Giveaway 2 x Schwarzkopf

14.1.12

Acum cateva zile am fost contactata de cei de la Hairzone cu o propunere: sa testez niste produse (o sa vorbesc in alta postare despre asta) si sa le fac review si sa organizam un giveaway pe blog. Nu stiam siteul si am inceput sa ma uit ce si cum si mi-a placut ce-am vazut si am vazut niste oferte destul de bune (puteti da like paginii de Facebook a siteului pentru a fi la curent cu ofertele) si am fost de acord.

Asa ca astazi punem la bataie 2 premii Schwarzkopf: un set din gama Bonacure format din sampon si balsam Repair Rescue si o emulsie pentru intindere si netezire din gama Osis+.



Ce aveti de facut? Intrati pe siteul Hairzone si studiati ofertele (gasiti produse Kerastase, L'Oreal Professionnal, Joico, OPI, Anesi, Tigi, Wella, Keune, Ecovital, Paul Mitchell si multe alte produse profesionale). Lasati un comentariu la aceasta postare (Anonim, nu uita de adresa de mail la sfarsitul comentariului) si spuneti-mi ce produs va tenteaza cel mai mult de pe site si de ce ati vrea sa-l incercati.

Giveawayul este deschis pana marti 17.01 ora 22:00, iar miercuri voi alege cele 2 castigatoare cu ajutorul lui random si voi publica numele pe blog, urmand ca cele 2 sa ma contacteze cu datele de livrare in maxim 48 de ore de la anuntare si dupa folosire sa-mi trimita un review pentru a-l publica pe blog.

85 de comentarii

  1. Cel mai mult m-ar tenta o oja OPI :X Nuanta asta : http://www.hairzone.ro/cosmetice-maini/lacuri-de-unghii/opi-suzi.html

    RăspundețiȘtergere
  2. Am folosit o singura data nebunia asta la un salon:
    http://www.hairzone.ro/masca-kerastase-fins.html
    Am revenit la scurt timp sa ma interesez de pret si mi-a inghetat respiratia. Vad ca la ei pe site este ceva mai ieftin. Daca se dovedeste ca, pe termen lung, isi merita banii, in mod cert va deveni cel mai bun prieten al parului meu. Daca ati folosit produsul pana acum, un review ar fi minunat. Multumesc mult pentru sansa.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ar fi interesant sa incerc samponul Keratase pt scalp sensibil si par uscat. Nu am folosit niciodata un produs atat de scump pt par si as fi chiar curioasa cat de mare este diferenta intre el si altele.
    O seara faina!

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna!

    Mie mi-ar placea sa incerc samponul anti-caderea parului de la Keune pentru ca imi cade destul de rau parul, mai ales atunci cand il spal.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt f bune produsele keune, cei de la Hairzone au avut o oferta f buna 2+1 gratis la Keune acum vreo 2 luni si am profitat de ea, mi-am luat 2 sampoane si lotiunea anti caderea parului si intr-adevar si-au meritat banii, deja vad cum mi se regenereaza parul :) v-o recomand cu drag.

      Ștergere
  5. Daca ar fi la reducere, as fi tentata sa cumpar lotiunea anti-matreata - Keune Derma Exfoliating Lotion, pt ca in ultima vreme nu mai gasesc vreo rezolvare pentru matreata...

    RăspundețiȘtergere
  6. Cred ca si eu tot lotiunea anti-matreata - Keune Derma Exfoliating as vrea sa o folosesc cat mai curanad...nu mai scap de matreata...si nu stiu ce sa mai incerc

    RăspundețiȘtergere
  7. Am citit ce spune ca face Spray anti-umiditate Joico Design Humidity Blocker si m-ar tenta. Firul meu de par este gros, semi-uscat, ondulat si mereu trebuie sa-l aranjez cu peria, insa atunci cand da de umiditate toata munca este in zadar. Cu siguranta ar merita incercat.

    RăspundețiȘtergere
  8. As incerca "Keune Derma Activating", pentru ca am foarte mari probleme cu caderea parului.

    RăspundețiȘtergere
  9. Samponul anti-caderea parului Kerastase Bain Prevention 500 ml este produsul care ma tenteaza cel mai mult de pe site.
    In ultima perioada ma confrunt cu o cadere masiva (daca pot sa zic asa), probabil din cauza stresului, dar sunt curioasa daca acest produs ar mai atenua caderea parului.

    cc_domino at yahoo dot com

    RăspundețiȘtergere
  10. de cand am inceput nebunia cu ojele si pasiunea mea pentru nail art & staff, imi doresc o oja opi.Cred ca mi-ar place sa incep cu unele nuante care merg purtate indiferent de lungimea unghiilor sau de sezon .Culoarea care mi-ar place din suflet sa o incerc este http://www.hairzone.ro/cosmetice-maini/lacuri-de-unghii/opi-pandamonium.html

    RăspundețiȘtergere
  11. Tratament hidratant Paul Mitchell Instant Moisture 200 ml este produsul care ma tenteaza. As vrea sa il incerc pentru ca eu am un par si scalp foarte uscat si nu am gasit inca produsul care sa imi ofere suficienta hidratare.

    RăspundețiȘtergere
  12. De teama sa nu ma razgandesc cu privinta la ordinea produselor, am zis sa particip repede. Au foarte multe lucruri care imi fac cu ochiul, asa ca nici n-o sa respect in totalitate regula ta, si o sa-ti scriu mai multe produse care mi se par interesante:

    alfaparf-renewal
    De ce fiolele acestea? In primul rand de Midollo am mai auzit numai cuvinte de lauda, apoi fiolele au parte de o descriere cel putin atractiva.

    Apoi aceasta masca:
    masca-protectie-solara-schwarzkopf

    Cred ca este o masca buna, mai ales ca face parte din gama BC (am citit review-uri bune despre gama Bonacure pe cateva site-uri din strainatate).
    De fapt la capitolul masti de par, le-as fi pus si pe cele de la Wella, in special pe cea pe care cred ca o sa o si comand in viitorul apropiat, adica:
    /wella-enrich-masca

    Unt de corp Label.m

    /unt-corp-organic-label-m

    Cu descrierea de acolo pe mine m-a covins: nu are coloranti, parfum si nici ingrediente sintetice. Contine unt de shea si jojoba. Deci...ma tenteaza.

    Am mai gasit si o crema demachianta, dar care vad ca e incadrata la exfoliante. Nu-mi dau seama de ce este descrisa ca si exfoliant, dar e tentata si ea:

    thalgo-pure-velvet

    RăspundețiȘtergere
  13. Buna! Multumesc pentru giveaway!

    Mi-as dori sa incerc Tratamentul Leave-in Tigi Fashionista Smooth & Shine deoarece imi par foarte practice produsele leave-in si parul meu are nevoie de un produs care sa-l faca mai moale si sa-i disciplineze onduleurile naturale ale unui par ce a cam "obosit" dupa nenumaratele vosiri!:)

    RăspundețiȘtergere
  14. pe mine ma tenteaza toate produsele Schwarzkopf BC, dar mai ales serul pentru varfuri Sun Guardian (numele deja in sine e prea fain : D)

    RăspundețiȘtergere
  15. Buna,
    Imi doresc sa testez Kerastase Bain Divalent pentru ca este un sampon echilibrant pt radacini grase si varfuri deshidratate exact problema pe care o am ... nu este usor sa gasesti produsul potrivit pentru parul tau.
    Se mai poate adauga si problema volumului, dar daca nu voi mai avea parul atat de gras promit ca ma ciufulesc zilnic pentru un plus de volum :)
    De asemenea, doresc sa iti multumesc tie, dar si sponsorului pentru sansa!

    RăspundețiȘtergere
  16. Cele de la BC Repair Rescue functioneaza cu adevarat.Le-am folosit si eu o perioada,iar pe un par deteriorat,nu poti sa nu vezi rezultate.

    RăspundețiȘtergere
  17. Mi-as dori foarte mult sa incerc Samponul pentru par vopsit si foarte uscat Kerastase Reflection Chroma Riche. Imi vopsesc parul foarte des si, desi ii tai varfurile mereu, ar avea nevoie de un tratament special.

    RăspundețiȘtergere
  18. Buna, mi-as dori sa incerc Sampon impotriva caderii premature a parului - Schwarzkopf Expert Hair Growth care am citit ca favorizeaza pe langa si cresterea parului iar pretul mi se pare foarte accesibil. Multumesc ca pe aceasta cale am avut ocazia sa-l descopar si curand am sa il si incerc(sa-mi revin un pic cu banii acuma dupa sarbatori:D)
    Bafta mie:D si multumesc pt giveaway tie si celor de la Hairzone!

    RăspundețiȘtergere
  19. pe mine ma tenteaza sa incerc Pudra pentru volum Label.m deoarece am auzit lucruri bune despre ea si imi doresc cu disperare ceva pt volum care totodata sa imi si improspateze radacinile grase.

    RăspundețiȘtergere
  20. Ma tenteaza tratamentul restructurant intensiv Schwarzkopf BC Total Repair Rescue 200 ml,am mari probleme cu caderea parului si mi-ar placea sa vad daca functioneaza

    RăspundețiȘtergere
  21. Mi-as dori sa incerc tratamentul restructurant intensiv Schwarzkopf BC Total Repair Rescue 200 pentru ca in ultima perioada parul meu a cam avut de suferit.

    RăspundețiȘtergere
  22. Eu as incerca tratamentul pentru cresterea parului - Label.m Warming. Chiar imi doresc sa imi mai creeasca parul :X

    RăspundețiȘtergere
  23. Buna,

    Ma tenteaza sa folosesc Lotiune anti-matreata - Keune Derma Exfoliating Lotion http://www.hairzone.ro/ingrijirea-parului/fiole-tratament-par/keune-lotiune-anti-matreata.html deoarece nu reusesc sa scap de ea am incercat foarte multe produse dar fara un rezultat :(

    RăspundețiȘtergere
  24. Cam de doi ani folosesc doar produse de la Schwarzkopf si pentru ca acum parul meu nu mai are volumul pe care il avea inainte, mi-ar placea sa incerc acest spray http://www.hairzone.ro/spray-volum-schwarzkopf-essensity.html , mai ales ca are si protectie termica. Iti doresc o seara placuta in continuare !

    RăspundețiȘtergere
  25. Imi doresc tare mult sa incerc samponul fortifiant pentru par slabit si fragil de la Kerastase. Am dorinta de a incerca Kerastase, de cativa ani, dar niciodata nu am avut curaj sa platesc atatia bani pe un sampon, fara sa am certitudinea ca functioneaza. Si pentru ca nu mai stiu ce sa incerc, parul meu e tern, fragil, fara viata, am incercat o gramada de tratamente, samponul asta a rams printre ultimele mele sperante, m-as bucura enorm sa am ocazia sa-l incerc :( .
    auragutiu@ymail.com

    RăspundețiȘtergere
  26. Hey!
    Cel mai mult as vrea sa incerc tratamentul restructurant intensiv de la Schwarzkopf "BC Total Repair Rescue"(http://www.hairzone.ro/ingrijirea-parului/fiole-tratament-par/tratament-intensiv-schwarzkopf.html) pentru ca imi intind parul aproape zilnic si saracul, a devenit fragil si se rupe. Chiar cred ca ar fi potrivit.
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  27. acest tratament mi se pare interesant
    http://www.hairzone.ro/masca-kerastase-fins.html
    dumitru9catalina@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  28. Mi-ar placea sa incerc balsamul repair and rescue. Am parul decolorat, vopsit, chinuit in cozi si cocuri. Saracul nu se prezinta prea bine,iar eu nu mai am prea multe idei.
    Adresa de e-mail este justaetana[at]yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  29. Ma tenteaza acest ser: Serum par degradat Joico K-PAK PROTECT&SHINE, deoarece am parul foarte subtire si fin, foarte drept, si m-am indragostit de bucle, asa ca am inceput sa-mi fac parul cu ondulatorul destul de des. Am incercat creme si spray-uri de protectie, dar acum as incerca si un ser mai hranitor.

    RăspundețiȘtergere
  30. Mi-ar placea sa incerc Tratamentul restructurant intensiv Schwarzkopf BC Total Repair Rescue,deoarece am parul vopsit,degradat si cu varfurile despicate.
    Mail: ioana_alinta@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  31. eu as incerca produsele Schwarzkopf BonacureTime Restore
    http://www.hairzone.ro/ingrijirea-parului/schwarzkopf-masca-q10.html
    Am avut parul decoloratt si e destul de degradat iar hairstylistul meu mi-a recomandat aceasta gama :)

    oana_bitiusca@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  32. Mi-as dori sa incerc o vopsea profesionala de par, precum L'oreal Majirel, intrucat pana acum nu am folosit decat vopsea de par obisnuita, din comert.

    RăspundețiȘtergere
  33. mi-as dori foarte mult sa incerc spray-ul pentru protecte termica de la keune. Sunt oarecum dependenta de placa de par si trebuie sa am in permanenta un astfel de produs prin casa. Din gama profesionala l-am incercat pe cel de la joico sunt multumita de el, dar intotdeauna ceva nou e mai tentant

    RăspundețiȘtergere
  34. M-ar tenta cel mai mult "Tratament hidratant Paul Mitchell Super Charged Moisturizer", cred ca de el as avea cel mai multa nevoie...

    RăspundețiȘtergere
  35. Ma tenteaza Tratamentul Leave-in Kerastase Elixir Ultime: http://www.hairzone.ro/kerastase-elixir-ultime.html datorita combinatiei de uleiuri esentiale si pentru faptul ca accentueaza reflexele si stralucirea parului.

    RăspundețiȘtergere
  36. Cel mai mult as vrea sa incerc masca pentru par uscat/ degradat si fin Kerastase Nutritive Masquintense Fins.

    RăspundețiȘtergere
  37. Mi-as dori sa incerc Tratament Leave-in Hidratare si Stralucire. Are mare nevoie parul meu de el!

    RăspundețiȘtergere
  38. in acest moment mi-as dori sa incerc neaparat un spray pentru protectie termica. sunt dependenta de feon, iar placa pentru intins parul o folosesc destul de des. realizez ca parul meu are de suferit si daca tot m-am hotarat sa-l las sa creasca, ar trebui sa am mai multa grija de el. degeaba e lung daca nu e si sanatos. asadar, am ochit acest spray: http://www.hairzone.ro/produse-styling/protectie-termica/protectie-termica-label-m.html
    multumesc pentru ga! :)

    RăspundețiȘtergere
  39. Cel mai mult m-ar tenta Spray Tigi Bed Head Curls Rock . Am aflat de cativa ani despre produsele Tigi si m-au tentat foarte mult, mai ales ca in ultima vreme, parul meu a crescut si refuza sa se increteasca la fel ca inainte :D

    silvia_pascariu@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  40. Mi-as dori sa incerc tratamentul varfuri despicate Leave-in Joico K-Pak Split End Mander. Desi stiu ca cel mai bun remediu pentru varfurile despicate este foarfeca, cred ca acest produs ma va putea ajuta sa imi pastrez parul sanatos pentru o perioada indelungata.

    RăspundețiȘtergere
  41. Ma tenteaza Kerastasse Elixir Ultime, parul meu are nevoie de hidratare si stralucire si ced ca acest produs ar fi perfect. Produsele Kerastasse sunt extraordinare.
    mail: paula.oana@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  42. Pe mine ma tenteaza acest produs http://www.hairzone.ro/sampon-purify-vitalitys-1.html.. deoarece parul meu se ingrasa extrem de repede , iar pretul este unul accesibil.

    RăspundețiȘtergere
  43. Eu as vrea Serum luciu si protectie termica Joico Silk Result Sheer Gloss deoarece folosesc si placa de par si ondulator de par iar ce foloseam eu ca protectie termica e aproape terminat.

    RăspundețiȘtergere
  44. As fi tentata sa folosesc samponul impotriva caderii premature a parului Schwarzkopf Expert Hair Growth pentru ca imi cade putin parul.
    smoked.innocence@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  45. Buna,
    Eu as incerca sa cumpar aceste produse de le Wella pentru parul degradat.Am mare incredere in acest site ca produsele sunt originale.
    http://www.hairzone.ro/catalogsearch/result/?q=enrich
    Mi-ar face mare placere sa scriu pe blogul meu un review la aceste produse (in caz ca am noroc sa castig).
    Pupici :*
    Sa ai o zi buna!
    adyna_bvm@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  46. Buna Camelia!
    Multumim pentru giveaway!

    Pe mine, in mod special, m-ar tenta un produs de la Tigi - Tigi Bed Head Foxy Curls :
    http://www.hairzone.ro/spray-par-ondulat-tigi.html
    E pe wishlist de mult timp si ma bucur ca e disponibil si pe hairzone.ro

    RăspundețiȘtergere
  47. Cel mai mult imi place acest lac de unghii de la Pronails: http://www.hairzone.ro/cosmetice-maini/lacuri-de-unghii/lac-pronails-259.html . Este o nuanta care se poarta in aceasta vara, si arata foarte bine pe unghii.

    RăspundețiȘtergere
  48. Am citit despre tratamentul Leave-in Joico K-Pak (http://www.hairzone.ro/tratament-joico-reconstructor.html) ca promite multe si acesta este produsul care ma tenteaza cel mai tare.

    RăspundețiȘtergere
  49. Cel mai mult m-ar tenta sa incerc:
    http://www.hairzone.ro/ingrijirea-parului/fiole-tratament/wella-sp-fiole-balance.html
    Ma confrunt in ultima vreme cu o cadere foarte puternica a parului si desi am incercat mai multe tratamente nu a avut nici unul efectul dorit.
    Mail: laura04.m@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  50. Pe mine ma tenteaza cel mai mult "Tratament varfuri degradate Schwarzkopf BC Bonacure Repair Rescue", pentru ca incerc sa imi cresc parul cat mai mult si pentru ca mi se despica firele , trebuie sa ma tund mai des . Cred ca m-ar ajuta destul de mult, si ma atrage Schwarzkopf ca brand pentru ca folosesc gama "neprofesionala" , sa ii zic asa, si sunt destul de multumita.

    RăspundețiȘtergere
  51. buna :)
    mi-as dori acest produs http://www.hairzone.ro/protectie-termica-wella-flat-iron.html deoarece parul intins nu ma tine mai mult de o zi si mi se unge groaznic.cred ca acest produs ar fi super si as vrea sa-l incerc :X
    e-mail : anna_pufulici@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  52. Mi-ar placea sa testez Tratamentul pentru restructurare imediata pentru par degradat Schwarzkopf Instant Repair, deoarece pentru orice problema a avut parul meu (uscat/fara stralucire/etc), singura solutie eficienta erau fiolele-tratament si de aceea sunt foarte curioasa daca acest produs este eficient.
    E-mail: anamaria.stefania93@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  53. As vrea sa incerc aceasta crema anticelulitica Thalgo http://www.hairzone.ro/ingrijire-corporala/creme-anticelulitice/crema-anticelulitica-thalgo.html,pentru ca am slabit f mult si mi-am distrus tesutul elastic,asa ca celulita de pe coapse este f inestetica,iar Thalgo este o marca f buna.Dar mi-ar place f mult si aceasta oja Opi http://www.hairzone.ro/cosmetice-maini/lacuri-de-unghii/opi-gone-gonzo.html,mi se pare superba culoarea.

    RăspundețiȘtergere
  54. cel mai mult mi-as dori sa incerc Kerastase Elixir Ultime ca sa imi redea stralucirea parului si sa il hidrateze pt ca e foarte uscat.
    Mail: nico_jolie15@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  55. Mi-ar placea sa incerc de pe acest site exact samponul si balsamul oferite ca premiu: Schwarzkopf Repair Rescue, sper sa fiu una dintre norocoase:). Am tot citit review-uri pozitive despre aceste produse si chiar sunt curioasa cum sunt.
    Multumim Cami si Hairzone pentru aceasta sansa!

    RăspundețiȘtergere
  56. Mi-ar placea sa incerc http://www.hairzone.ro/loreal-mythic-oil.html.Parul meu este deshidratat si aspru si am nevoie de un produs pentru a ii reda sanatatea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E genial mythic oil, eu mi l-am luat acum vreo 3 luni din salon am dat cam mult pe el ( aprox 100 Ron ), am vazut ca pe site e 1pic mai ieftin, dar isi merita banii pt hidrateaza f f bine mai ales ca eu folosesc des si placa si feon, si inca mai am putin :( curand iar trb sa dau o spargere in pusculita. e mult mai bun decat o protectie termica normala gen crema sau spray.

      Ștergere
  57. http://www.hairzone.ro/tratament-intensiv-schwarzkopf.html,asta vreau sa il incerc!!

    RăspundețiȘtergere
  58. http://www.hairzone.ro/masca-keune-repair-200.html
    Mi-ar placea tare mult sa incerc aceasta masca de la Keune. Am auzit multe despre aceasta marca si sunt sigura ca e buna iar parului meu degradat iar fi de folos :)

    RăspundețiȘtergere
  59. http://www.hairzone.ro/produse-styling/protectie-termica/balsam-label-m.html mi.ar placea sa folosesc acest produs pentru ca sunt aproape dependenta deparul perfect intins:X ....pink.vice@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  60. http://www.hairzone.ro/kerastase-elixir-ultime.html chiar as incerca acest produs..e geniaal..l.a avut o fosta colega de-a mea si avea un par de viiis//insa pretul e km piperat. gildaisbest@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  61. Eu as incerca http://www.hairzone.ro/produse-styling/produse-volum/loreal-volume-inflator.html pentru ca am parul fin si drept dar visez in permanenta la volum ca in reclame :))

    RăspundețiȘtergere
  62. http://www.hairzone.ro/kerastase-elixir-ultime.html mi-ar placea sa incerc acest produs, deoarece am auzit numai lucruri bune despre el, dar si pentru ca este foarte important, cel putin pentru mine, sa folosesc si un produs leave-in, avand parul subtire si fragil. rebelanya@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  63. Mi-ar placea tare mult sa incerc aceasta ceara http://www.hairzone.ro/produse-styling/ceara-de-par/gel-loreal-solar-sublime-fondant.html
    Mi-ar placea sa testez si eu ceara deoarece am proble cu luciul parului.
    email : alina16mary@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  64. eu as vrea sa incerc http://www.hairzone.ro/produse-styling/produse-volum/spray-kerastase-volumactive.html
    si acesta http://www.hairzone.ro/ingrijire-corporala/creme-tratament/thalgo-crema-nutritiva.html

    RăspundețiȘtergere
  65. Imi doresc sa incerc L'oreal Mythic Oil Serum hidratare, http://www.hairzone.ro/ingrijirea-parului/serum-profesional/loreal-mythic-oil.html.
    Am varfurile uscate si acest ulei promite sa le hidrateze si sa lase parul matasos.

    RăspundețiȘtergere
  66. Am vazut mai multe tentatii, dar mi-ar placea sa incerc Tratament par degradat Joico K-Pak Intense Hydrator 250 ml
    (http://www.hairzone.ro/reduceri-promotii/promotii-cosmetice/tratament-joico-hydrator.html) pentru ca am nevoie de un astfel de produs. Mi-am chinuit parul in ultimii ani cu produse care nu i-au facut bine, iar acum incerc sa-l repar. Despre Joico am auzit numai de foarte bine.

    RăspundețiȘtergere
  67. Mi-ar placea sa incerc Tratamentul Leave-in Joico Daily Care Leave-in Detangler 300 ml. Mi se incalceste foarte repede parul fiind si ondulat iar pieptanatul e un chin.Imi place de asemenea ca nu trebuie clatit parul dupa. Din experientele anterioare, produsele leave in lasa si un parfum foarte placut parului. Plus ca il si hidrateaza.

    mail: eugenia19832003@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  68. http://www.hairzone.ro/loreal-crystal-gloss.html
    sprayul acesta pentru stralucire imi face cu ochiul
    email elascumpik23@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  69. Ma tenteaza o crema pentru bucle Label - desi nu sunt sigura la ce sa ma astept, as incerca-o. http://www.hairzone.ro/produse-styling/creme-de-par/crema-bucle-label-m.html
    Eventual si Crema tratament si styling par ondulat Kerastase Nutritive Creme Oleo Curl D`uile - http://www.hairzone.ro/ingrijirea-parului/fiole-tratament-par/crema-kerastase-oleo-curl.html - drama parului ondulat, care nu e nici drept, nici cret cu adevarat...

    RăspundețiȘtergere
  70. Ohhh as pleca acasa cu tot ce e pe site....dar in mod deosebit cu Balsamul organic Label.m Lemongrass 200 ml ....pacat ca e cam iute pentru portofelul meu de student :)
    http://www.hairzone.ro/ingrijirea-parului/balsam-organic-label-m.html
    e-mail :victoria.alexandrina@yahoo.com
    Pupici.....Tu ce ai lua de acolo acasa? :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iris, as lua multe :)) ... as vrea sa incerc ceva de la Kerastase, dar mi se par mult prea scumpe.

      Ștergere
  71. cum eu am o mica (mare) obsesie pt parul meu si cum mereu il vreau mai lung eu as alege: ,,Tratament cresterea parului - Label.m Warming Oil 4 X 15 ml", as mai alege si multe multe nuante de la opi

    RăspundețiȘtergere
  72. Mi-ar place sa incerc Masca Kerastase Nutritive Masquintense Fins.
    alinna.10(at)gmail(dot)com

    RăspundețiȘtergere
  73. M-ar tenta sa incerc acest tratament http://www.hairzone.ro/ingrijirea-parului/fiole-tratament-par/lotiune-anti-caderea-parului-keune.html deoarece in ultimul timp imi cade foarte rau parul si trebuie sa actionez urgent.

    RăspundețiȘtergere
  74. Cel mai mult ma tenteaza serumul de netezire si anti-frizz Kerastase Nutritive Oleo Relax Soin. Ma gandesc ca poate m-ar ajuta cu cea mai mare problema cu care ma confrunt in prezent: electrizarea parului.

    RăspundețiȘtergere
  75. veronica picioroaga16 ianuarie 2012 la 10:58

    deoarece ma confrunt cu-n episod grav de matreata si nu cedeaza cam la nimic pana acum,as fi tentata sa incerc acest produs: http://www.hairzone.ro/ingrijirea-parului/fiole-tratament-par/keune-lotiune-anti-matreata.html

    RăspundețiȘtergere
  76. Ma tenteaza serumul pt par degradat Joico K-PAK PROTECT&SHINE pentru ca nu sunt genul de persoane care se tunde o data pe luna si varfurile despicate reprezinta o problema. Pe langa asta, in ultima vreme parul e din ce in ce mai tern.

    cup_of.coffee at yahoo dot com

    RăspundețiȘtergere
  77. Ma tenteaza sa folosesc tratamentul restructurant intensiv deoarece am parul foarte uscat din cauza decolaratului http://www.hairzone.ro/tratament-intensiv-schwarzkopf.html
    juliamania2002@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  78. As vrea sa incerc serul anti electrizare Paul Mitchell gloss drops http://www.hairzone.ro/produse-styling/defrizante/paulmitchell-gloss-drops.html pentru ca am un par foarte electrizat si umflat
    miha3la_b@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  79. Cel mai mult ma tenteaza "Unt de corp Label.m Organic" pt ca am o slabiciune pt unturile de corp, iar acesta asigura o hidratare intensa, potrivit pt toate tipurile de piele, inclusiv cele uscate, deshidratate, si-mi place ca poate fi folosit si ca o crema pt maini.

    adelavoinea [@] yahoo [.] com

    Multumesc pt sansa!

    RăspundețiȘtergere
  80. Mi-ar placea sa pot incerca serul pentru ten gras de la Ecovital, mai exact cel de aici http://www.hairzone.ro/skin-care/seruri-faciale/ser-ten-gras-ecovital.html. Aceasta deoarece tenul meu are mereu probleme si, in ciuda tratamentelor si a cremelor folosite pana acum, revine la vechile obiceiuri. Avand in vedere ca am cam incercat tot felul de produse, multe dintre ele la recomandarea medicilor, in ultima vreme m-am indreptat catre produse (mai) naturale. Acesta e un alt motiv pentru care ma tenteaza Ecovital, gratie extractelor din plante si a celorlalte ingrediente naturale.

    RăspundețiȘtergere
  81. Cel mai mult ma tenteaza aceasta crema : http://www.hairzone.ro/skin-care/creme-de-fata/crema-hidratanta-cu-spf-15-gigi-derma-clear-75-ml.html ; deoarece tenul meu este predispus la eruptii, si as vrea sa vad daca m-ar putea ajuta cu adevarat!

    email: odette_daraban@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  82. Buna Camelia.
    Mi-ar placea sa incerc aceast produs" Masca par uscat si fin Kerastase Nutritive Masquintense Fins 200 ml (http://www.hairzone.ro/masca-kerastase-fins.html)
    Parul meu trece printr-o criza de "personalitate" si balsamul de par pe care il folosesc in prezent nu ii mai "satisface" nevoile. Aceasta masca, fiind de fapt un tratament concentrat hranitor s-ar potrivi perfect si i-ar reda parului meu supletea si stralucirea.
    Multumesc

    RăspundețiȘtergere