Macadamia Natural Oil Rejuvenating Shampoo

18.1.12

Am stat ceva vreme sa ma gandesc daca sa trec samponul asta la dezamagiri sau nu. In final am decis sa nu-l cataloghez ca fiind o dezamagire, gandindu-ma ca eu am avut asteptari prea mari de la el pe baza parerilor extraordinare pe care le-am auzit pe youtube sau le-am citit pe diverse bloguri.


Am luat samponul la sfarsitul anului trecut impreuna cu alte 2 produse (despre care am sa vorbesc la momentul potrivit) si dupa ce m-am vopsit cu Mousse Color de la Palette, m-am gandit ca e momentul perfect sa-l incerc mai ales ca imi simteam parul destul de aspru, iar samponul avea niste calitati care ma incantau "color safe", "sulfate free" si "paraben free" si promitea rezultate deosebite pentru un par degradat.

Miroase foarte bine si curata bine, dar n-am simtit ca face absolut nimic special pentru parul meu. Am fost foarte mirata ca parul dupa spalare (2 samponari - ca dupa una singura nu s-a intamplat nimic) nu este matasos si la varfuri era chiar putin incurcat pentru ca ma asteptam sa fie samponul minune tinand cont de ce auzisem/ citisem despre el (de fapt dupa primele 3 spalari mi-am simtit parul de la jumatate in jos cam ca o "matura" - ceea ce nu mi s-a intamplat de ani buni).

L-am folosit cam 3 saptamani (atat mi-a ajuns tinand cont de cei 100 ml ai lui si lungimea parului meu), dar nu m-a impresionat cu nimic si nu l-as recumpara. Ma bucur ca nu am luat o varianta mai mare pentru ca sunt mult mai multumita de ce foloseam inainte, insa in acelasi timp imi pare bine ca mi-am mai satisfacut o curiozitate.

P.S.: am inceput sa folosesc gama Color Endure de la Joico si pana cum ma declar incantata de rezultate

9 comentarii

  1. Camelia, iti multumim ca ne impartasesti din experientele tale legate de produsele de beauty! Barem daca testezi tu un produs si nu e ok, sa stim si noi :)

    RăspundețiȘtergere
  2. buna,imi place blogul tau foarte mult.Sampon Joico k-pak nu ai incercat? pentru ca am auzit numai de bine de el.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am setul acasa (sampon, balsam, tratament si leave-in) dat nu le-am incercat - parul meu este intr-o stare destul de buna. Cand o sa le folosesc, o sa scriu si despre ele.

      Ștergere
  3. Apropo de dezamagiri la produse super laudate pe net (yt in special), pot sa adaug produsele 'Yes To'. Au fost atat de laudate si ridicate in slavi, ca untul de corp face minuni, ca iti lasa pielea matasoasa si bine-hidratata, ca miroase extraordinar, ca samponul e atat de delicat ca poti sa-l folosesti in fiecare zi, etc.

    De curand, au fost la promotie la 50% reducere la Sephora si n-am mai stat pe ganduri. Mi-am luat un sampon mare 'Yes to Carrots' si un unt de corp 'Yes to Tomatoes'. M-au costat 59 lei amandoua. Sunt printre cele mai proaste si scumpe produse folosite vreodata! Chiar ma miram ca Sephora are reduceri asa de mari.

    Untul de corp are miros de prosoape ude murdare - lucru confirmat de cateva alte persoane, nu intra asa rpd in piele si in momentul in care masezi pielea incepe sa se exfolieze. Aveam patul plin de bucatele de piele inmuiata. Not attractive! Iar samponul nu curata bine, parul mi se ingrasa mult mai repede ca de obicei. Cu Pantene il spal o data la 4-5 zile, cu asta tre sa-l spal la 2-3. Nu am timpul necesar pt aceasta operatiune. Ce risipa de bani! Cele de pe YT au fost probabil sponsorizate, ca altfel nu-mi explic cum ar putea sa-i placa cuiva mai mult decat The Body Shop, L'Oreal, Pantene, Eucerin, etc.

    RăspundețiȘtergere
  4. si eu tanjeam dupa produsele astea.. mai mult dupa masca de par.. cica face minuni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. uite review pentru masca : http://frumusetecumagda.blogspot.com/2012/04/review-masca-de-par-macadamia-natural.html

      ( mi-am cumparat-o ni decembrie 2011 )

      Ștergere
  5. De unde ai cumparat samponul?Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  6. un sampon nu are cum sa lase parul matasos!rolul lui este de a curata mai degraba ,hidratarea o face masca de par sau balsamul in functie de ,degradarea firului de par !nu est6e de mirare ca nu a functionat!

    RăspundețiȘtergere