Azi ...

24.6.13

... sunt la munca, dar nu va zic la ce ora am ajuns ca nu mi-a venit nici mie sa cred, sa zicem doar ca tarziu ... nu stau foarte mult ca trebuie sa ajung cu o prietena la o programare la o clinica la dermatolog ... si cand ma gandesc ca as fi putut sa stau acasa ... in sfarsit ...

As fi vrut weekendul ce tocmai a trecut sa ma odihnesc, dar planurile mele au ramas doar planuri, mai mult am fost pe drumuri si am alergat aiurea ... si caldura asta infernala ... Aseara tarziu am iesit la o inghetata la niste prieteni la curte si am simtit ca se poate in sfarsit respira dupa ce toata seara am simtit ca ne topim. Cand a inceput sa adie vantul parca ne-am trezit la viata ... voi cum va descurcati cu caldura? (eu am toata pielea iritata pe corp desi folosesc uleiuri si apa termala tot timpul)

Pentru ca n-am chef de munca azi m-am tot "plimbat" pe ebay, am niste produse in wish list la care ma tot uit de ceva vreme, dar nu ma decid ce sa-mi iau. In final am cedat la o bratara pe care am in plan s-o port la o rochie maxi si am luat-o. Sper sa vina repede sa apuc s-o port vara asta.


In ultimele zile am reinceput sa ma machiez dupa multe saptamani si incep sa redescopar produse care nu m-au incantat foarte tare cand le-am luat, insa acum imi fac alta parere si nu e deloc rau ... e ca si cum as fi fost la cumparaturi si am o gramada de noutati de testat.

Printre produsele pe care le-am folosit zilnic sunt fondul de ten de la Me Me Me Cosmetics (pe care vi l-am aratat saptamana trecuta si care m-a impresionat intr-un mod in care nici nu visam) si parfumul Retropical de la Yves Rocher (trebuie sa va povestesc despre gama asta curand pentru ca-mi place la nebunie). Prieten bun mi-a fost si sprayul All Nighter de la Urban Decay care e pe sfarsite si ma gandesc serios sa-l cumpar in varianta full size.

Maine mi-am facut programare la reflexoterapie si de abia astept sa ma duc. N-am incercat decat in talpa pana acum, insa de data asta ma tenteaza sa incerc in palma. Ma mai gandesc pana maine ... orice as decide, de abia astept sa ajung, e unul din lucrurile care ma relaxeaza cel mai mult in lumea asta.

Voi ce planuri aveti zilele astea?

5 comentarii

  1. Foarte draguta bratara! Nu am incercat nimic de la Me Me Me, chiar m-ai facut curioasa! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Am auzit numai de bine despre cosmeticele Me Me Me, insa nu le-am folosit pana acum .
    In sfarsit am primit si eu pachetul de la YR,rucsacul este foarte frumos si de calitate, chiar nu ma asteptam , sincer . In schimb samponul din noua gama Retropical nu prea m-a impresionat , dar poate parfumul miroase mai bine .
    ps : bratara e foarte frumoasa . (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  3. TheMay Day, si la mine a fost prima incercare cu produsele lor :)

    Anamaria, mie imi place parfumul, insa nu e ceva ce o sa placa tuturor - am scris chiar astazi despre gama.

    RăspundețiȘtergere
  4. Pai tu ai muncit luni draga mea? Era normal sa nu ai chef de nimic. MeMeme au niste ambalaje superbe si am citit numai de bine despre produsele lor.

    PS: Eu rezist bine la caldura, imi place :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Gabriela, am muncit - daca nu stiu pe ce lume traiesc :) Fondul de ten chiar m-a impresionat si-mi place mult si celelalt produs pe care l-am folosit.

    RăspundețiȘtergere