Ramble ametit

2.5.13

Am venit la munca astazi, dar recunosc ca nu am chef, as fi dormit mai mult, dar o vecina a decis ca ora 8 e perfecta pentru a aspira, asa ca a trebuit sa ma trezesc fortat. Si acum trag de mine sa tin ochii deschisi si sa fac cate ceva ...

Ieri am vrut sa scriu ceva, dar m-am trezit foarte tarziu (atat de tarziu ca nici nu va spun), am facut un dus si am iesit la o terasa. O seara linistita care insa nu s-a sfarsit prea frumos ... pentru ca Bella are niste probleme si face niste crize destul de des. Aseara am reusit sa ma panichez putin pentru ca ea s-a speriat foarte tare si nu reuseam sa o linistesc deloc. Bine ca a trecut ...

Zilele astea sunt aeriana si de-abia astept weekendul sa ma odihnesc si sa ma vad cu oameni dragi mie, desi ziua de luni nu va fi una usoara pentru mine pentru ca se fac 5 ani de cand tata nu mai e aici ... incerc sa ma concentrez pe amintirile pe care le am (imi amintesc acum de un tort din zahar cu iepurasi si oua pe care mi l-a adus tata cand aveam vreo 10 ani - care mi s-a parut fantastic) si sa nu las dorul sa ma traga in jos.

Ma tot bate gandul sa-mi mai iau o bratara ca cea portocalie cu tuburi multe pe care v-am aratat-o luni, dar nu ma pot decide ce culoare ... cred ca asta turcoaz imi place cel mai mult, dar parca as vrea si una neagra sau gri ... nici eu nu stiu ce vreau.


Am vazut pe StrawberryNET.com oferta la untul de corp duo Macadamia de la The Body Shop - 33,50 ron si ma bate gandul sa il iau. L-ati incercat? Cum e? (n-am mai folosit de ceva vreme produse de la The Body Shop)

Cred ca de fapt ma "mananca" sa-mi cumpar ceva si nu stiu ce ... nu stiu daca starea mea are legatura cu faptul ca daca ar fi trait Ricky astazi ar fi facut 14 ani (n-a existat zi in care sa nu ma gandesc la el si nici nu cred ca va exista, insa sunt constienta ca daca nu exista Bella mi-ar fi fost mult mai greu) sau cu alte dureri pe care le simt ... nu sunt trista, zambesc mult, dar sunt agitata.

P.S.: tocmai am primit o felicitare de Paste de la o cititoare (multumesc Corina, aveam nevoie de asa ceva astazi - si desi nu stiam de la cine e, la tine m-am gandit prima data) - as fi vrut sa fi facut si eu acelasi gest frumos catre niste persoane, dar zilele astea m-au cam dat peste cap si nu m-am mai gandit la nimic.

6 comentarii

  1. Tu ai unele postari cu atat de mare incarcatura emotionala (asa le percep eu) incat vreau sa-ti scriu si nu vin cuvintele; tacerea e si ea buna daca esti fata in fata cu o persoana, te poate vedea, te poate simti empatizand...

    M-am gandit ca o imbratisare virtuala va fi binevenita!:)

    Sarbatori cu bine si cu lumina, Camelia!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  2. Ilda, si voi sa aveti zile frumoase si pline de zambete :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Optimismul e cel care ne tine mereu in picioare si nu ne lasa sa ne ducem la vale. Faptul ca zambesti chiar si in zilele astea e mare lucru si sunt convinsa ca o sa ai sarbatori linistite.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ohhh, ai scris intr-un asa fel ca parca ti-am preluat si eu din stare citind...
    Nu pot decat sa iti urez tie liniste iar Bellei sa fie sanatoasa.
    Pup,
    Maria.

    RăspundețiȘtergere
  5. Fi optimista. Rau nu poate sa iti faca :-* trebuie sa traim prezentul si sa ne bucuram de ceea ce inca mai avem langa noi. Te pup si iti doresc un weekend linistit :-*

    RăspundețiȘtergere