Lapte demachiant & tonic hidratant Gerovital Plant

26.1.12

Am primit cele 2 produse spre testare de la Farmec anul trecut (inainte de nebunia ce a urmat cu campania de testare la care eu nu am participat), insa pana acum cateva saptamani nu le-am folosit pentru ca am avut alte produse.

Pe la inceputul lui decembrie am vrut sa incerc altceva si mi-am adus aminte de produsele de la Gerovital Plant (lapte vitaminizant demachiant si tonic hidratant) care isi asteptau cuminti randul in sertar si le-am scos si am inceput sa le folosesc in fiecare seara.


Produsele imi plac - mi-a placut de la inceputul mirosul gamei (si acestea doua miros la fel de bine), nu-mi irita fata, nu mi-o usuca, nu ma ustura ochii, dar din punctul meu de vedere au o mare problema: nu curata suficient de bine machiajul, raman urme de fond de ten oricat de mult produs ai folosi si ai insista pe anumite zone (ceea ce de altfel nici nu e indicat). 

Eu le-am folosit vreo 3 saptamani dupa care i le-am dat mamei care e foarte incantata de ele pentru ca ea nu se machiaza decat rar si sunt tocmai potrivite sa le foloseasca seara pentru a-si curata impuritatile adunate pe ten o zi intreaga.

Asa ca concluzia este simpla: depinde foarte tare de ce anume asteptati de la un produs de acest gen. Eu nu pot sa spun ca nu-mi plac produsele pentru ca as minti, dar nu pot nici sa ma declar incantata pentru ca iar as minti.

6 comentarii

  1. si laptele meu demachiant asteapta la rand la review. mi-am cam format o parere in ceea ce il priveste.
    cam la aceeasi concluzie am ajuns si eu..

    RăspundețiȘtergere
  2. tonicul il am si eu si este super:)

    RăspundețiȘtergere
  3. si eu trebuie sa incep laptele demachiant, sunt curioasa cum va fi.

    RăspundețiȘtergere
  4. Folosesc de ceva timp laptele demachiant de la Farmec si ma intrebam cum sunt cele din gama Gerovital Plant, dar se pare ca nu voi face prea curand trecerea la acestea din urma.
    Crema hidratanta de zi imi place mie foarte mult si chiar imi prieste.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cu o zi inainte de postarea ta mi-am cumparat si eu produsul si aceeasi parere o am si eu. Pacat ca am facut alegerea la raft, fara sa caut pareri.

    RăspundețiȘtergere
  6. eu nu ma machiez, il folosesc doar pentru curatarea tenului seara si mi se pare foarte bun! cand ma machiez folosesc intr-adevar alt demachiant pentru ca acesta este mult prea slab, insa pentru curatare este super

    RăspundețiȘtergere