Macadamia Natural Oil Reviving Curl Cream

5.4.12

Crema pentru bucle este al treilea produs pe care l-am incercat de la Macadamia Natural Oil si, la fel ca si celelalte doua, nu m-a incantat in mod deosebit. Ce este de fapt? O crema pentru definirea buclelor naturale, care promite ca previne electrizarea si suvitele rebele si care face parul matasos si il protejeaza de efectele nocive ale mediului inconjurator.


Face toate astea? Nu prea. 

Trebuie folosita o cantitate destul de mica de produs pentru ca altfel incarca parul si a doua zi se simte imbacsit si trebuie spalat. Eu am parul cret de la natura si destul de lung, am folosit crema pe toata lungimea parului pentru a defini buclele si nu am vazut nici un efect. Parul a ramas matasos si placut la atingere, dar nici vorba de definire bucle sau de efect antielectrizare.

Am incercat crema de mai multe ori in speranta ca poate totusi va face ceva (ca prea laudata e gama asta), dar nu s-a intamplat asa - este doar un produs in plus pe care l-am folosit si care, din pacate, nu a facut nimic pentru parul meu.

3 produse incercate din gama asta si nici unul castigator - nu sunt produse proaste, insa le consider mult prea laudate si scumpe pentru ceea ce fac (insa pentru a-mi satisface propria curiozitate o sa cumpar si o mostra a mastii pentru par care se vrea a fi cel mai bun produs al lor).

Pe voi va tenteaza produsele Macadamia Natural Oil?

5 comentarii