Shopping din dulap: Yves Rocher Vanille Noire

19.1.12

Am primit parfumul asta cadou la o comanda de recomandare acum ceva vreme si am decis sa-l pastrez (am avut o mini varianta a lui si mi s-a parut interesant - intr-un mod straniu imi aduce aminte de Hypnose de la Lancome desi nu e asa puternic).


Il folosesc de vreo 2-3 saptamani si mi se pare potrivit pentru vremea asta datorita tonurilor lemnoase pe care le are. Este un amestec de vanilie (Bourbon, Tahitian si Uganda), mandarine, mimoza si cedru si ma asteptam sa nu-mi placa (motiv pentru care nici nu am incercat multa vreme varianta mini pe care o aveam) pentru ca eu nu ma dau in vant dupa mirosul de vanilie, dar acest parfum nu este unul puternic si care oboseste, ci mai degraba o combinatie de senzualitate si prospetime.

A fost creat de Jacques Cavallier (care a creat si Tender Jasmin si So Elixir pentru Yves Rocher) care are cateva parfumuri celebre printre creatiile lui: Cinema si Elle pentru YSL, Ultraviolet pentru Paco Rabanne, Nina pentru Nina Ricci, Poeme si Magnifique pentru Lancome, Hot Couture pentru Givenchy, Midnight Poison pentru Dior, Chic pentru Carolina Herrera si altele.

Imi place si o sa-l folosesc cu placere, insa nu pot sa zic ca m-a fascinat. Voi l-ati incercat? Cum vi se pare? (il puteti gasi aici)

15 comentarii

  1. Il am si eu si imi place mult !De fapt l-am avut si mi-a placut , pana cand am scapat sticluta si s-a spart.Baia mea e parfumata si acum.:)) Bine , nu e preferatul meu dar imi placea aroma lui dulce .:) Insa de la Yves Rocher , preferatul meu ramane So Elixir!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trebuie sa aflu si eu cum miroase So Elixir ca am tot auzit de el dar pe mine nu m-a tentat. :)

      Ștergere
  2. nu, dar in general imi plac parfumurile cu vanilie :X

    RăspundețiȘtergere
  3. cred ca mi-ar placea si mie ...iubesc vanilia !

    RăspundețiȘtergere
  4. Il am si eu si il ador - e un amestec de eleganta si senzualitate... in plus miroase a vanilie naturala, nu a vanilina artificiala.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu am incercat acest parfum dar pare interesant.Mi-a atras atentia in mod special aseamana cu Hypnose de la Lancome, care este unul dintre parfumurile mele si care toata lumea zice ca ma prinde acest parfum.M-ar interesa mai multe despre persistenta lui si eventual un pret aproximativ cu cat l-ai luat.Mentionez ca nu am mai cumparat nimic de la Yves Rocher, doar am primit cadou un gel de dus.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu l-am primit cadou la o comanda, cum am spus si in postare. Preturile le poti gasi pe siteul celor de la Yves Rocher - daca nu ma insel, acum au promotie la parfumuri pentru Valentine's Day.

      Ștergere
  6. Mie, de obicei, daca un parfum are ca nota si vanilia cu siguranta imi place, insa acesta nu m-a impresionat prea tare, probabil pentru ca si sticluta ma facea sa cred ca e un parfum foarte tare si greu

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu il tot vreau in varianta mare, insa mai astept putintel. Am doua miniaturi si sunt incantata de ele. Asta si pentru ca sunt genul careia ii plac mirosurile ceva mai dulci. Imi place si Comme une Evidence si Naturelle, sunt fresh si usoare si destul de persistente. Iar Nina si Chic sunt alte doua preferate de-ale mele, deci se pare ca mie imi plac creatiile lui Jacques Cavallier :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi place Nina - l-am avut de vreo 3 ori, iar Chic mereu m-a tentat dar nu mi l-am luat niciodata :)

      Ștergere
  8. Imi place mult acest parfum! Nu il am inca, dar l-am testat intr-un magazin Yves Rocher. O sa il primesc si eula o comanda, recomandand o prietena :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Il ador!
    L-am folosit anul trecut in Sharm el Sheikh si de atunci, imi schimba starea de spirit ori de cate ori il folosesc, parca ma intorce in timp :)

    Daca mi-ar fi spus cineva c-o sa-mi cumpar parfum de la Yves Roche , as fi ras in hohote. Pentru ca pana la asta, nu mi-a placut nici unul.........

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu mi-am luat acum cateva zile un gel de dus cu miros de zmeura. Miroase super super bine

    RăspundețiȘtergere
  11. Vanille Noir miroase extraordinar de bine ,recunosc ca nu m-am asteptat la asa bunaciune de parfum ,pe mine una ma binedispune .Eu tocmai l-am primit pt. ca mi-l dorem de mult si nu putem rata oferta existenta de pe site :50%reducere pt parfum(l-am comandat pe cel mare-97,5lei ) +cadouri :deodorantul Tendre Jasmin si apa de toaleta Fresh Rose ,iar pt newsletter am primit lapte mic de corp(50ml) de vanilie si o mini crema de fata serum vegetal(15ml.).Super oferta!

    RăspundețiȘtergere
  12. Ioana, da, este perfect pentru vremea asta, am scris ei eu pe blog de oferta asta la inceputul lunii octombrie si am profitat.

    RăspundețiȘtergere