Prima impresie: Joico Color Endure

29.1.12

Am primit samponul si balsamul de la Joico din gama Color Endure pentru testare de la cei de la www.hairzone.ro (aruncati un ochi de site daca sunteti in cautare de produse pentru par pentru ca au niste oferte foarte bune) acum mai bine de 2 saptamani si de atunci am inceput sa le folosesc.


Ma bucur ca am ales produsele astea pentru par vopsit pentru ca imi plac foarte mult si simt ca mi se potrivesc. Imi place ambalajul (sticla este ingusta si inalta si are pompa, fiind foarte usor de tinut in mana si de dozat cantitatea dorita de produs), imi place mirosul si faptul ca ramane in par dupa folosire, dar cel mai mult imi place ca-mi lasa parul matasos si usor de pieptanat si de cand le folosesc apa cu care imi clatesc parul este curata, nu am mai vazut nici urma de vopsea la clatire.

O sa continui sa le folosesc si o sa revin cu un review, insa pana acum ma declar incantata de produse si sigur o sa mai incerc si alte produse de la Joico (gama K-Pak o am de ceva vreme, insa nu am considerat ca a venit momentul s-o incerc).

Voi ati incercat ceva din gama Color Endure? Cum vi s-a parut produsele? Aveti ceva recomandari in ceea ce priveste produsele Joico?

12 comentarii

  1. asteptam review-ul :)N-am incercat gama asta.. de fapt eu am incercat doar un tratament reparator Joico K-pak.. a fost ok.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am incercat nimic de la Joico dar m-ar tenta.Momentan folosesc Tigi si imi place.Pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. Am folosit pana acum balsamul Joico K-Pack care miroase divin si imi descurca parul foarte incapatanat pe care daca nu il dau cu balsam plang o ora pana il descalcesc. Pretul este cam mare dar merita...

    RăspundețiȘtergere
  4. eu sincer am incercat ,dar nu m-a dat pe spate.probabil totul e individual.mie mi-au schimbat calitatea parului in mult mai bine produsele CHI. te puuup

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu am testat gama asta, in schimb am incercat samponul si balsamul pt par blond...cel de culoare Movulie, nu mai stiu cum se chema gama. Nu prea mi-a placut spre dezamagirea mea.. abia asteptam sa incerc Joico, insa mi-a uscat parul foarte tare :( ....

    RăspundețiȘtergere
  6. eu am samponul Color Endure si balsamul K Pak. Mi-au placut mult la inceput, dar am fost neinspirata si am cumparat sticla de 1 l si acum m-am cam plictisit de ele. Din fericire samponul isi da sfarsitul luna viitoare cred. Color Endure mi s-a parut un sampon bun. Curata parul bine, nu il incalceste, este delicat. Din pacate la capitolul mentinerea culorii parului nu sta foarte bine. In perioada in care am folosit acest sampon (iunie 2010-prezent) m-am vopsit de 3 ori pe toata lungimea parului. Dupa 2 saptamani de la vopsire culoarea se spala... Asa mi se intampla intotdeauna...

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu folosesc de vreo saptamana trei produse din gama K-Pak. Momentan sunt multumita de ele (nu le-am folosit decat de doua ori). Astept sa vad cum se comporta pe termen lung.

    RăspundețiȘtergere
  8. am si eu aceste produse dar am renuntat la ele,nu le mai folosesc.In privinta texturii parului nu am ce sa le reprosez in schimb chiar daca e color endure din pacate mi-a scos toata vopseaua din par de la doar 2 utilizari.

    RăspundețiȘtergere
  9. Sper sa dureze oferta lor pentru ca stau prost cu bani momentan :|.Nu am folosit niciodata nimic de la ei si de cand vreau!

    RăspundețiȘtergere
  10. daca am parul blond miere si folosesc color endure simplu nu pe cel violet este vreo problema?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu sunt blonda, deci nu stiu ce nevoi are parul blond, din cate am citit samponul violet ajuta sa nu capete un aspect gri si tern parul.

      Ștergere
  11. Eu sunt blonda (tehnica ombre) si folosesc color endure violet sampon si balsam..pe langa faptul ca imi curata bine părul m-a scapat si de tenta gălbuie din par si am căpătat o nuanta argintie foarte frumoasă..pt blonde recomand

    RăspundețiȘtergere