banuiesc ca sunt niste biscuitei la cum arata) In schimb mananc biscuiti deliciosi de la Belvita cu cereale sunt foarte buni,mai nou a aparut si varianta cu crema dar ii prefer pe cei simpli:)
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca spui ca sunt atat de bune, voi lua si eu cu prima ocazie cand ajung in Catena!

    RăspundețiȘtergere
  4. Par deliciosi! O sa caut si eu Nucita. Imi place si Belvita, in special cu fructe de padure.

    RăspundețiȘtergere
  5. Le-am gustat si sunt prea dulci, departe de a fi delicioase, nu vad de ce se tot promoveaza acest produs, cand exista destule alternative pe piata mult mai bune din toate motivele.

    RăspundețiȘtergere
  6. Hmm, de astea nu am auzit pana acum, desi nu prea ma incanta xylitolul. Stiu ca e adoptat de multe fete ca fiind natural, dar nu stiu de ce am retineri.

    Ca gustare sanatoasa, am descoperit de curand batonasele Nutribon (made in Romania), care au intr-adevar numai ingrediente ok, pe baza tot de nuci si fructe. Dar daca am manca noi mereu sanatos, ce bine ar fi...

    RăspundețiȘtergere
  7. Claudia, pe mine m-au surprins placut.

    Anamaria, n-am mai mancat de mult timp Belvita, inainte ii cumparam des.

    Beauty Tested, mie chiar mi-au placut si recunosc ca pricomigdalele nu sunt printre prefereratele mele.

    Adelina, nici nu stiam ca-s si cu fructe de padure, nu m-am uitat de ceva vreme la produsele lor.

    Anonim, mie nu mi s-au parut deloc dulci si nici nu am vazut produsul asta promovat prea mult.

    Orjen, n-am auzit de ele pana acum, o sa ma documentez. :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Arata delicios mai ales ca si mie imi place deserturile cu nuci. Am mai citit despre nucita dar nu-mi mai aminteam unde se gasesc. Vreau si eu sa le incerc asa ca o sa le vanez in farmaciile catena.

    RăspundețiȘtergere
  9. pentru dieta ketogenica si dieta low-carb Nucita este desertul ideal. Celelalte batoane, cu cereale sau fructe confiate sunt bombe calorice pline de glucide/carbohidrati. Azi am primit un pachet si l-am terminat in timp record :D Cred ca o sa incerc sa le fac acasa, nu cred ca e atât de complicat.

    RăspundețiȘtergere
  10. Am gustat a2-a oare insa nu le pot da 5stele ci mai putin
    Au mici scapari

    RăspundețiȘtergere
  11. Am mâncat ptr prima dată sunt bune mi-ar place sa stiu reteta dar nu o gasesc

    RăspundețiȘtergere