Cadouri - o prima parte

11.1.12

Desi mi s-au intamplat multe in ultimele zile (si nu toate frumoase - dar asta e viata, in final, formata si din bune si din rele si de multe ori te pune sa retraiesti momente de care n-ai vrea nici macar sa-ti amintesti) si nici nu mi-a revenit cheful de scris (ciudat pentru ca subiecte am multe), m-am gandit sa va arat ce-am primit frumos in ultima vreme ca sa va clatiti si voi ochii.

De la o prietena (care a considerat ca trebuie sa ma bucur mai des) am primit un blush crema de la MAC (Brit Wit) pe care deja l-am folosit si-mi place si o paleta MUA (Heaven and Earth - exact asta as fi ales si eu) care imi bantuia mintea de ceva vreme si ma tot intrebam cum e. Multumesc!



Am primit un set de la Lancome (demachiant si toner - pe care le-am mai avut in trecut si mi-au placut) si 2 seturi cu mascara de la Helena Rubinstein (Lash Queen si Glorious) - ambele seturi au cate un demachiant de ochi si cate o mini crema de ochi.




Am castigat pe Facebook in ajun de Mos Nicolae un gloss la un concurs organizat de Astor Romania. Coletul mi-a ajuns de abia acum 2 zile, dar mai bine mai tarziu decat niciodata. Nuanta este foarte frumoasa (033 Pink Pearl din gama Shine Deluxe Pearls) si o sa-l folosesc cu placere.


Am primit un pulover asemanator cu cel din lista de dorinte de acum cateva zile (pura intamplare, persoana care mi l-a adus habar n-avea de blog si dorintele mele) pe nuante de maro, dar am uitat sa ii fac poza si mi-am luat in sfarsit geanta de la Accessorize dupa care tipam prin vara (vi-o arat cand imi ajunge) si de-abia astept sa o vad. O sa existe si o continuare la postarea asta pentru ca am mai primit niste chestii "delicioase" dar n-am avut timp sa le fac poze ca sa vi le arat. Voi ce-ati primit frumos zilele astea?

20 de comentarii

  1. Ce mult imi doresc si eu o paleta de la MUA! Sa te bucuri de cadouri :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Acelasi gloss il am si eu si imi place mult de tot nuanta :X

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte frumoase nuantele din paleta de farduri, iar blushul este divin :) Sa le folosesti pe toate cu placere! :* Daca geanta de la Accessorize e cea despre care cred eu ca vorbesti te invidiez enorm pentru ca si eu mi-o doresc de ceva timp :) Sa o stapanesti sanatoasa :*

    RăspundețiȘtergere
  4. E frumoasa paleta de la MUA.
    Mie mi-au venit coletele de la strawberrynet (mi-am luat dermablend leg and body cover pentru a-l folosi pe post de concealer) si iherb de unde mi-am luat o pensula sconcs EcoTools pe care inca nu am incercat-o.

    RăspundețiȘtergere
  5. Am prmit si eu ceva cadouri dar asa frumoase ca ale tale NU!!

    Mi s-a intamplat si mie sa vreau ceva si sa scriu pe blog despre asta iar apoi sa primesc acel ceva ;))...poate pare o nebunie dar eu cred in legea atractiei si puterea gandului.

    RăspundețiȘtergere
  6. Jade, ai nimerit nuanta?

    Federova, si eu cred. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi-am luat Ivory, e putin pres deschisa nuanta si bate spre roz (nu foarte tare), dar daca aplic pudra peste nu se mai vede diferenta. Oricum, nu imi pare rau ca l-am cumparat, avand in vedere ca am dat 30 de lei pe 60 ml. Cred ca cea mai potrivita nuanta ar fi fost Buff, dar aceea nu o aveau pe strawberry.

      Ștergere
    2. Am vrut sa-mi iau si eu Ivory sa amestec cu ce am (ca e prea inchisa nuanta) insa am vazut ca are subton roz si am renuntat.

      Ștergere
  7. foarte frumoase! sa le folosesti sanatoasa! am primit si eu o pereche de botine de piele intoarsa crem+o geaca Bershka!:)

    RăspundețiȘtergere
  8. Foarte frumos!
    Sa te bucuri de ele :*.
    SI eu astept o comanda MUA pe care nu mai doresc s-o proceseze anul asta :)).
    Sunt curioasa ce parere ai de paleta.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce lucrusoare frumoase! Imi place muuult paleta de farduri!:X

    RăspundețiȘtergere
  10. sa te bucuri de ele:)eu am primit cadoul de la tine ,multumesc frumos!!!http://andreeabacau.blogspot.com/2012/01/un-cadou-divin.html

    RăspundețiȘtergere
  11. Fetelor de unde va comandati produse MUA ca acum le-am descoperit si eu si vreau neaparat sa fac o comanda...pooopici

    RăspundețiȘtergere
  12. super setul de la Lancome;)

    RăspundețiȘtergere
  13. Arata suuuper, super paleta de la MUA!!!
    Sa le folosesti cu drag pe toate! :*

    RăspundețiȘtergere