Review: Travalo

14.1.12

Asa cum v-am spus la sfarsitul anului am primit Travalo (daca nu stiti ce este puteti citi aici) de la Ioana in cadrul jocului Secret Santa desfasurat in cadrul grupului de pe Facebook (intre timp am iesit din acel grup asa ca a fost ultimul joc de acest fel la care am participat cu celelalte fete care au bloguri de beauty si pentru asta imi pare rau pentru ca imi placeau jocurile astea). Ioana a ales rosu pentru mine - ce pot sa spun? Ma cunoaste. Si eu as fi ales tot rosu.


Nu cred ca are sens sa ma lungesc cu multe cuvinte pentru ca ce am de spus e mai mult decat simplu - imi place si e nemaipomenit pentru cineva care are obiceiul sa care sticla de parfum in geanta sau care pleaca la un drum scurt sau pentru o persoana care adora sa combine parfumurile.

E practic (vezi exact cat parfum mai ai - capacitatea celui pe care il am eu este de 50 de "puff"-uri de parfum, nu exista sansa unui accident la umplere), usor de folosit (se poate "incarca" cu parfum din aproape orice sticla de parfum care are atomizor - dureaza cateva secunde), ocupa un spatiu atat de mic (puteti vedea in poza de mai jos cat e in comparatie cu o sticla de parfum de 15 ml de la Yves Rocher) si e aratos si elegant. Si in mod sigur va trezi misterul in jurul vostru cand il scoateti din geanta. Sa nu va mire intrebari de genul "dar ce e?", "ce chestie misto - ce face?".


Eu deja am "corupt" cateva prietene sa il cumpere ca tot se vaitau ca se cara in geanta cu "titamai" sticla mare si grea. Asa ca daca ma intrebati daca merita banii, raspunsul meu va fi clar: DA. (am vazut pe ebay si niste versiuni un pic mai ieftine, insa nu stiu cate de bune sunt si daca isi merita banii)

11 comentarii

  1. Si eu am unul castigat de la Wayne Goss si il ador, chiar e super util!:X

    RăspundețiȘtergere
  2. buna,
    adelina
    multumim pentru sfaturi!

    RăspundețiȘtergere
  3. Hehe, so glad you like it:) ti-as zice sa-l folosesti cu placere insa la cum vorbesti despre el cred ca nu mai are rost:P

    RăspundețiȘtergere
  4. am si eu ceva de genul , dar nu l-am folosit...sa ma uit dupa el :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Cami, stii ce vreau eu sa stiu? Ai incercat de exemplu sa pui imediat ce se consuma un alt parfum? ma intreb daca nu se amesteca mirosurile si nu mai este parfumul original. Mie de asta mi-e teama..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. tiff4mk, asta a fost prima intrebare pe care i-am pus-o si eu Ioanei cand mi-a zis de Travalo si ca ii place. Nu ramane mirosul (nu stiu sa-ti explic de ce) in sticla.

      Ștergere
  6. Prima data l-am vazut intr-un filmulet a lui Wayne si de atunci mi-a ramas gandul la el. Mi se pare un produs super util! Mi-as dori sa am si eu unul... E pe wishlist! :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Super..atunci nu mai stau pe ganduri..am sa-mi iau vreo 2 cred :D te pup

    RăspundețiȘtergere
  8. Il am si eu si-l iubesc de nu mai pot!

    RăspundețiȘtergere
  9. dap, si eu mi-am luat un travalo cand a aparut prima data pe aoro.ro. acum nu mai plec de acasa fara el. cred ca o sa imi mai iau unul sa am doua parfumuri din care sa aleg.

    RăspundețiȘtergere