VO5 Plump Me Up

10.5.13

Folosesc samponul si balsamul din gama Plump Me Up de la VO5 (produsele vor fi disponibile pe cosmeticepenet in curand) de mai bine de o luna, asa ca vreau sa va povestesc despre ele astazi in caz ca va intereseaza si sunteti in cautare de produse pentru par.


V-am povestit in trecut despre gama Gloss Me Smoothly care ramane preferata mea pana in acest moment (gasiti aici postarea) - mai am si Nourish Me Truly, dar n-am apucat sa incerc produsele pana acum, insa o sa le incerc si pe ele pentru ca au keratina si sunt curioasa cum sunt. Probabil ca o sa le alternez la fiecare spalare.

Gama Plump Me Up imi place foarte mult si simt ca face ceva pentru parul meu (inainte am folosit gama sleek.look de la Matrix, care este mult mai scumpa, mi-a placut, dar prefer produsele de la VO5). Ambele produse (atat samponul, cat si balsamul) au un miros super placut (coacaze, zambila si fructul pasiunii), insa nu mi se pare ca ramane in par cum mi se intampla cu Gloss Me Smoothly.

Curata parul foarte bine fara sa-l agreseze in vreun fel (o singura samponare este de ajuns chiar daca parul este "imbacsit" de la produse de styling), il descurca si-l lasa usor de pieptanat si ceea ce am observat este ca imi cad mult mai putine fire de par si nu se rupe aproape deloc in timpul spalarii (cand ai parul pana in talie, cum il am eu acum, spalatul poate deveni un pic mai dificil si se lasa cu fire multe rupte).

Un alt aspect de care vreau sa va spun este ca am impresia ca ajuta la mentinerea culorii parului vopsit. Folosesc in continuare balsamul spray pentru protectia parului vopsit de la Schwarzkopf (de care v-am povestit aici) si combinatia asta se pare ca este una reusita - m-am vopsit acum multe saptamani si recent m-am intalnit cu o prietena si m-a intrebat daca sunt vopsita recent si mi-a spus ca parul are o culoare foarte intensa. Asa ca "dau vina" pe produsele astea si pe CHI Silk Infusion, fiind singurele folosite in ultima vreme.

Asa cum am spus la inceput le folosesc de mai bine de o luna si nu cred ca am consumat un sfert din fiecare produs (sticlele au 500 ml si pretul a fost 18 ron/ bucata) in conditiile in care m-am spalat de 2 (uneori si 3) ori pe saptamana si am parul foarte lung, asa ca din punctul meu de vedere isi merita banii din plin si raman, alaturi de TRESemme, printre preferatele mele.

Le recomand? DA! (sunt mult mai bune decat multe alte produse profesionale scumpe si o spun din prisma omului care a incercat multe produse pentru par la viata lui)

P.S.: nu ma simt prea bine si mi-a luat o gramada sa scriu postarea asta (ceea ce nu se intampla aproape niciodata in cazul meu) si am recitit de mai multe ori ce-am scris ca sa aiba vreo logica, asa ca daca vi se pare altfel decat postarile mele obisnuite asta e cauza ...

Va doresc o seara frumoasa si weekend linistit!

6 comentarii

  1. Imi pare rrau sa aud ca nu te simti bine dar sa stii ca nu se simte deci esti profi :)

    Eu n-am incercat vo5 dar ma tenteaza numai cat ma uit cat de simpatice sunt sticlutele alea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am sesizat nimic neobisnuit in tonul postarii,ai scris cursiv si firesc...dar de ce nu te simti bine?

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am folosit niciodata aceasta marca :) dar sper ca voi reusi sa-mi iau niste produse cu keratina
    Imi pare rau ca nu te simti bine :( sper sa-ti treaca orice ar fi :)
    Sanatate si pupici! :-*

    RăspundețiȘtergere
  4. gama tresseme e buna?am gasit si eu site=ul mentionat de tine aceste produse la reducere

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna! Unde pot gasi in Romania samponul de la VO5? Mersi.

    RăspundețiȘtergere