Redecorarea dormitorului (2)

5.12.12

Va aratam aici prima schimbare pe care am facut-o in dormitorul meu in ultima perioada (stickerul ma face sa zambesc in fiecare dimineata si sunt la fel de incantata de el ca in prima zi), iar azi vreau sa va arat noua mea lenjerie de pat de la asternuturisiprosoape.

Stiam ca vreau ceva cu model geometric si maro si m-am tot uitat pe site si m-am hotarat la 3 modele, insa pana sa ma decid eu unul din modele n-a fost in stoc si am ramas la 2. Intre timp mi-am cumparat niste decoratiuni pentru dormitor (rosu fiind culoarea de baza - vi le arat cu alta ocazie) asa ca am ramas la lenjeria de mai jos pentru ca mi s-a parut ca va reusi sa "lege" toate elementele din dormitorul meu. Detalii despre ea puteti gasi aici.


Imi place foarte mult materialul (100% bumbac) si combinatia de culori - maro, portocaliu si rosu - si ma bucur ca am ales-o, chiar aveam nevoie de o schimbare in dormitor - mai am un singurul lucru de facut (o sa vi-l arat intr-o alta postare) si am terminat proiectul "dormitor nou".


Am mai pus ochii pe cateva produse de pe site (am lucrat foarte bine cu ei, am comunicat in permanenta, m-au anuntat cand s-a expediat coletul, a fost bine ambalat si a ajuns fara probleme) si cat de curand am de gand sa fac o noua comanda. (lenjeria asta imi bantuie mintea)

Voi ce culori aveti in dormitor?

7 comentarii

  1. Cred ca e foarte frumos dormitorul tau! Mi-ar placea sa faci un post sa ni-l arati pe tot mai detaliat! :D

    RăspundețiȘtergere
  2. ai nimerit-o la un pret bun - pe majoritatea site-urilor am vazut-o cu 250
    eu am fost si mai norocoasa si le-am gast la un targ de craciun cu 120

    RăspundețiȘtergere
  3. Kisstyana merci :)

    ade, nu stiu ... mai am o postare in plan cu niste parti din el, o sa ma mai gandesc la propunerea ta :)

    Mirela, ce culori ti-ai luat?

    RăspundețiȘtergere
  4. 2: mov cu turcoaz si gri cu turcoaz.. imi fac draperii turcoaz

    RăspundețiȘtergere
  5. Arata foarte bine si primitor! :) La mine nu predomina o culoare anume, dar am multe accente portocalii si mobila e inchisa la culoare.
    Lenjerii frumoase si la preturi decente am vazut si prin Cora, Auchan etc., ba chiar au ocazional oferte.

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte draguta, si pe mine ma tenteaza lenjeriile cu modele geometrice mai degraba decat cele cu modele florale. Si prin Ikea am vazut cateva dragute.

    RăspundețiȘtergere