Ramai cu bine 2012!

31.12.12

Niciodata nu mi-am dorit ca vreun an sa se termine asa cum imi doresc sa scap de anul asta, insa acum vreau sa ma gandesc doar la lucrurile frumoase pe care le-am trait anul asta ... triste si dureroase au fost destule momente in anul ce se incheie astazi, dar locul lor e in trecut si acolo vor ramane. Nu pot schimba nimic din ce-a fost si nici nu-mi doresc asta, insa pot sa renunt la tot ce-mi apasa sufletul si sa ma incarc numai cu lucruri frumoase ... si asta am de gand sa fac!

2012 mi-a amintit ca stiu sa zambesc frumos si ca un zambet si o vorba buna pot face minuni in anumite situatii si mi-a adus in cale oameni noi care mi-au reamintit cine sunt si cate pot realiza. M-a pus fata in fata cu bucati din trecutul meu si mi-a dat intelepciunea sa las trecutul acolo unde e si sa merg inainte fara sa ma mai agat de ceea ce a fost sau sa caut explicatii acolo unde nu exista.

Anul asta mi-a aratat ca nu exista bariere atunci cand doi oameni vor sa-si spuna ceva, nu conteaza timpul, nu conteaza contextul, nu conteaza nimic ... in afara de ceea ce simti. Si chiar daca cateodata lucrurile nu sunt clare vine o clipa cand intelegi tot ce trebuie sa intelegi.

M-am intalnit cu oameni pe care nu ii vazusem de mult timp si cu care am putut sa discut ca si cum nu ne-am vazut de cateva zile. M-am dezamagit singura crezand ca anumiti oameni valoreaza ceva si au principii, dar n-am lasat lucrul asta sa ma afecteze ... nu-mi mai pierd timpul cu asa ceva, pastrez langa mine doar oamenii care consider eu ca merita.

M-am bucurat de fiecare moment petrecut cu Bella si n-am lasat sa treaca vreo zi fara sa ii spun cat e de deosebita si ce inseamna in viata mea. Si chiar si atunci cand i-am adus din senin alti caini in casa (luna decembrie m-a pus in situatia de a alege intre a lasa doi caini pe care ii ingrijesc de niste ani sa fie omorati fara sens - cele ce ma cititi de mult poate va amintiti cand va intrebam ce vrea viata sa-mi spuna de-mi scoate acelasi caine in cale de atatea ori si ma pune sa-l salvez, acum am raspunsul - sau a-i lua in casa si a-i scapa de chinul de pe strada) mi-a demonstrat cat de intelegatoare si inteligenta poate sa fie chiar daca decizia mea ne-a complicat viata tuturor si n-au fost zile si nopti usoare la inceput ... si nu va fi usor nici mai departe.

Am invatat multe anul asta, am schimbat si mai multe in viata mea (si am de gand sa continui cu schimbarile), in anumite aspecte m-am afundat mult mai rau decat eram la inceputul anului (dar sper ca 2013 ma va ajuta sa ies de acolo si sa se aseze in sfarsit lucrurile) dar cu toate astea simt ca sunt mai echilibrata decat am fost vreodata pana acum si cred ca asta e mai important decat orice altceva.

Asa ca ... 2012 ... iti spun adio si te las cu bine! 

Sper ca 2013 sa umple toate golurile din viata mea, sa-mi aduca acea liniste si implinire la care tanjesc de ceva vreme, sa fie un an plin de lucruri frumoase care sa ma faca sa zambesc, sa imi dea intelepciunea sa scap de toate problemele care m-au macinat anul asta si sa gasesc rezolvare acolo unde anul asta n-am "vazut" solutia buna. Imi doresc ca increderea si speranta pe care le am acum cand ma gandesc la 2013 sa ramane intacte (si sa se confirme cumva prin fapte) pana in ultima zi din anul ce vine.

Sa aveti un an nou plin de sanatate si lucruri frumoase si sa ajungeti acolo unde nici nu visati acum!

9 comentarii

  1. Ce cuvinte frumoase!Un An Nou mai bun:)La Multi Ani1

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc Stefania, sa ai un an frumos si plin de bucurii :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Un An nou mai bun si multa fericire.
    Lucrurilor bune li se intampla oamenilor buni, asa ca fii sigura ca anul asta va fi anul tau :)
    Petrecere frumoasa diseara!

    RăspundețiȘtergere
  4. La multi ani, Camelia! Sper ca tuturor sa ni se indeplineasca dorintele pentru anul care vine si sa muncim in obtinerea telurilor cu mult spor si drag :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Iti doresc ca 2013 sa-ti aduca tot ce-i trebuie sufletului tau si sa fiti sanatosi tu, Bella si cei apropiati tie! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Iti doresc un an nou plin de impliniri !!! :*

    RăspundețiȘtergere
  7. La multi ani si un 2013 asa cum il visezi!

    RăspundețiȘtergere
  8. Foarte frumoase cuvinte! La multi ani!

    RăspundețiȘtergere