Lotiune micelara Bioderma Sensibio

30.1.12

Am citit de atatea ori despre aceasta lotiune micelara ca este cel mai bun demachiant din lume incat curiozitatea mea a ajuns la limita si am zis ca trebuie neaparat s-o incerc. Asa cum v-am spus mai demult am luat de la farmacia de unde imi iau de obicei medicamentele si nu am platit nimic pentru varianta de 250 ml intrucat am beneficat de acest produs pe baza punctelor pe care le aveam pe cardul de fidelitate. Pretul este undeva in jur de 40 ron, insa am vazut ca periodic apar oferte 1+1 deci daca vreti s-o incercati profitati de o oferta de acest gen.


Lotiunea micelara imi place si este cea mai buna din ce am incercat pana acum (Ivatherm, Yves Rocher si inca o firma al carei nume nu mi-l amintesc in momentul asta). Nu necesita clatire, nu agreseaza tenul si pretinde ca poate curata orice urma de machiaj, inclusiv mascara waterproof. Sunt de acord cu primele 2 afirmatii, insa nu si cu ultima. 

Nu este deloc agresiva cu tenul, este potrivita chiar si pentru un ten sensibil si curata foarte bine tenul, indeparteaza orice urma de fond de ten, blush, etc., insa nu pot spune ca indeparteaza fara efort mascara rezistenta la apa - e nevoie de mai mult de o simpla trecere a dischetei demachiante peste zona ochilor ca sa curete tot machiajul ochilor si nici asa eu n-am simtit ca am scapat de mascara waterproof.

Mi-a placut ca are un capac "inteligent" care dozeaza foarte bine cantitatea care iese din recipient si riscul sa torni prea mult produs e redus la minim (fata de alte produse de acest tip) si faptul ca se simte pe piele ca apa si nu lasa tenul lipicios (cum a fost cazul celei de la Ivatherm). Tenul ramane curat si hidratat fara sa simti vreo senzatie de disconfort.

Este un produs bun, cam scump dupa parerea mea, imi place sa-l folosesc (desi sa fiu sincera apelez la el doar in zilele cand machiajul meu este minim si am folosit produse putine - doar atunci mana mea se intinde la sticla de la Bioderma), dar nu pot sa spun ca este produsul minune sau sa-l declar cel mai bun demachiant pe care l-am intalnit pana acum pentru ca nu este un produs fara de care sa nu pot trai.

Ati incercat-o? Cum vi se pare?

13 comentarii

  1. Pentru mine este un produs fara de care nu pot trai! Il folosesc de vreun an si nu cred c-o sa ma opresc prea curand. Intre timp am incercat si lotiunea micelara de la Ivatherm care e absolut jenanta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna!Mie imi place foarte mult aceasta lotiune micelara.Bine eu o folosesc pe cea Sebium H2O http://darlyst.wordpress.com/2011/12/06/15/
    Am incercat Ivatherm care mie mi se pare fara rost,Vichy, care e bunicica si altele. Dar asta pare sa fie cea mai buna.Si imi mai place la ea foarte mult ca nu imi irita deloc ochii, nu mi se inrosesc deloc.

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place mult,e cel mai bun demachiant folosit de mine,intr-adevar pretul e un pic cam mare dar e justificat dupa parerea mea.

    RăspundețiȘtergere
  4. Am notat aceasta lotiune micelara pe lista viitoarelor produse cosmetice de achizitionat. Multumesc pt review!

    RăspundețiȘtergere
  5. M-ai facut curioasa si probabil o sa mi-o cumpar la un salariu. Eu o folosesc pe cea de la Ivatherm si imi place mult. Dar sunt deschisa si la noutati. Parerea mea e ca nicio lotiune micelara n-o sa indeparteze machiajul waterproof, la mine functioneaza doar demachiantele bifazice.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mie nu-mi prea place pentru ca o termin incredibil de repede :)) Prefer demachiantul pentru ten sensibil de la Vichy.

    RăspundețiȘtergere
  7. O am si eu si pentru mine este produsul minune. :D
    O folosesc de cateva luni bune si nu o sa ma opresc curand pentru ca pur si simplu o ador! Cel mai mult imi place ca nu imi lasa pielea deloc grasa dupa demachiere si se comporta ca o apa. Recunosc ca nu o folosesc pentru demachierea ochilor pentru ca acolo sunt foarte multumita de bifazicul de la Balea. :)
    Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
  8. Am incercat-o doar pe cea de la ivatherm, care nu m-a impresionat cu nimic. De atunci mi-a pierit pofta de micelare. Poate ca o sa-i dau o sansa daca o vad la oferta 1+1 (mai ales ca am adunat si eu ceva puncte pe cardul de la farmacie).

    RăspundețiȘtergere
  9. Am prins-o numai la oferte 1+1 iar acum mi s-a terminat si oferta nu mai e :)), inca o astept ca 40 de ron eu nu dau pe ea chiar daca mi-a placut mult. Prefer demachiantul bifazic Farmec :P.

    RăspundețiȘtergere
  10. Mie imi place la nebunie. Din pacate nu am achizitionat-o din nou atunci cand mi s-a terminat pentru ca mi s-a parut o idee cam scump. Spre deosebire de tine aceasta lotiune micelara era prima dupa care intindeam mana cand aveam un machiaj mai heavy pe fata. :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Buna Camelia
    Si eu am achizitionat aceasta lotiune micelara gasind-o chiar la promotia de care spuneai si tu 1+1 .
    Nu o folosesc chiar ca un demachiant ci ma dau cu ea pe fata dupa ce ma demachiez . Imi place foarte mult ca nu imi irita fata , curata foarte bine "resturile" de machiaj si simt ca imi reimprospateaza fata. O folosesc chiar sa cand nu sunt machiata si simt nevoia de o reimprospatare :D

    RăspundețiȘtergere
  12. Tenul meu este sensibil si nu a reactionat bine la utilizarea acestui demachiant. Nu e nimic special, chiar din contra, mi-a provocat o usoara acnee. It's a no no for me...I-am luat si mamei (1+1) si nici ea nu e multumita de el.

    RăspundețiȘtergere