Deal of the day: StrawberryNET

9.5.13

Ma uitam mai devreme pe StrawberryNET.com si am vazut oferta pentru produsele fara cutie si sunt cateva  intersante:

- unturile de buze de la Korres (guava si rodie) la 20 ron

- fardurile crema de obraz de la Fusion Beauty la 33,50 ron

- Juicy Tubes de la Lancome - 33,50 ron

- fondul de ten Smart Skin de la Pupa - 40 ron

- corectorul Second Skin de la Smashbox - 33,50 ron

Pe mine ma tenteaza blushul crema, fondul de ten de la Pupa (n-am mai folosit cosmetice de la Pupa de vreo 10 ani, insa m-am inteles foarte bine cu fondurile de ten de la ei) si corectorul de la Smashbox. 

Am vazut si alte oferte - farduri mono de la Urban Decay (30 ron), produse de par de la Wella (data fabricatiei: 2010 - habar n-am ce termen de valabilitate au produsele pentru par, dar nu cred ca ar vinde produse care nu sunt bune) si farduri mono de la MAC (vreo 3 nuante).

Am dat o comanda saptamana trecuta, dar parca sunt tentata s-o "comit" iar ...

5 comentarii

  1. Ba sa crezi ca nu sunt ok chiar all the time,eu nu comand efectiv cosmetice de pe strawberrynet,decat chestii f.ieftine si reduse,ca sa nu-mi vina coletul la vama,si cel putin in cazul meu,erau destul de expirate in cea mai mare parte a cazurilor.Le verific,ce se poate,pe checkcosmetics.net.Luminita

    RăspundețiȘtergere
  2. Luminita, eu am peste 50 comenzi pe Strawberry si nu am avut niciodata probleme cu produsele - una este data de productie pe care o poti verifica tu pe checkcosmetics si alta este sa fie expirat un produs (atata timp cat iti vine sigilat/ nedesfacut este valabil numarul de luni mentionat pe ambalaj din momentul in care l-ai desfacut).

    RăspundețiȘtergere
  3. Pe strawberry nu exista sectiune speciala de produse fara cutie, nu? Sau exista si am ratat-o eu?
    Apropo de cele spuse mai sus: si eu am comandat de multe ori de la ei si am fost multumita de produse. Mi s-a intamplat sa cumpar un parfum fara cutie iar cand a ajuns la mine am observat ca nu mergea atomizorul (cred ca asa ii zice???). Le-am scris si mi-au oferit fie banii inapoi fie sa-mi trimita un alt parfum dar fara sa-l returnez pe cel care nu mergea. Am ales returnarea banilor si i-am primit inaoi in termen de 2-3 zile. Jos palaria!

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu nu gasesc Juicy Tubes-urile la oferta... Imi poti da un link? Mersi!

    RăspundețiȘtergere
  5. Gabriela, am patit-o si eu o data cu un sampon care a curs, mi-au trimis altul imediat.

    Omnizeita la Oferte Speciala Neambalate - la categoria Machiaj.

    RăspundețiȘtergere