Intrebare, anunt, ramble si ce-o mai iesi

6.1.12

Probabil ca unele dintre voi v-ati dat seama (zic si eu) ca trec printr-o perioada mai ciudata. Vad franturi din vechea Camelia sau poate ma redescopar sau poate de-abia acum incep sa ma cunosc cu adevarat - timpul imi va arata care varianta este corecta sau daca este cea corecta.

Cert este ca mi-am dat seama zilele astea vorbind cu oamenii ca multi nu ma cunosc deloc (desi pretind altceva), stiu ca sunt un mister de multe ori si ca sunt plina de contradictii, dar totusi cred ca cei ce interectioneaza cu mine macar o parere si-au format. Asadar va provoc - personal si cu nevoie: cum ma vedeti voi pe mine? (vreau raspunsuri sincere de la cele/ cei care macar o data in tot acest timp s-au identificat cu mine - nu-mi trebuie laude sau calitati, ci niste cuvinte care credeti ca ma reprezinta)

Acum anunturile:

- fetele premiate de Corina la giveawayul de Craciun - veti primi coletele saptamana viitoare (au fost niste intarzieri cu una din adrese si coletele au fost expediate ieri de catre Chocolate - deci expeditorul va fi Ramona, nu Corina)

- saptamanile viitoare va asteapta niste giveawayuri tentante pe blog

- urmatoarele zile nu stiu daca voi fi foarte activa (se petrec multe lucruri in mintea mea si nu am starea necesara pentru a scrie pe blog)

A fost mai usor si mai rapid decat am crezut ca va fi! 

Sper ca asta va fi una din postarile cu cele mai multe comentarii pentru ca imi doresc sa stiu parerea voastra.

14 comentarii

  1. Camelia, eu te-am descoperit de curand. Voiam doar sa iti transmit un gand bun si sper sa fie totul ok cu tine :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu te citesc de foarte multa vreme, dar au fost multe dati cand m-am regasit in ceea ce ai scris. Eu te percep ca pe o persoana sincera, sensibila si totusi puternica. Eu le vad pe toate ca pe niste calitati. Chiar si sensibilitatea.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu te cunosc pe tine insa iti cunosc o bucatica din munca : postarile de pe blog. Si numarul mare de cititori ar trebui sa iti spuna ceva: esti apreciata :). Postarile tale sunt pline de informatii iar munca ta este constanta. Asta zice ceva si despre tine: esti consecventa, ambitioasa, isteata :)

    Personal, am un sfat pentru tine: pastreaza introspectia pentru perioade normale din viata, pentru o perioada de stabilitate emotionala.
    Nu te privi prin ochii altora caci asa iti pierzi consecventa: sapte oameni te vad in sapte feluri diferite.


    pupic :)

    RăspundețiȘtergere
  4. M-am identificat deseori in postarile tale, desi intamplarile si experientele noastre au fost diferite,sentimentele au fost cam aceleasi.Acestea sunt cateva cuvinte care cred eu personal ca te caracterizeaza: bunatate,sinceritate,frumusete,fragilitate,incredere,mister,generozitate,amintiri,nostalgie,iubire,prietenie,caldura,culoare,zambet,visare,tristete,speranta...cu alte cuvinte un OM complex cu calitati pe cale de disparitie.

    RăspundețiȘtergere
  5. N-o sa te perii, Camelia, nu-mi sta in fire. Dar, din cat te-am citit (cred ca ai fost una din primele bloggerite de beauty pe care le-am citit, te respect si te apreciez enorm), mi-am putut da seama ca esti sincera, generoasa, aparent fragila dar cu resurse interioare imense, cateodata prea incercata de framantari, de necazuri si de viata. Mi-as dori sa te stiu mai linistita, fericita. Esti si un pic misterioasa, mi-ar placea sa vad o poza cu tine, sa pot atasa unei fete numele si calitatile tale.

    Te pup cu drag si te imbratisez.

    RăspundețiȘtergere
  6. E destul de greu sa definesti un om in cateva cuvinte. Cum te vad eu? pai, sensibila,usor analitica, uneori plina de contradictii (asa cum spui si tu), dar in acelasi timp cu cateva principii/idei/pareri bine stabilite. Cred ca esti genul de om care se razgandeste des in legatura cu lucruri, sa le zic banale, dar care ramane ferm in ceea ce priveste chestiunile importante. :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Din post-urile pe care le-am citit, te vad ca o persoana puternica datorita experientelor prin care ai trecut. Nu iti place sa ceri ajutorul altora, dar il acorzi pe al tau fara a astepta ceva in schimb (chiar stiind ca nu vei primi nimic). Te bazezi de multe ori pe intuitie, nu ai pierdut legatura cu eul tau si te cunosti destul de bine, astfel incat poti sa prevezi cum vei reactiona intr-o situatie sau alta. Nu te atasezi de multe persoane si nici foarte des, insa cand o faci esti loiala in sentimentele tale atata timp cat nu esti dezamagita ireversibil de acea persoana. Te enervezi uneori prea repede sau din motive care nu merita atentia pe care le-o acorzi.
    Asta e parerea mea despre persoana din spatele acestui blog; daca am spus ceva nepotrivit, imi cer scuze in avans.
    O seara placuta!

    RăspundețiȘtergere
  8. o persoana puternici si optimista, darnica, iubitoare, careia ii place sa analizeze lucrurile :) si de care mie imi e foarte drag :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Iti citesc blogul de ceva timp deja, si, desi nu te cunosc personal, am observat ca, in primul rand esti o persoana iubitoare, care pune familia si prietenia adevarata mai presus de orice. Insa, desi iubitoare, esti cu picioarele pe pamant, rationala, cu niste principii bine definite. Ai o sensibilitate aparte, insa esti foarte realista si sincera. Iar uneori pui la suflet prea repede, prea multe... te enervezi prea usor...nu merita sa te consumi degeaba.

    RăspundețiȘtergere
  10. citesc doar ce ma intereseaza si imi place f mult maniera ta de relatare, de exprimare a gandurilor. mi se pare sincera si pertinenta uneori...de aceea, consider ca ma regasesc in gandurile tale. fiecare trecem prin perioade in care nu ne regasim. eu, de exemplu, am perioade in care nu raspund la telefon cate o saptamana.....fiindca simt ca nu pot vb la telefon. de asemenea, am perioade in care vb in mod continuu la tel....:)).....so, asteapta, sa ti se limpezeasca gandurile si apoi fluxul constiintei o sa se reverse in minunate postari pe blogul tau!be happy! fa doar ceea ce simti tu, ai incredere in instinctul tau! mai bine sa nu ai regrete ca nu ai facut un lucru, decat invers....the best!

    RăspundețiȘtergere
  11. As avea multe de spus, desi nu te cunosc. O sa incerc sa rezum la cateva dintre caracteristicile pe care le asociez puternic personalitatii tale, atat cat am putut sa o cunosc prin intermediul acestui blog. Iertare daca voi fi prea sincera.
    Cred ca esti o persoana buna, dar care tine in ea anumite momente dureroase. O faci din dorinta de a nu incarca, de a nu-i impovara cumva pe ceilalti, dar si poate pentru ca stii ca, si daca vei impartasi, tot tu cu tine veti rezolva problema.
    Cred ca esti una dintre cele mai ambitioase, mai coerente si mai organizate persoane pe care le-am citit vreodata. De asemenea, reusesti sa fii unica intr-unul dintre cele mai sincere moduri cu putinta: esti tu, dezbracata de o parte dintre secrete, scriind cu drag pentru o comunitate care te respecta si te sustine.
    Cred ca treci totul prin filtrul ratiunii si mai cred ca, unoeri, faci asta prea mult si uiti sa te lasi, fie doar pentru cateva clipe si pentru chestiuni marunte, in voia sortii. Ai imaginatie debordanta si un stil de a scrie curat, academic si prietenos, care apropie si imprieteneste si cred ca ar trebui sa lasi condeiul sa zburde mai des.
    Esti un om complex si, din punctul meu de vedere, complexitatea ta e si ea una complexa.
    Sa-ti fie mereu bine si sa ai in jurul tau oameni care sa te merite. Mult succes in tot ceea ce faci!

    RăspundețiȘtergere
  12. eu cred ca tu esti o persoana foarte implicata in tot ceea ce faci si cel mai mult m-a impresionat de-alungul timpului la tine pe blog, faptul ca ai recunoscut de multe ori ca esti prinsa in trecut; ca oamenii dragi care au disparut fizic din viata ta si-au pus amprenta asupra personalitatii tale si a perceptiei asupra vietii. .. de multe ori voiam sa iti spun ca oarecum inteleg prin ceea ce treci, dar ca totusi trebuie sa mergi mai departe; apoi ma gandeam .. cine sunt eu sa-ti zic ce sa faci, in plus, ma temeam ca vei intelege gresit. apreciez la tine ca esti o fire generoasa, ma gandesc ca toate atentiile pe care le oferi cititorilor tai sunt pentru a pune un zambet pe fata lor, ceea ce iti va aduce si tie o alinare sufleteasca pe undeva. .. iar cel mai mult apreciez ca iubesti animalele si aici ma identific cu tine. .. hugs :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Buna!
    Eu cred ca esti o persoana cu o inima foarte mare, generoasa, sensibila si fragila, dar totodata puternica, un om pe care viata l-a supus unor incercari dificile. Admir foarte mult dragostea ta fata de animale si ajutorul pe care-l dai lor.
    Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  14. Buna Camelia,
    Eu cred ca esti tot ce iti imaginezi ca ai putea fi si mai mult decat atat si cred ca intr-o zi o sa descoperi asta.
    Mai cred ca iti gasesti raspunsurile inainte sa iti pui intrebarile, ramane doar sa le "citesti printre randuri".

    RăspundețiȘtergere