Ce mi-am luat (si ce am mai primit) in ultima vreme

25.1.12

Am facut ceva cumparaturi in ultima vreme, nimic spectaculos, doar niste lucruri pe care le vroiam sau care mi-au atras atentia. De pe ebay mi-am luat niste accesorii: un colier cu un pandantiv binoclu (nu e rau sa-l am in cazul in care am nevoie de o privire de ansamblu, nu?), inelul cu camelie de care v-am mai zis (nu e ceea ce mi-am imaginat eu, dar imi place), un inel veverita (si asta e putin altfel decat imi imaginam eu, dar e haios si sigur o sa gasesc ocazii sa-l port) si colierul cu pisica (nu are nevoie de detalii).





Tot de pe ebay mi-am luat niste masti pentru curatat porii si punctele negre de pe nas. Nu stiu daca sunt bune de ceva, dar voi testa si va voi spune.

Acum vreo saptamana sau poate mai mult am vazut pe groupon o oferta pentru o reducere de 50% la produsele Mario Badescu pe CareSpot (pretul voucherului era 9 ron) si dupa vreo 2 ore in care m-am tot foit pe scaun la munca, l-am luat si am si plasat comanda in ziua urmatoare (vineri). Luni mi-a ajuns coletul cu cele 2 produse comandate: sprayul facial pe care l-am mai avut si mi-a placut (a fost o surpriza placuta pentru ca ma asteptam sa aiba 125 ml ca cel luat de pe hqhair acum ceva vreme, insa e aproape dublu - 236 ml) si healing cream - despre care am citit numai de bine si sunt curioasa daca e sau nu eficienta.


Ce mi-am mai luat? Un parfum Rose Absolue de la Yves Rocher. Ce pot sa spun? Imi place cu adevarat parfumul asta, ma face sa ma simt bine. Nu intentionam sa-l cumpar insa a fost ziua mamei si m-au sunat cei de la YR sa-mi faca o oferta pentru ziua ei si in final am luat parfumul la 50 ml cu reducere de 40% si am primit cadou inca un parfum (Comme une Evidence) si o mascara.


Intrucat acum ceva vreme mi-au fugit ochii dupa o pereche de ochelari de soare aviators de la Ray-Ban si n-am avut niciodata stilul asta pana acum, am zis ca nu strica sa-mi iau o pereche de ochelari de acest tip  - mai ieftini, sa ma "joc" putin cu ei, sa vad daca imi plac si sa ma hotarasc dupa aia daca vreau sa dau banii pe cei pe care am pus initial ochii.


Am primit produse spre testare si niste cadouri si am facut si un swap asa ca m-am ales si cu alte lucruri frumoase in ultima vreme. Un set de la Joico din gama Color Endure (pentru par vopsit) primit de la www.hairzone.ro pe care il folosesc de vreo 10 zile si pana acum ma declar super incantata, un ruj de la Maybelline (n-am avut nici unul pana acum si nici n-as fi ales nuanta asta, insa imi place si l-am folosit de cateva ori pana acum - multumesc Anca), o oja Nubar - Hyacinth Sparkle (de la un swap cu Ioana/ Epurica - cea mai sclipicioasa oja pe care am avut-o vreodata; cineva mi-a spus ca asta nu e oja de femeie serioasa - dar nu-mi amintesc cand am sustinut eu ca sunt femeie serioasa) si o husa neagra (solida) pentru ochelarii de soare pe care am uitat sa o fotografiez.




Voi cu ce v-ati rasfatat in ultima perioada?

17 comentarii

  1. Dragut inelul floare<3.. Chiar imi place.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am si eu voucher-ul pentru produsele Mario Badescu, dar nu ma pot hotari ce sa comand. Ce face spray-ul facial? De ce-ti place? :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fixeaza machiajul - il folosesc in loc de Fix+ (gasesti review la el pe blog).

      Ștergere
  3. Intotdeauna imi plac postarile tale de cumparaturi. Sunt asa vesele, un amestec eclectic de lucruri care in mod surprinzator reusesc sa aduca un zambet si o bucurie chiar si privitorului.

    RăspundețiȘtergere
  4. Uuu..ce de bunatati :)
    Spune-mi te rog, cum se numeste masca pentru curatat porii si punctele negre de pe nas ? are vreo denumire ?
    Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, cauta "nose cleansing stripes" si o sa-ti sara ambalajul ala galben in ochi.

      Ștergere
    2. gata, le-am gasit :)
      ce ieftine sunt :d
      multumesc

      Ștergere
  5. Pisicuta e adorabila! A venit impreuna cu acea cutiuta frumoasa?

    RăspundețiȘtergere
  6. ce frumos e inelul!!! :X sa le folosesti cu placere...

    RăspundețiȘtergere
  7. imi plac ochelarii si nuanta rujului. Iar binoclul e teribil :)))

    RăspundețiȘtergere
  8. Cum ai cumparat Rose Absolue?! Ca nu mai e pe stoc in Ro dupa ce au introdus Moment de Bonheur. Acum 3 sapt am dat comanda pe site si nu era. Iar in magazine nici atat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am precizat in postare - m-au sunat si m-au intrebat daca am vreo preferinta ca sa-mi faca o oferta pentru aniversare. Le-am zis de parfum, au zis ok si in vreo 12 zile mi-a ajuns coletul (si sigur nu e nici o problema cu stocul pentru ca a comandat si o prietena de-a mea acum cateva zile)

      Ștergere
  9. Am vazut ca te-au sunat, insa tot nu pricepeam cum se poate sa-l aiba in stoc cand mie una din vanzatoarele de la magazin mi-au spus ca le-au scos de tot. E, spune si tu! :)))) Ok, mersi frumos, Camelia :*

    RăspundețiȘtergere
  10. Oricum, direct pe site nu e. L-am cautat si in search box, si am luat si toate parfumurile la rand si nu e listat. Poate se face doar pe baza de comanda... Hm.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. http://www.yves-rocher.ro/control/product/~category_id=3500/~pcategory=3000/~product_id=34616?cmSrc=Category|Brand - uite-l aici

      Ștergere
  11. Colierele sunt to die for! Pur si simplu, le ador :D. Unul din cele mai chic accesorii mi se par colierele cu un astfel de twist.

    Sa te bucuri de ele :*

    RăspundețiȘtergere