Rasfat la GETT'S Hair Studio Dacia

18.4.12

Aseara am decis sa profit de surpriza oferita de Lavinia (PR-ul care se ocupa de saloanele GETT'S si cu care imi pare rau ca nu am colaborat mai des, dar programul nu mi-a permis sa onorez nici una din invitatilie primite in trecut) si sa ma duc la tratamentul facial primit cadou de 8 Martie. Am ales salonul din Dacia pentru ca era cel mai aproape de mine si am ajuns repede de la munca (tinand cont de ce ploaie era aseara, faptul ca am putut urca masina pe trotuar, chiar in fata salonului, m-a facut sa intru zambind in salon).

Trebuie sa incep prin a spune ca nu am fost de ceva vreme la un tratament, desi in trecut obisnuiam sa ma duc regulat. Dupa starea de relaxare pe care am avut-o aseara, dupa ce-am plecat de acolo, si dupa modul in care imi simt tenul astazi, imi dau seama ca trebuie sa ma duc mai des si sa nu mai folosesc scuze gen "program incarcat" pentru a ma disculpa in proprii mei ochi.

Am plecat cu camera foto dupa mine, decisa sa fac fotografii si sa va arat detalii, insa ... m-am simtit atat de bine si m-am relaxat atat de tare, incat am uitat complet de asta pana la sfarsit. De mine s-a ocupat Oana (pe care o gasiti si in Afi Cotroceni si pe care o recomand pentru ca are o mana foarte usoara) si atmosfera a fost asa placuta (trebuie sa recunosc ca patul pentru cosmetica - foarte comod si jos, lumina difuza si muzica in surdina erau exact ce aveam nevoie aseara pentru a uita de toate si a ma relaxa total), incat am plecat incantata de acolo. Asa ca cele 3 poze pe care le veti vedea sunt pozele generale de prezentare a salonului pentru ca eu am uitat total de intentia cu care m-am dus.


Eram curioasa ce o sa mi se spuna despre tenul meu pentru ca am observat ceva schimbari in ultima vreme si am tot amanat vizita la salon datorita unei dermatite de contact care mi-a dat bataie de cap in ultima luna (am avut portiuni uscate de piele pe frunte, deasupra spancenei, si pe lateralul nasului si ceva mai grav sub barbie). Oana mi-a reconfirmat faptul ca am o piele extrem de sensibila, mi-a spus ca nasul este vindecat desi putin incarcat (dar cine n-are zona T incarcata?), iar dermatita de pe frunte si barbie sunt aproape vindecate.

Alte probleme majore n-a observat, tenul meu fiind usor deshidratat datorita sensibilitatii, aveam cateva puncte negre si cearcane (care sigur nu au leac la un tratament facial). M-a laudat pentru pielea intinsa si lipsa ridurilor (in afara de cele de sub ochi, nu am altele, desi la anii mei - aproape 33 - te-ai astepta la asta) si mi-a recomandat sa folosesc peelingul chimic mai rar (mai exact o data la 2 saptamani), in rest rutina mea de ingrijire fiind in regula.

M-am bucurat de raspunsul primit cand am intrebat-o cum i se pare cuperoza (Oana, avand si ea ten sensibil, se confrunta cu aceleasi probleme ca si mine si ne-a fost foarte usor sa comunicam). Mi-a spus ca este foarte putin vizibila si sunt doar cateva urme rosiatice pe obraji, aproape insesizabile si m-a felicitat ca nu beau cafea si nu fumez, asta vazandu-se pe tenul meu.


Produsele folosite au fost SKEYNDOR (tara de origine fiind Spania), iar datorita tenului meu sensibil a decis sa beneficiez de un tratament Basic de hidratare cu produse din gama Aquatherm. Totul a inceput cu o demachiere ca la carte a tenului si a ochilor (demachierea ochilor a fost facuta separat si a fost foarte blanda), urmata de aplicarea lotiunii tonice pentru curatare profunda si improspatare. 

Pasul urmator a fost un peeling usor (si foarte placut) cu periuta si o usoara masare a tenului pentru curatarea celulelor moarte, dupa care am stat la abur cateva minute bune si Oana mi-a aplicat o fiola de dezincrustare pentru a-mi deschide porii si a face extractiile mai putin neplacute. Intrucat n-am fost de ceva vreme la cosmetica si tenul meu a trecut printr-o trauma recent, ma asteptam sa simt ceva disconfort, insa n-a fost nici pe departe asa.

Oana are o mana foarte usoara si aproape n-am simtit cand a facut extractiile, usor deranjant a fost la scoaterea punctelor negre de pe nas (insa, dupa cum stim toate bine, zona aia este sensibila si dificila), insa fata mea nu s-a iritat deloc. Dupa extractii, Oana mi-a aplicat o alta fiola - pentru hidratare (am tot incercat sa-mi amintesc exact ce mi-a spus despre ea, insa v-am zis ca am uitat complet de ce ma inconjura).

Tratamentul s-a incheiat cu aplicarea unei masti pentru hidratare, am stat in jur de 20 minute cu ea, dupa care mi-a aplicat o crema puternic hidratanta pentru a oferi tenului meu ajutorul de care avea nevoie.

Am stat in jur de o ora si jumatate la salon, timp in care, va spun cu mana pe inima, ca m-am relaxat total (desi am vorbit destul de mult cu Oana si i-am pus o gramada de intrebari despre produse, aparate, ce recomanda), iar cand am plecat de acolo ma simteam un alt om.

Cum arata tenul meu astazi? Curat (fara nici cel mai mic semn de iritare/ roseata), luminos si hidratat, toate produsele s-au "asezat" mai bine pe ten si ma declar pe deplin multumita de experienta avuta la salon.

Preturile pentru tratamente incep de la 120 ron (tratamentele Basic - care se fac in functie de nevoile fiecarui tip de ten) si pot ajunge si la peste 300 ron (pentru tratamentele de lux pentru ten cu nevoi speciale) si se recomanda un tratament pe luna. Produsele Skeyndor pot fi achizitionate direct din salon, iar preturile difera in functie de gama si starea tenului fiecarei persoane in parte.


Mi-a placut? Da, la nebunie! A fost cel mai misto tratament facial de care am beneficiat pana acum, iar faptul ca tenul meu nu este iritat deloc, desi este foarte sensibil si au fost cateva extractii absolut necesare, nu poate decat sa ma incante (ma asteptam la 2-3 zile in care sa nu ma simt tocmai confortabil, mit ce a fost daramat - deci se poate si asa).

Ce-am invatat dupa ziua de ieri? Ca nu am nici o scuza ca am renuntat la lucruri care imi faceau placere si imi dadeau o stare de bine, mai ales cand aduc atatea beneficii tenului meu. Asa ca tratamentele faciale sunt din nou pe lista mea de "must do".

Si va dau si un pont: daca vreti un rasfat total, alegeti un salon precum cel din Dacia in fata unuia ca cel din Afi Cotroceni pentru ca este mult mai liniste si personalul are mai mult timp sa se ocupe de voi si sa va raspunda la toate intrebarile. In cazul unui tratament facial, atmosfera conteaza mult mai mult decat ne putem imagina. Si, pe cuvant, ca zambetul meu e mai luminos azi!

9 comentarii

  1. si eu am fost la salonul Getts din Cluj pt un diagnostic al firului de par si al scalpului.m-am simtit ft bine si am aflat multe lucruri interesante.am scris pe blog si am pus si poze demonstrative

    RăspundețiȘtergere
  2. Super! Dar pe tine cat te-a costat tot ce-ai povestit ca ti-a facut? Si mie imi plac tratamentele faciale, fata e impecabila cateva zile dupa. Eu insa nu scap de roseata, adica locurile unde au fost extractii mai adanci de ex raman rosii 2-3 zile pana la vindecare, am tenul foarte ensibil, se roseste usor in jurul gurii si pe barbie :|.

    RăspundețiȘtergere
  3. Răspunsuri
    1. 2% BHA liquid de la Paula's Choice, am scris despre el pe blog mai demult.

      Ștergere
  4. I wish I was there!:P sigh!

    Ma bucur pentru tine ca ai avut parte de un asa rasfat, cu siguranta te-ai intors acasa alt om... si relaxata si cu tenul catifelat... frumos cadou! :)

    Multumim ca ai impartasit experienta ta cu noi!

    RăspundețiȘtergere