Anunt giveaway

24.1.12

Am verificat inscrierile si am in cap multe semne de intrebare - din 111 comentarii lasate (cateva au fost mesaje pentru mine - va multumesc pentru ele chiar daca nu am raspuns la fiecare in parte) am 45 de participari valabile - am spus clar produse Wella si SP si o mare parte din inscrieri au fost linkuri catre produse Joico si OPI. 

Daca ar fi fost cateva comentarii, ma gandeam ca e neatentie, graba sau oricare alt motiv care nu v-a lasat sa "vedeti" ceea ce am scris, insa in conditiile in care mai mult de jumatate din comentarii au fost descalificate deja lucrurile au intrat intr-o zona nu prea placuta care pe mine personal ma pune pe ganduri rau.

O sa aleg in seara asta o castigatoare si o sa o anunt pe blog.

Si tin sa multumesc (la modul cel mai sincer posibil) celor ce chiar citesc ce scriu.

12 comentarii

  1. am vazut si eu acele comentarii :(
    insa nu credeam ca sunt atat de multe!
    imi pare rau pentru ce s-a intamplat si te imbratisez! >:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. Pe mine m-a indus in eroare aceasta parte: "Intrati pe site si uitati-va la produse si lasati un comentariu la aceasta postare in care sa-mi spuneti ce v-ati lua din voucherul cadou si de ce credeti ca acel produs vi s-ar potrivi" dar recunosc ca a fost greseala mea si mi-o asum.
    Imi pare rau ca fac parte din persoanele care te-au dezamagit cu inscrierea la acest giveway, imi va fi invatatura de minte pe viitor.
    Te pup:*

    RăspundețiȘtergere
  3. Pot sa ma abtin de la comentarii? Eu ma gandesc serios sa nu mai organizez giveaway-uri o perioada, desi sunt constienta ca astfel nu o sa imi mai citeasca aproape nimeni blogul ...

    Te pup, ai grija de tine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daca vrea cineva sa intre sa citeasca , intra ! eu nu am nici-un giveaway...si nici nu cred ca o sa fac vre-odata...si am multi prieteni dragi !

      Ștergere
  4. sunt oamenii care vin pe blogul tau doar pentru concursuri.. trebuie sa intelegi si asta.. dar sunt si unii care iti urmaresc blogul , si chiar aprecieaza munca ta.
    Kisses..si sper ca numai esti suparata pentru ce ti s-a intamplat.. imi pare sincer rau ..

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi pare rau pentru incurcatura....si eu am gresit din pacate si nu mi-am dat seama..
    La fel ca pe sunshine ma indus in eroare partea : " Cum puteti participa? Intrati pe site si uitati-va la produse si lasati un comentariu la aceasta postare in care sa-mi spuneti ce v-ati lua din voucherul cadou si de ce credeti ca acel produs vi s-ar potrivi. "
    Alta data am sa citesc mai cu atentie:(
    Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu ca as vrea sa fiu avocatul celor care nu indeplinesc regulile, dar poate au citit ce ai scris, iar cand au intrat pe site-ul sponsorului i-a "furat peisajul" - tentatia OPI sau TIGI e maaare.
    Nu te supara pe noi, iti multumim pentru concursurile (cu rabdarea si nervii aferenti) postate mai ales cand ai probleme personale.
    Kisses&Hugs

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna Camelia,

    Eu ti-am citit blogul, si recunosc ca inteleg ideea ca acest blog este un loc al tau personal si esti libera sa il gestionezi dupa bunul plac!
    Si eu am participat la giveaway si pana sa vad acest post nici nu mi-am dat seama de greseala pe care am facut-o in ciuda faptului ca am citit intregul post care anunta giveaway-ul! Ce m-a indus in eroare este faptul ca am intrat pe siteul si facebookul beauty store si am analizat tot felul de produse, dupa care am revenit la blog si am recitit doar partea asta:
    "Cum puteti participa? Intrati pe site si uitati-va la produse si lasati un comentariu la aceasta postare in care sa-mi spuneti ce v-ati lua din voucherul cadou si de ce credeti ca acel produs vi s-ar potrivi."
    Ceea ce pe mine m-a deranjat in aceasta postare este faptul ca tu iti jignesti cititorii, este posibil ca foarte multi sa fi facut acelasi lucru ca si mine! Honest Mistake. Se intampla si cred ca putem sa ne-o asumam. Insa aceste insinuari ale tale chiar ma deranjeaza.
    Nu vrei sa stii in cate randuri am descoperit greseli ortografice si gramaticale in posturile tale si nici macar odata nu am comentat ceva rautacios legat de aceasta chestiune!
    De exemplu am observat ca tu scrii titamai. Ei bine varianta corecta in limba romana este ditamai.
    http://dexonline.ro/definitie/ditamai
    Parerea mea este ca ar trebui sa iti asumi cititorii si cu bune si rele and stop bitching about it!
    Sper ca imi vei posta comentariul si imi vei spune care este parerea ta!
    O seara minunata!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-am respins niciodata comentarii si n-o s-o fac nici acum, iar de spus am un singur lucru - daca tie ti se pare ca am jignit cititorii spunand un adevar pentru ca insinuarea ai vazut-o doar tu (daca vroiam sa spun ceva sau sa acuz pe cineva, o spuneam direct), pune-te o secunda in locul unei persoane care organizeaza un giveaway, pune o singura cerinta (mai simplu de atat nu cred ca exista - doar poate sa va spun sa scrieti "vreau") si sa fie nevoie sa descalific peste 50 persoane pentru ca nu se citeste ceea ce scriu (asa cum singura ai afirmat ca ai citit doar o parte) - si nu este prima data sau un caz singural.

      Iar in ceea ce priveste greselile gramaticale si ortografice, prefer sa nu-ti raspund pentru ca nu am nimic de spus - daca tu din toate blogurile consideri ca al meu este cel cu greseli, imi asum aceasta "critica" (desi daca ma citesti ai observat pana acum ca de multe ori folosesc cuvinte puse in ghilimele).

      Ștergere
    2. "si sa fie nevoie sa descalific peste 50 persoane pentru ca nu se citeste ceea ce scriu (asa cum singura ai afirmat ca ai citit doar o parte)"
      Nu am afirmat asta. Am spus ca am citit postul despre giveaway in intregime, dupa care am explorat pagina celor de la beauty store( aici cred ca am vizualizat peste 100 de produse), dupa care m-am intors la blogul tau si am citit doar parte cu "cum sa participi" in care nu se repeta restrictia referitoare la produsele Wella si SP.
      Si trebuie sa recunosc si poate sa imi cer scuze in legatura cu afirmatia referitoare la greselile gramatica si ortografice! Poate am fost rautaciosa, dar in nici un caz "invidioasa, desteapta sau intepata".
      Acea a fost o reactie spontana la unele formulari si chiar am vrut sa imi spun parerea!
      O seara placuta!

      Ștergere
  8. vaii vaiii cata rautate pe unele persoane ,sau mai bine zis invidie,numai oameni intelepti gasesti pe netul asta :))) si repede ii mananca degetele sa vedem noi cat sant de destepti

    RăspundețiȘtergere