Botanics Hair Shine Infusion Serum

9.4.12

Serul pentru luminozitate de la Botanics a fost o surpriza din partea unei cititoare a blogului (Raluca, multumesc) si este recomandat pentru parul cret si promite ca "imblanzeste" parul rebel si electrizat si ca ii ofera protectie si stralucire.


Mi-a placut intotdeauna mirosul de proaspat, de curat al produselor Botanics, iar serul asta nu face exceptie. Are o textura usoara si nu incarca deloc parul indiferent de cantitatea aplicata. L-am folosit atat pe parul usor uscat cu prosopul ca un fel de tratament, cat si pe parul uscat ca produs de styling. Netezeste parul si il lasa usor de aranjat si matasos.

Intrucat nu este nevoie decat de o cantitate mica de produs, cei 30 de ml sunt suficienti pentru o perioada destul de lunga de timp chiar si daca il folositi pe un par lung. Iar recipientul de sticla cu dozator il face atat de usor de folosit, incat nu ai ce sa ii ceri mai mult.

Daca sunteti in cautarea unui produs usor care sa va netezeasca parul rebel si sa-l lase matasos si usor de aranjat si, mai ales, sa nu-l incarce, dati-i o sansa acestui ser si s-ar putea sa fiti surprinse placut.

2 comentarii