Review: Lancome Cils Booster

17.1.12

Nu e prima data cand am produsul asta, dar mi-am dat seama ca n-am scris niciodata despre el desi este un produs pe care l-am recumparat de mai multe ori. Prima data am folosit baza pentru mascara cand a aparut mascara cu 2 capete la noi acum ani buni (L'Oreal sau Maybelline - nu-mi amintesc exact care a fost lansat prima data) si-mi amintesc perfect ca nu-mi placea partea neagra de nici un fel, dar foloseam baza alba cu celelalte mascara pe care le aveam.


De ce imi place? Pentru ca separa genele foarte bine, le ofera alungire (pentru cele ce au gene scurte o sa faca o diferenta uriasa) si daca insisti putin cu aplicarea ofera si volum. Eu folosesc baza, imi "asez" sprancenele rebele si dupa aplic mascara ca sa aiba timp baza sa se usuce. Daca ai norocul sa folosesti si o mascara buna, efectul o sa fie aproape de cel obtinut prin aplicarea unor gene false (chiar si cea mai proasta mascara va arata bine cu baza asta). Puteti vedea mai jos peria (inainte tubul era alb si doar capacul negru - nu stiu daca noul ambalaj este negru sau asta a fost editie speciala)


Ce nu-mi place? Pretul (22 dolari pe siteul Lancome), insa eu de cate ori am cumparat pana acum, am cautat pana am gasit o oferta buna (am luat de pe ebay variantele travel site la un pret bun, de pe StrawberryNET varianta full-size la 30 ron si tot asa).

Nu este un produs fara de care nu pot trai, dar este unul pe care mereu il voi cumpara cu placere pentru ca stiu ca ma pot baza pe el si face exact ceea ce promite.

2 comentarii

  1. Imi amintesc ca nici mie nu imi placea mascara cu 2 capete - partea alba era prea alba si partea neagra nu foarte buna. Dar acest produs pare doar semi opac si fiind Lancome ai garantia unui produs de calitate.
    I want it!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am folosit niciodata o baza pt mascara....Cred ca este chiar utile pana la urma...

    RăspundețiȘtergere