Concurs card membru in saloanele Geta Voinea

21.6.13

Cred ca noi femeile ne dorim sa incercam tot timpul lucruri noi cand vine vorba despre ingrijire si stil si sa ne permitem o vizita la salon din cand in cand ar trebui sa fie ceva obisnuit in viata noastra, nu doar un rasfat ocazional. Din pacate perioada pe care o traim acum ne opreste de la multe lucruri pe care ni le dorim, asa ca atunci cand cei de la inzonata m-au contactat pentru un concurs n-am spus nu, gandindu-ma ca si eu si una dintre voi putem beneficia de avantajele unui card de membru pentru un an in saloanele Geta Voinea

Oferta o gasiti aici si inca se poate cumpara cardul la 26 ron. Cardul ofera posesorului oferte exclusive si diverse avantaje - 10% reducere la orice serviciu si produs din saloane, promotii speciale si cadouri, surprize prin intermediul Facebook-ului si nu in ultimul rand sansa de a castiga in fiecare luna un premiu la tombola dedicata membrilor.


Cum vi se pare aceasta idee? Va tenteaza un asemenea card? (oferta este valabila in cele 4 saloane din Bucuresti si in salonul din Craiova)

Credeti ca este ceva ce v-ar folosi? Vreti sa fiti membru? Daca raspunsul este da va puteti inscrie printr-un comentariu la aceasta postare in care sa-mi spuneti ce este acel ceva care va face sa deveniti cliente fidele ale unui salon. Aveti timp pana pe 28.06 si vineri pe 29 aflam cine castiga cardul.


4 comentarii

  1. Sunt clienta fidela atunci cand serviciile sunt pe gustul meu, personal amabil si profesionist.

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca eram din Buc ma inscriam, chiar e tentant un asemenea card, pacat ca nu s-au scris mai multe persoane,nu inteleg de ce. (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  3. Pare interesant acest card!Atunci cand nevoile unui client sunt satisfacute chiar inainte de a fi exprimate, arata ca acelui salon ii pasa de tine. Grija pentru individ poate genera o loialitate puternica.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu m-as fi inscris cu drag daca nu as fi gasit deja persoana care se ocupa foarte bine de parul meu, aproape de casa. Pana acum un an am fost in cautare dispera de coafor de incredere si care sa ma multumeasca.

    RăspundețiȘtergere