NYX Mosaic Powder Blush - 12 Dare

10.4.12

Stiu ca multe dintre voi adorati produsele NYX, dar, din nu stiu ce motiv, pe mine nu m-au atras niciodata suficient de mult incat sa le si cumpar. Am vazut vreo 2 rujuri pe care le vroiam, un blush interesant si niste farduri care mi-au facut cu ochiul, dar nu am ajuns niciodata sa le cumpar. Am primit acum ceva vreme 2 pigmenti care imi plac si pe care ii folosesc, iar cand a fost oferta la Cosmopolitan cu un produs NYX cadou mi-am luat un fard si un gloss, din curiozitate, insa n-am apucat sa le folosesc.

Dar azi vreau sa ma vorbesc despre un blush mosaic, mai exact nuanta 12 - Dare, pe care mi l-a luat mama. Da, mama, care nu cred ca a folosit vreodata blush, l-a vazut la un chiosc cu revista si s-a gandit ca trebuie sa mi-l ia. Si bine a facut! Pentru ca asa am descoperit o varianta mai "light" a mult laudatului Stereo Rose MSF (care mie intotdeauna mi s-a parut prea portocaliu) de la MAC pe care o port cu placere.


Imi place versatilitatea produsului - in functie de ce pensula folosesti si cat "iei" din fiecare culoare, poti obtine de fiecare data o alta combinatie. Imi place ca este foarte pigmentat si o simpla atingere cu pensula e suficienta pentru a da culoare si viata unui chip obosit. Si-mi place pretul - in jur de 30 ron pentru 6,5 grame de produs.

Se aplica foarte usor, rezista pana seara fara probleme, pretul este bun, prin urmare pentru mine este un produs care merita. Stiu ca se poate folosi si pentru ochi si buze (nu am incercat ca n-am avut de ce) ceea ce-l face si mai interesant.

L-ati incercat? Ce nuanta aveti? Cum vi se pare?

9 comentarii

  1. Exact pe asta l-am cumparat si eu, dar l-am scapat pe gresie si s-a facut praf :(..

    RăspundețiȘtergere
  2. Cat de frumos este :X Am vrut sa il gasesc si eu atunci cand a fost nebunia cu revistele, dar nu l-am vazut :/ In schimb sunt indragostita de un blush e la Ny x:D

    RăspundețiȘtergere
  3. Si mie imi place blush-ul mosaic de la Nyx.Eu am in nuanta cafe ,dar sunt extrem de prafoase.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu tot pe Cafe il am, intr-adevar e foarte prafos, dar arata foarte bine pe ten. :P

      Ștergere
  4. Arata ft bine, dar erau utile si niste swatchuri :D.
    De la NYX eu am doar jumbo milk si 4 rujuri.

    RăspundețiȘtergere
  5. hmm, pentru buze? nu-mi dau seama cum :) Eu deja am ajuns la fundul cutiutei :)

    RăspundețiȘtergere
  6. nici pe mine nu ma atrag produsele NYX in mod special...am un fard de la revista cosmopolitan , care este okey , ca toate celelalte. O prietena are acest blush , dar cum are tenul gras ...nu prea e bun :( ...ii ramane doar sclipiciul ala naspa pe fata +))

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu am un iluminator Nyx mozaic, imi place foarte mult dar al tau arata asa de bine! :X
    Am pierdut din pacate tot ce s-a impartit la reviste :(

    RăspundețiȘtergere