Giveaway Flowerparty

1.6.13

Eu am inceput ziua prost (durerea de gat de ieri s-a dovedit o raceala destul de urata care imi da o stare destul de nasoala) si cu greu m-am urnit din pat. Singurul motiv pentru care am facut-o a fost sa ma duc la veterinar cu Bella si imediat ce m-am intors am "aterizat" din nou in pat. Asa ca sarbatoresc ziua copilului zacand, dar asta e ...

V-am spus ca am pregatit o surpriza pentru astazi si asa a aparut si postarea asta - cred ca fiecare dintre noi ramane copil indiferent de varsta pe care o are si asa mi-as dori cateodata sa putem sa mai privim lucrurile cu inocenta unui copil.


Ce v-am pregatit? Unul din parfumurile mele preferate Flowerparty si o bratara care sa se potriveasca cu el. Pentru a participa la acest giveaway trebuie sa urmariti blogul prin GFC (bineinteles ca cititoarele mele fidele care urmaresc blogul se pot inscrie chiar daca nu urmaresc blogul prin GFC - lasati-mi insa o adresa de mail in comentariu) si sa lasati un comentariu in care sa-mi povestiti cea mai frumoasa amintire a voastra de 1 iunie. Pentru o sansa suplimentara la acest giveaway puteti sa dati share pe Facebook si sa-mi lasati linkul in comentariu.

Aveti timp pana pe 07.06 ora 24:00 sa va inscrieti si pe 09.06 aflam cine e norocoasa.

51 de comentarii

  1. Frumos premiul! Mă tentează parfumul :D
    Dacă nu aș avea o grămadă acasă care vreau să le termin, m-aș înscrie și eu. Nu vreau să iau șansa cuiva care și-l dorește enorm, așa că poate altă dată.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cea mai frumoasa amintire de 1 iunie este din scoala primara(clasa a II-a cred), cand am facut o serbare supriza pentru parinti si am recitat o poezie atat de emotionanta despre mama, incat mamei mele i-au dat lacrimile de fericire. Era cea mai lunga si mai frumoasa poezie din toata serbarea. Nu va pot spune cata mandrie si bucurie se citeau in ochii mamei mele.

    RăspundețiȘtergere
  3. e-mail: gabryela67@yahoo.com
    Cea mai frumoasa amintire este cea care s-a petrecut cu multi ani in urma,eram un copil a carui vis a capatat aripi.Placandu-mi mult sa citesc si parintii avand o situatie materiala mai grea nu aveam carti din alea frumoase in care erau si poze.Priveam la alti copii care se bucurau de aceste lucruri la care eu visam Dorea si sufletul meu sa aiba acea carte si parintii mei mi-au facut aceasta mare surpriza de ziua copilului de 1 iunie,cand mi-au cumparat o carte mare,plina de povesti,cu poze,care costa multi bani.Mama nu-si mai aduce aminte,dar in mintea mea mi-a ramas lacrima care se scurgea usor pe obrazul ei,lacrima de bucurie,ca a reusit sa imi cumpere si mie ceva la care tanjeam de mult timp. Anii au trecut,dar ma gandesc cu emotie si dragoste si acum la acele momente in care sufletul meu a prins aripi si acea carte a devenit prietena mea mult dorita si asteptata.

    RăspundețiȘtergere
  4. Vaaai, ce-mi place acest parfum!!!
    La multi ani si tie pentru astazi! Pana la urma, toti ramanem copii, in adancul sufletului! Si multa sanatate!
    Nu pot spune ca in copilarie am avut parte de zile de 1 iunie fabuloase, n-am avut o situatie financiara extraordinara. Insa parintii mei mereu au avut grija sa-mi faca mici surprize de Ziua Copilului: ma duceau la cofetarie, imi cumparau ceva de imbracat, o jucarie. Pentru mine sunt dragi aceste amintiri, exprima clar dragostea si sacrificiul unor parinti pentru copilul lor!

    RăspundețiȘtergere
  5. fun_angie@yahoo.com
    Cea mai frumoasa amintire a mea de 1 iunie este atunci cand am aflat ca bunica a scapat de cancer pulmonar si a venit la cina la noi numai un zambet si cu o pofta de viata IMENSA!
    De atunci pretuiesc fiecare moment petrecut cu ea. ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. gfc:claudia_mami
    mail:ciocoiunicoleta70@yahoo.com
    Copilăria e cea mai specială şi mai frumoasă perioadă din viaţa unui om,copilaria reprezinta perioada cea mai frumoasa a vietii. Atunci iau nastere cele mai marete vise, atunci grijile si probleme nu isi pot face loc in existenta noastra, atunci timpul ne este prieten Am oferi ani din viaţă la schimb pentru o zi în care să mai retrăim cu acelaşi entuziasm zilele lipsite de griji şi de probleme ale copilăriei. Suntem mereu tentaţi să afirmăm că noi am avut cea mai frumoasă copilărie… dar adevărul este că fiecare om, indiferent de vârstă tânjeşte după anii copilăriei lui. pot spune doar ca de cand am devenit mama retraiesc copilaria prin ochi,prin fericirea si bucuria de pe chipul micutei mele pentru mine fiecare zi este unica in felu ei nu imi aduc aminte sa fii sarbatorit in copilaria mea ziua de 1 iunie de aceea acum incerc sa recuperez tot ce am pierdut , azi a fost o zi mohorata dar plina de veselie si bucurie cu jocuri ,cadouri iar eu am devenit ptr o zi un copil.

    RăspundețiȘtergere
  7. Acest parfum este si printre preferatele mele. Foarte frumos giveaway.:)

    RăspundețiȘtergere
  8. GFC : Andra Malin
    Cea mai frumoasa amintire incepe cu Parcul Herastrau si multa iarba verde . Tin minte ca era prima data cand de 1 iunie faceam ceva mai special (cred ca aveam vreo 10 ani ) . Eram cu cea mai buna prietena si am mers la un fel de de festival pentru copii . Acolo se promova un nou produs de la dr oetker , un praf care daca puneai apa se transforma in jeleu . De atunci 1 iunie pt mine e plina de jeleuri :)) . Asa hranesc copila din mine .

    RăspundețiȘtergere
  9. miere cu ou si lapte cald si trece :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Ahh, am uitat sa mentionez:
    GFC: Andreea Ristea
    Email: deealumary3@gmail.com
    Share FB: https://www.facebook.com/invatand.arta/posts/295893030546981
    Sper ca astazi te simti mai bine!

    RăspundețiȘtergere
  11. Multa sanatate, Camelia!
    Foarte frumos premiul oferit de tine la giveaway!

    Te pup!
    O duminica frumoasa iti doresc!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  12. Buna!
    Gfc: Ioana Alinta
    Cea mai frumoasa amintire de 1 iunie o am de la varsta de 10 ani,cand am mers cu tatal meu(Dumnezeu sa-l ierte) in Oraselul Copiilor si ne-am dat in toate masinutele,trenuletele,tiribombele de acolo si am mancat multa vata pe bat. Inainte de plecare,desi eu nu doream,tata s-a hotarat sa intram si in "casa groazei".Nici nu va imaginati ce rau m-am speriat,mai ales inainte de iesire cand trebuia sa trecem prin doua tuburi uriase,care se roteau in sensuri opuse.Desi tata ma incuraja sa trecem,eu nu am vrut si a fost nevoit sa ma ia in brate.La sfarsitul zile,l-am considerat eroul meu si ne-am amintit amuzati acea intamplare.
    Ceea ce regret este ca atunci nu aveam un aparat de fotografiat sa imortalizam acele momente...dar au ramas amintirile.

    share: https://www.facebook.com/ioana.a.gheorghita/posts/10201429023506710

    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  13. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  14. gfc:irina andreea
    share:https://www.facebook.com/irina.andreea.94/posts/546598362048802
    email abonare:irina_lia@yahoo.com
    cea mai frumoasa amintire de 1 iunie era cand aveam vreo 10 ani si mergeam intai in oras cu parintii, apoi la cofetarie la o prajitura.erau clipe de neuitat pe care acum le retraiesc din nou, dar din postura de mamica., alaturi de fetita mea de 2 ani

    RăspundețiȘtergere
  15. Gfc: Catalina Mitu
    Fb: Mitu Catalina
    E-mail: sexxy_bruneta4all@yahoo.com
    Share: https://www.facebook.com/mitu.catalina.9/posts/10200188309810211
    Amintiri placute de 1 iunie sunt doar cateva,pt ca tata find navigator,ne petreceam mai mult timp cu mama. Astfel ca intr-un an ,s-a nimerit ca tata sa vina acasa dupa un voiaj de 2 ani aproape chiar in dimineata de 1 iunie. Cred ca va imaginati ce bucurie a fost pe mine si fratele meu,nu stiam daca sa plangem sau sa radem cert e ca eram in al 9lea cer. Alt 1 iunie memorabil a fost petrecut alaturi de fetita mea,ea s-a nascut pe 8mai ,astfel ca primul 1 iunie l-am sarbatorit cand avea mai putin de 1 luna. !iunie pt noi este o zi de suflet,pe langa faptul ca 1iunie este o zi dedicata copilului ramas ascuns in sufletul nostru, 1 iunie este si ziua in care bunica mea s-a dus alaturi de ingeri. De aceea 1 iunie are o semnificatie dubla si este o zi memorabila. Sper ca nu v-am plictisit , si va doresc sa ramaneti mereu copii in sufletele voastre,si sa va pastrati inocenta.

    RăspundețiȘtergere
  16. GFC AncaDanielaStyle
    Share concurs FB https://www.facebook.com/crisan.danielaancuta/posts/665960843420076
    Nu pot spune ca am o amintire anume legata de 1 Iunie, dar stiu sigur ca viata la tara din copilaria mea m-a facut sa simt ca e ziua copilului in fiecare zi!

    RăspundețiȘtergere
  17. Pentru ca ramanem copii mai mult decat ne place sa recunoastem in tot timpul anului si pentru ca ne emotioneaza inca lucrurile marunte, 1 Iunie a fost si-o sa fie mereu pentru mine, ziua in care ii dau copilului din mine bucuria de a-si sarbatori parintii.
    1 Iunie de anul acesta a fost ziua in care a iesit tata la pensie si cand le-am invitat pe mamici la cafea si ceva dulce, sa fie si ele musfairi de ziua copilului, sa primeasca cadouri si nu sa le daruiasca! Taticii au fost plecati cu munca si am sarbatorit doar cu mamele, dar a fost minunat! Am ras, am glumit, am povestit... si-n jurul lor, copiii, ca oriunde in lume asta, raman tot copii. Dincolo de grijile cotidiene, de probleme de om adult, de alte nimicuri importante, in ziua de 1Iunie redevenim copii. Am pastrat obiceiul asta cu sfintenie... Si sper sa-l pot pastra mereu!
    Nu mai stiu daca si prin GFC te urmaresc, dar primesc pe mail postarile tale... Laura Driha, corinne_dr@yahoo.com

    Insanatosire grabnica!

    RăspundețiȘtergere
  18. Iti doresc sa te faci bine cat mai repede , stiu ce rau este cand te doare gatul . Este foarte frumos acest giveaway, nu doresc sa ma inscriu pt ca eu detin deja parfumul acesta minunat si vreau sa-l castige cineva care nu il are . Bratara este deosebit de frumoasa. Doresc multa bafta participantelor. Te pup si insanatosire grabnica draga Camelia . (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  19. GFC: Papp Erzsebet
    e-mail: p_erzsebet92@yahoo.com
    Cea mai frumoasa amintire de 1 iunie a fost ieri cand am fost la spital sa vizitez mama mea care a avut o operatie foarte grava si am fost foarte fericita cand am vazut zambetul ei cand a vazut pe mine :) Si o sa fiu si mai fericita cand o sa vine acasa,abia astept.
    Ms mult pentru acesc giveaway minunat,nu stiu cum miroase parfumul dar am auzit ca miroase demential :D Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
  20. sa retii pt data viitoare , cand te doare gatul aparent fara motiv , e semn clar de raceala . si poti preveni starea aceea nasoala , luand ceva pastile preventiv sau sa bei un Fervex , Coldrex ... La mine se intampla intotdeauna asa , daca ma doare gatul , intr-o zi sau doua se stie ca am racit . Poate iti e de folos :)

    RăspundețiȘtergere
  21. GFC:jane(janeta_20072001)
    E-mail:janeta_20072001@yahoo.com
    Cea mai frumoasa amintire de 1 iunie este cu multi ani in urma cand mama a facut economii pentru ca noi eram 4 frati si nea luat la fiecare cate o jucarie si eu am primit o papusa mare de la aradeanca prima papusa la care am tinut asa de mult incat am pastrat-o si i-am daruit-o fiicei mele eu aveam 8 anisori cand am primit-o este cea mai frumoasa amintire din copilarie .

    RăspundețiȘtergere
  22. Draga mea Camelia eu am mai castigat bratarica si parfum de la tine si vreau sa aiba si alte fete sansa sa se bucure de cadourile tale. Oricum nu aveam o povestire frumoasa de 1 iunie pentru ca la mine nu tare se sarbatoarea. Vremea cand eram eu si sora mea copil era in vremurile grele din comunism si in primii ani de democratie. Viata era grea sa ca 1 iunie era o sarbatoare pe care nu o tineam. :D

    RăspundețiȘtergere
  23. Camelia nu am o poveste fabuloasa pentru ca nu prea sarbatoream cu asa mare fast ca azi. Insa asteptam cu bucurie acea zi pentru ca mergeam in parc sa coloram cu creta, primeam o cutie de bomboane de ciocolata si eram cea mai fericita. Si sincer n-as da nicio zi din copilaria mea pe una de acum. Te pup!
    Gfc: CarmenG
    E-mail: carmen_just_4_you@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  24. In afara de serbarile de la scoala de 1 iunie, nu am multe amintiri legate de aceasta sarbatoare. In familie nu prea s-a tinut cont de ea, nici nu era mediatizata..Imi amintesc o singura zi de 1 iunie, eram in masina cu tata, mergeam la tara. La un moment dat, pe drum, si-a dat el seama ca e ziua copilului asa ca a oprit la prima cofetarie intalnita in drum, in Urziceni :). Am mancat o savarina foarte buna si eram fericita ca si-a adus aminte de ziua mea :)

    Multumim pentru giveaway, foarte frumos cadoul :D

    GFC: Irina Dragan
    Share: https://www.facebook.com/irina.a.dragan/posts/10151592861084927

    RăspundețiȘtergere
  25. Imi aduc aminte de zilele de 1 iunie petrecute la tara la bunici ,erau foarte distractive , nu primeam o caruta de cadouri ,nici iphone sau stiu eu ce jucarie sofisticata de acum ,insa eram tare fericita cand bunicul(Dumnezeu sa-l ierte) imi aducea un lighean plin cu prajiturele,placinte ,bomboane ,fagure de miere ,mama si tata imi aduceau cate o rochita si acadele iar cu bunica(Dumnezeu s-o ierte) ,mergeam la balci si mancam vata de zahar si imi cumparam inele din plastic cu care ma "mandream " mai tarziu la copii din sat :))Ne adunam toti pe maidan si ne jucam tot felul de jocuri ,sultanul,prinselea,carti s.a ne udam cu apa de la fantana ,era o veselie totala :)) pana seara tarziu si cu greu intram si atunci in casa

    gfc:andreeabacau
    yadydeea_puss@yahoo.com
    share:https://www.facebook.com/YadyDeea/posts/654597691223809

    RăspundețiȘtergere
  26. Sper ca te simti mai bine si raceala incearca 'sa te paraseasca'!:)
    Eu imi aduc cu drag aminte cum de 1 iunie doamna invatatoare ne aducea bomboane la fiecare copil si de asemenea stiu ca intr-un an ne-a scos pe toti la inghetata.Stiu ca ne aducea bomboane si de Mos Nicolae. Era o surpriza placuta de care si azi imi aduc aminte!

    GFC:Adina!
    Share:https://www.facebook.com/Adina.CristinaG/posts/502119883174372

    RăspundețiȘtergere
  27. gfc bianca roxana
    biarox84@yahoo.it
    share https://www.facebook.com/bianca.roxana/posts/543098445747142
    Nu imi amintesc prea multe lucruri intamplate cu aceasta ocazie, nici frumoase, nici urate:(( Vag am in minte un episod din clasele primare cand am fost dusi la teatru si pana sa se faca ora de intrare, am fost trimisi acasa sa ne schimbam. Imi amintesc bucuria noastra ca scapam de uniforma si putem fi mai liberi. Din pacate mama mea era la munca si nici nu imi pregatise nimic de imbracat, asa cam tin minte ca am rascolit toata casa, sa pot fi la inaltime. Mi-am pus cele mai nasoale haine;))) desigur, dar eram asa de mandra de parca eram printesa.

    RăspundețiȘtergere
  28. Gfc:Nico
    share:http://www.facebook.com/nicoleta.agache/posts/482548485169882
    De 1 iunie imi amintesc ca primeam dulciuri de la parinti sau cate o juacrie.La scoala doamna invatatoare ne servea cu bombonele.

    RăspundețiȘtergere
  29. Buna!
    gfc: nadia candrea
    abonata: new_nadiabios@yahoo.com
    link share: https://www.facebook.com/nadiaalina.candrea/posts/618688364817843
    De 1 iunie, inainte de Revolutie, obisnuiam sa ies impreuna cu parintii la cofetarie si nu am sa uit niciodata mirosul care te intampina de la usaa, erau niste dulciuri extraordinare in vitrine, si chit ca acum comentam ca toate erau facute cu margarina, etc...va asigur ca erau minunate! nu am cum sa uit vreodata senzatia pe care o aveam, mirosea a fistic, caramel, erau citronade colorate si toate acestea ma faceau fericita de ziua copilului! Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  30. Gfc:Anne York
    E-mail:tess_aniela@yahoo.com
    Link share:https://www.facebook.com/doca.aniela/posts/10151415448491059
    Imi aduc aminte ca mama de 1 Iunie ne ducea pe mine si sora mea la cumparaturi la Braila si mergeam cu salupa pe Dunare pana acolo,ne cumparam haine si ne dadeam in masinute plus mancam cea mai buna vata pe bat roz si ne facea si poze urcate pe un catel la fotograf.Imi e dor de zilele alea mai mult!

    RăspundețiȘtergere
  31. Gfc/fb: Ana-Maria Gurgu
    share http://www.facebook.com/Dulcikanik1.veve/posts/600234160006962
    mail:just_anik1@yahoo.com

    Nu am avut parte de intamplari memorabile de 1 iunie, poate doar atunci cand eram prin clasele primare ce se mai organizau serbari si primeam diferite atentii de la invatatori si parinti. Oricum indiferent daca e sau nu 1 iunie, nu voi abandona niciodata copilul din mine...si ma voi ruga mereu ca Dumnezeu sa tina cat mai multi parinti in viata pentru ca oricine sa se simta copil indiferent de varsta, copilul mamei si al tatei!

    RăspundețiȘtergere
  32. gfc: amalutzza
    Amintirea mea preferata legata de 1 iunie dateaza inca din copilarie, de fapt, nu prea pot spune ca este amintirea mea, este mai mult o amintire formata in mintea si imaginatia mea din spusele celor prezenti, eu avand doar 4 anisori. Se facea ca era prima zi de vara, o caldura infernala iar eu, ca orice copil cuminte si ascultator, imi asteptam cadourile din parte parintilor si a bunicilor. Dar ce omisesem eu sa observ , era, ca de cateva zile, nu o mai vazusem pe mama. In bucuria sansei de a petrece mai mult timp cu bunicii nu am acordat prea mare atentie acestui fapt. Asta pana in ziua cu pricina, 1 iunie. Am primit darurile din partea bunicilor, a unchilor, a versorilor mai mari, parea ca toata lumea dorea sa vina la mine cu diverse cadouri. Iar eu nu intelegeam de ce s-au strans toti acolo, de ce toti ma giugiuleu, ma rasfatau. Din pricina aceste atentii coplesitoare am inceput sa ma sperii, abia atunci observandu-i lipsa concreta a mamei, aliatul meu de nadejde atunci cand venea vorba de protectie. Si din cauza ca nu am gasit-o am inceput sa plang si sa tip ca din gura de sarpe. Dupa putin timp de la inceperea "dramei" a aparut tata care a incercat sa ma linisteasca, dar fara un prea mare rezultat. Iar dupa o clipa, din spatele lui am auzit vocea mamei intreband "Cine este fetita mea frumoasa?". Si atunci soarele a rasarit, m-am luminat la fata, totul a capatat sens, parca nimic nu se intamplase. De fericire am vrut sa sar in bratele mamei insa, ce credeti, surpriza! Bratele mamei erau ocupate cu un soi de papusa vie care scotea un scancet ca un scartait de frigider. Initial am crezut ca este cadoul pentru mine, o papusa cu abilitati umane, insa, mai tarziu mama mi-a explicat ca papusa aceea era de fapt un bebelus, surioara mea. Insa naivitatea varstei m-a facut sa cred ca bebelusa chiar era o papusa, ca eu voi avea sansa sa o spal, sa o imbrac, sa o fac si mai frumoasa decat era. Asta pana cand am mai crescut si mi-am dat seama, comparand pe an ce trece, ca "papusa", cum imi place sa o numesc, este si va fi intotdeauna cel mai frumos cadou de 1 iunie, o lumina, o raza de soare pentru toti, un motiv de bucurie si o sursa neconditionata de dragoste.

    RăspundețiȘtergere
  33. gfg stefy
    fb gina whim
    email..stefy_angel_555@yahoo.com
    http://www.coltulcameliei.com/2013/06/giveaway-flowerparty.html
    NU IMI AMINTESC DE INTIMPLARI MEMORABILE LEGATE DE ACEASTA SARBATOARE DAR ACUM INCERC SA -L FAC FERICIT PE NEPOTELUL MEU DE 2, 5 ANISORI PE FETITELE MELE ...SI OARECUM SA INCERCAM SA FIM COPII MEREU NU NUMAI DE 1 IUNIE ..MULTUMESC ESTI O DULCE

    RăspundețiȘtergere
  34. Copilaria este cea mai frumoasa etapa din viata iar de 1 iunie putem retrai din nou acele momente speciale din viata noastra prin ochii copiilor din jurul nostru. In fiecare an de 1 iunie am sarbatorit impreuna doar cu mama mea,din pacate tatal meu nu a fost prezent dar cu toate astea mama a avut mereu grija sa nu ii simt lipsa iar de zilele speciale ca 1 iunie avea grija sa ma faca sa ma simt cel mai special copil. In fiecare an m-am bucurat de aceasta zi primind cadouri din partea mamei si a rudelor iar traditia era sa merg in fiecare an de 1 iunie la Mc Donald`s impreuna cu mama si cu doua-trei prietene de-ale ei impreuna cu copiii lor de aceeasi varsta cu mine spre fericirea noastra.Regret ca nu imi aduc aminte evenimente cu adevarat memorabile dar pentru mine 1 iunie inca este o zi deosebita si ma bucur ca am ocazia sa profit in continuare de ea. Anul asta de ziua copilului nu ma asteptam sa primesc vreo surpriza dar iubitul meu ma trezit dimineata avand langa el o punga de cadou si zicandu-mi la multi ani de ziua copilului,chiar a fost o surpriza neasteptata dar care ma bucurat foarte tare. In punga de cadou era un ursulet de plus si o cutie de bomboane care le-am mancat impreuna cu el. 1 iunie pe langa faptul ca este ziua copilului este in acelasi timp si ziua de nastere a prietenei mele cele mai bune iar asta inseamna ca voi avea ocazia sa sarbatoresc mereu aceasta data alaturi de ea.Am cautat pe linku de facebook la care sa dau share si nu am gasit, imi pare rau. Sper sa iti treaca durerea de gat si sa te faci bine :*

    RăspundețiȘtergere
  35. gfc: roxana serban

    o amintire frumoasa de 1 iunie este de pe la 8-9 ani cand ma petrecut oz i inttreaga cu ai mei si m-au rasfatat: mic dejun la pat, plimbare in parc, povesti, rasete. o zi simpla da plina de iubire :D

    RăspundețiȘtergere
  36. FB: Gabriela Gabriela
    GFC: gabriela gabriela
    share:https://www.facebook.com/gabriela.gabriela.564/posts/167460896765994
    email:gabrielaasmin@gmail.com
    Cea mai frumoasa amintire de 1 iunie este da anul trecut cand fetita mea avea 4 ani si am fost cu ea in Germania si am petrecut acolo ziua de 1 iunie.Zambetul si bucuria ei de copil m-a facut cea mai fericita.Am petrecut la gradina zoologica,in parc si la cofetarie,a fost o zi de vis pentru toata familia.

    RăspundețiȘtergere
  37. Nu pot spune ca am o amintire exacta despre vreun 1 iunie. Niciodata nu l am sarbatorit mai aprte, nu pt ca nu aveam conditii ci pt ca pt noi(adica pt mine si fratele meu) nu trebuia sa existe o sarbatoare anume ca sa ne simtim copii sau sau sa ne jucam .
    Cadouri primieam la Pasti, la craciun si de zilele de nastere, nicidecum de 1 iunie dar nu regret . Am avut tot ce ne am dorit si mai ales am avut intelegere si iubire din parte parintilor.

    RăspundețiȘtergere
  38. GFC:TENDER CARMEN MARILENA, SHARE:https://www.facebook.com/tender.carmenmarilena/posts/674228019261072.CEA MAI FRUMOASA AMINTIRE DE 1 IUNIE A FOST CAD CREDEAM CA VACANTA CU AI SE ANULASE...DAAR AM PLECAT PANA LA URMA IN SOFIA.AU FOST CATEVA ZILE SUPERBE SI SPER SA REPETAM EXPERIENTA ;)

    RăspundețiȘtergere
  39. inainte de 1989,nu exitau asa multe haine prin magazine,mai ales ca am copilarit la tara,purtam hainele fratilor sau ale verisoarelor mult mai mari,pe la 8 ani,am primit de 1 iunie o pereche de pijamale nou-noute ,primele haine noi din viata mea,erau roz si putin crete pe margine,mi se pareau fenomenale adresa de email: ionicamihai16@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  40. GFC Laura Moscalu, http://www.facebook.com/laura.moscalu/posts/505297222856697 ,dresa de email muscalulaura2001@yahoo.com.O amintire frumoasa de 1 iunie a fost atunci cand am primit o papausa de ziua copilului!!!!

    RăspundețiȘtergere
  41. Din pacate nu am nici o amintire placuta din 1 iunie. Am crescut intr-o familie in care data de 1 iunie nu se prea aprecia, poate primeam doar cateva dulciuri, dar in rest nimic important. Imi pare rau ca nu am amintiri mai placute, dar o sa incerc sa le fac copiilor mei asemenea amintiri. Te pup!
    marialexandra.simion@gmail.com
    https://www.facebook.com/maria.alexandra.98892/posts/669726233044397

    RăspundețiȘtergere
  42. Sper ca te simti mai bine deja! Pe acest parfum am pus ochii de ceva timp, sper sa am noroc acum! :D

    In legatura cu amintirea mea de 1 Iunie..ei bine,..nu este una dintr-un anumit an, dar aceasta zi imi aminteste de iubirea pe care ne-o poarta al nostru tata (mie si surorilor mele), pt ca in niciun an nu uita sa vina cu cirese si capsuni acasa si nu 2-3 de fiecare, ci cu plasele, sa ne saturam pt ca stia ca suntem mari iubitoare ale acestor fructe. Si nu in fiecare an si-ar fi permis poate, dar facea rost, doar sa ne simtim bine si sa nu ne intristam ca nu primim cadouri adevarate gen jucarii /hainute (desi pt noi asta era un cadou suficient, nici nu aveam pretentia sa primim ceva de fapt)
    Am dat si share pt ca imi doresc tare mult acest parfum!:D
    https://www.facebook.com/nurdiekleine/posts/606562952695233

    Te urmaresc prin GFC ca dieKleine
    E-mail: popescu_loredana@live.com

    RăspundețiȘtergere
  43. Share: https://www.facebook.com/ale.alexandra.965/posts/301280766673705

    Imi amintesc cu mare drag 1 iunie pe vremea cand eram copil, aveam in jur de 10 ani si acea zi mi-a ramas intiparita in memorie de atunci.
    Tin minte ca era o zi destul de calduroasa la acea vreme, si se intamplase ca sa fiu la scoala insa se organizau tot felul de jocuri de ziua copilului desi nu primeam vreun cadou participam cu cel mai mare drag si cel mai mare entuziasm, bineinteles ca am si castigat la unele jocuri. Iar apoi dupa scoala am mers acasa si asteptam cu nerabdare sa vina acasa tatal meu de la lucru, pentru ca stiam ca imi va aduce ceva. Dupa ce a venit acasa, am asteptat cu atata nerabdare sa-mi dea ceea ce cumparase si o ciocolata cat de mica insa am ramas trista pentru ca nu-mi adusese nimic. Si vazand ca sunt trista mi-a dat bani ca sa imi cumpar o inghetata si dintr-o data am devenit foarte fericita si ca, atunci cand am ajuns la magazin si mi-am cumparat inghetata am mai primit una gratis, deoarece seful magazinului le-a oferit tuturor copiiilor de ziua lor cate o inghetata, si nu pot sa descriu in cuvinte senzatia aceea ca dintr-un lucru atat de mic se fac bucurii mari. Pentru mine acea zi mi-a ramas in minte ca si cea mai frumoasa zi petrecuta de ziua copilului, chiar daca nu consta in anumite lucruri primite sau alte activitati realizate.

    Despre premiu pot doar sa iti multumesc, in numele tututror participantilor; este un premiu foarte frumos, parfumul stiu cum miroase de la o cunostiinta de-a mea, pot spune doar ca miroase extraordinar de frumos, mie una imi place foarte mult, si bratara este la fel de frumoasa si de draguta.

    RăspundețiȘtergere
  44. Cele mai frumoase amintiri ale copilariei le am pana cand am implinit varsta de 7 anisori.Primii 7 ani i'am crescut la tara, alatri de bunici si de tot ce e mai frumos. In schimb pe data de 1 iunie nu tin minte sa o fi sarbatorit in mod special, poate la gradi sau poate la scoala.
    Anii pe care i'am trait alaturi de bunici, la tara, au fost cele mai frumoase zi de 1 iunie.

    RăspundețiȘtergere
  45. 1 iunie! Eram micuta, tare micuta, cred ca aveam vreo 10 anisori. Tin minte si acum cum tata mi-a aratat prima mea bicicleta- era un Pegas rosu, superb-il mai pastrez si acum, ma mai duce cateodata in plimbari lungi prin jurul stadionului! Felicitari pentru concurs!
    GFC podocea_gabriela FB gabriela corina

    RăspundețiȘtergere
  46. Stefania Petcu7 iunie 2013 la 20:04

    gfc:petcu
    share:https://www.facebook.com/stefania.petcu.9/posts/509378482444413
    Cand eram mai mica parca mai putin se stia de ziua copilului...parintii nu aveau timp mereu sa ne duca la plimbare cum o fac parintii in ziua de azi, insa mi aduc aminte ca intr o zi de 1 iunie il aud pe tatal meu zicand ca i ziua copilului, ne a spus ca trebuie sa ne rasfete, pe mine si pe sora mea asa ca ne a dus in parc, ne am plimbat, ne am jucat, am mancat inghetata si ne am dat in leagane..a fost o zi frumoasa in care legatura fiica-tata a devenit parca mai puternica, am putut observa partea copilaroasa a tatalui meu si n am sa uit zambetul acela de pe chipul lui, era si el fericit prin fericirea noastra:)

    RăspundețiȘtergere
  47. gfc: elena
    share:https://www.facebook.com/michelle.walsh.1213986/posts/10201486104418450

    Amintitile cele mai frumoase sunt din vremea cand ai mei copii erau mici si aveam inca un prilej de a le face bucurii, in limita posibilitatilor,in ziua de 1 iunie.Erau serbari la scoala si tare mandra mai eram de ele!!

    RăspundețiȘtergere
  48. fc: ioana S
    share: https://www.facebook.com/ioana.stanescu1/posts/10200446292494283
    EH.... ce imi placea mie mai mult si mai mult era ca de 1 iunie nu prea faceam scoala si ca la orice interdictie a mamei puteam venii cu un argument clar:" CE?!?!? E ziua copilului!!! Si dai drumul la joaca,copile, pana or da stelele cu toatele si mandra luna!!!

    RăspundețiȘtergere
  49. gfc-medvei monika
    https://www.facebook.com/monika.erzsebet/posts/321621307970103
    Cea mai frumoasa amintire de 1 iunie este din clasa a IV cand doamna invatatoare ne-a dus in Gradina Romei (in Satu Mare)si fiecare dintre noi a primit cate un glob de inghetata si pot sa spun ca ne bucuram enorm pe vremea aceea ca este o zi fara ore si mai suntem si rasfatate cu inghetata :)
    medveimonika@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  50. Cea mai draga si mai frumoasa amintire a mea de 1 iunie a fost la sfarsitul clasei 1,am luat pentru prima data premiul 1,eram asa de mandra ca purtam pe cap cea mai frumoasa coronita,facuta cu drag de parintii mei
    gfc-Mihaela86
    mail-blondaa8608@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  51. STEFAN NADIA IRINA8 iunie 2013 la 00:19

    serbarile de la scoala de 1 iunie
    GFC Nadia Irina Stefan
    ccornel_ccornel@yahoo.com
    https://www.facebook.com/nadiairina.stefan/posts/531070223596161

    RăspundețiȘtergere