Bella & iubirea

1.4.12

Am fost absenta in ultimele zile pentru ca ieri dimineata a fost operata Bella si toata energia mea a fost canalizata spre ea si spre ziua de ieri. A fost mai complicat decat s-a banuit initial si a trebuit sa fie extirpata o bucata mare de tesut, insa Bella a reactionat bine si se simte bine (in limitele in care poti sa te simti bine dupa o asemenea operatie). Pericolul nu a trecut pentru ca nu s-a putut interveni decat la una din tumori, cu celelalte care sunt foarte mici si pozitionate foarte rau vom vedea ce se intampla pe parcurs.

Daca va intrebati daca mi-a fost frica, raspunsul e da. Mi-a fost foarte frica si am avut mii de ganduri negre pentru ca Bella nu este doar un catel pentru mine (cei ce trebuie sa inteleaga replica asta, o vor face) si asta pana vineri dimineata cand cineva a reusit sa-mi calmeze sufletul si sa-mi dea increderea pe care ar fi trebuit s-o am de la inceput. Asa ca ieri dimineata am plecat spre cabinet zambind si cu certitudinea ca totul va fi bine si asa a si fost.

Va pot spune doar ca am un catel deosebit, foarte cuminte si foarte ascultator si cu o putere si rezistenta de admirat. Totul timpul i-am multumit lui Dumnezeu pentru ca Bella a aparut in viata mea si m-a invatat atat de multe si mi-a oferit atat de multa iubire si atatea amintiri deosebite pe care nu le-as schimba cu nimic altceva. Si o sa ma rog sa fie langa mine inca multi ani de acum inainte.

Daca aveti deja un animal de companie, nu uitati sa ii spuneti in fiecare zi ce inseamna pentru voi si cat de special e, iar daca nu aveti si v-ati dori unul, deschideti-va sufletul si invatati ce inseamna iubirea dezinteresata. Iar daca nu vad plac animalele, nu pot sa va spun decat ca ratati o experienta deosebita.

Va las cu o poza de aseara cu Bella, un pic trista, dar puternica si cu capul sus.


16 comentarii

  1. Am terminat de citit postare de spre Bella si tin sa va incurajez din tot sufletul pe tine si pe Bella...as vrea sa fiu cu voi sa va mangai pe amindoua si sa va iombtratisez pentru ca eu stiu prea bine ce inseamna sa ai un sufletel pe linga tine.Prichindel e si catel si sufletel si copilut si tot ce vreti mai frumos....Prichindel ii ureaza Bellei insanatosire si inzdravanire grabnice iar eu pe tine te imbratisez din toata inima mea...O sa fie bine o sa vezi...noi ne rugam pentru voi Neta si Prichindel

    RăspundețiȘtergere
  2. Multa sanatate si viata lunga sa aiba Bella :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Multa sanatate Bellei . Patrupedele noastre sunt unii din cei mai loiali prieteni , daca nu singurii . Trebuie sa pretuim fiecare moment alaturi de ei <3

    RăspundețiȘtergere
  4. Ii doresc forta si sanatate si o comuniune frumoasa si sustinatoare cu tine, fiindca tu o ajuti cel mai mult sa treaca de perioadele grele!

    RăspundețiȘtergere
  5. Mi-a placut postarea ta. Si eu am o catelusa, Mia. Din momentul in care in viata mea a intrat un catel, totul s-a schimbat(bineinteles in bine), inclusiv expresia pe care unii n-o vor intelege niciodata "inima de caine".Este ce-i drept o experienta unica, te responsabilizeaza,te face sa intelegi ca poti fi iubita dezinteresat si neconditionat.Poate aceasta senzatie o voi mai avea cand va veni si un copil in viata mea.

    RăspundețiȘtergere
  6. Such a cutie!! :x She'll be just fine!:*

    RăspundețiȘtergere
  7. Multa sanatate si numai ganduri frumoase, incarcate de energie pozitiva! Este foarte dulce Bella, intr-adevar putin cam trista, se vede in ochisorii ei, dar cu siguranta este foarte puternica! Eu am un catel la mama si un motan acasa la mine. Ii ador pe amandoi si as face orice sa stiu ca le este bine, doar sunt fratiorul, respectiv copilasul meu :) Catelusul chiar seamana cu Bella, doar ca are petele roscate :)
    Pupici si va tin pumnii!

    RăspundețiȘtergere
  8. Si eu sper sa se faca bine si sa va bucurati una de alta, muuult timp de acum incolo!
    Eu zic sa fii optimista pentru ca altfel, our dear Choco, nu stiu cum o sa reactioneze :P

    RăspundețiȘtergere
  9. Sunt langa voi, sa stii. Sanatate multa si o sa fie bine, trebuie sa fie bine!

    RăspundețiȘtergere
  10. Offf, saracuta ce trista pare! Cat imi lipseste catelul meu, ce dor imi e de sufletul lui :(.
    Sanatate multa, sa se faca repede bine, iubeste-o cu drag, bucura-te de ea!

    RăspundețiȘtergere
  11. Sa treceti cu bine peste tot, suntem lg voi :*
    multa sanatate!!

    RăspundețiȘtergere
  12. va imbratisez cald pe amandoua :*

    RăspundețiȘtergere
  13. Bella este si ramane o scumpa!Multa sanate catelusei!

    RăspundețiȘtergere