Guest review: Olga - L'Oreal Glam Shine Plum Addiction & Infaillible Shimmering Black

24.1.12

Coconut (Olga) a castigat unul din cele 2 premii oferite de cei de la www.makeuponline.ro la giveawayul de Craciun. Detalii despre giveaway si o poza neclara a mea gasiti aici. Mai jos puteti citi parerea castigatoarei despre produse. Va urma si reviewul pentru mascara One by One (cealalta castigatoare m-a anuntat ca il trimite saptamana viitoare)


Glam Shine 6H, nuanta 205 Plum Addiction

Toate gloss-urile mele sunt în nuanţe deschise de roz, motiv pentru care îmi doream să încerc ceva mai intens, aşa că premiul acesta a picat la fix.
Plum Addiction este un mov destul de închis dar care surprinzător îmi place şi îmi vine foarte bine. Produsul vine într-un tub destul de mare, care mie personal nu îmi prea place, mi se pare destul de bădăran şi nu m-ar fi atras să îl cumpăr dacă nu l-aş fi câştigat având astfel şansa să îl încerc. Aplicatorul este dintr-un burete rezistent şi are o formă inedită, de inimă. La început mi s-a părut ciudat şi chiar incomod de folosit, dar dupa câteva aplicări m-am obişnuit cu el, şi acum pot să-l aplic chiar şi fără oglindă, ba chiar îi apreciez forma deoarece oferă o mai mare precizie în aplicare. Privit în recipientul lui, gloss-ul pare a avea mici particule de sclipici, însă aplicat pe buze acestea nu sunt deloc vizibile, cred că sclipiciul nu este în gloss ci mai degrabă în plasticul din care e confecţionat tubul. Gloss-ul în sine este extrem de pigmentat, mie îmi place să îl folosesc singur, fără ruj, iar efectul este acela de ruj+gloss. Mirosul este plăcut, floral, iar ca şi consistenţă produsul este dens, nefiind exagerat de lipicios. Producătorul promite o rezistenţă de 6 ore. Sincer, nu mă aşteptam să dureze atât, până la urmă e doar un gloss. Ei bine, luciul nu durează 6 ore, însă culoarea da, iar efectul de hidratare se menţine chiar şi mai mult, lucru care m-a surprins cel mai mult la acest gloss. Ultimul lucru la care mă aştept de la un gloss e să îmi hidrateze buzele, însă atunci când aplic acest produs, nu mai am nevoie de balsam vreo 7-8 ore. Un alt lucru care îmi place este că culoarea se estompează treptat şi uniform, nu rămân marginile buzelor colorate inestetic, iar dacă mănânc ceva la scurt timp după aplicare, gloss-ul chiar rămâne pe buze.
În concluzie, îmi place acest gloss deoarece în 5 secunde am buzele perfect colorate aplicând un singur produs, nu este exagerat de lipicios, nu are sclipici, este hidratant şi rezistă surprinzător de bine, singurul minus fiind tubul, care mie personal nu îmi place. O să îl achiziţionez şi în alte nuanţe, următorul pe listă fiind unul cel mai probabil pe roşu.

Creion dermatograf L’oreal Infaillible, 303 Shimmering Black

Este un dermatograf retractabil, la unul din capete având un bureţel siliconat pentru întindere/estompare. L-am folosit aproape zilnic de când l-am primit, deci îmi place foarte mult.

Ce îmi place:
-          nu trebuie ascuţit
-          este foarte moale
-          este rezistent – pe pleoapele mele (uleioase) nu rezistă 16 ore aşa cum promite producătorul, dar 8 ore rezistă onorabil, chiar şi pe waterline, iar pentru mine asta e suficient. Pe pleoapa superioară, cu primer, rezistă şi mai mult, cam 10 ore.
-          nu este un negru foarte intens, ceea ce pentru mine este un plus, deoarece sunt blondă, cu pielea deschisă şi ochii albaştri, iar ziua evit negrul intens pe pleoape. După ce îl estompez, arată ca un fard gri foarte închis, petrol.
-          pot crea foarte rapid un smokey simplu de zi, doar cu creionul.

Ce nu îmi place:
-          bureţelul din capăt mi se pare oarecum inutil, prefer să întind creionul cu o pensulă. Acesta este un minus mic, în caz de urgenţă se poate utiliza şi bureţelul, însă consider că folosind bureţelul agresez mai tare pleoapa.

Extra:
-          creionul are un discret sclipici auriu, pe care sinceră să fiu nu l-am observat pe pleoapă până acum. Doar când am scris review-ul m-am uitat la denumirea completă şi am făcut un swatch pe mână, moment în care am observat sclipiciul, uitându-mă cu atenţie.

În concluzie, şi acesta este un produs care îmi place, cu siguranţă voi mai achiziţiona alte două nuanţe care îmi fac cu ochiul, şi anume Timeless şi Grey.

Le mulţumesc Cameliei şi sponsorului pentru ocazia de a încerca aceste două produse.

Trimiteți un comentariu