Accesssorize Large Sarah Satchel

16.1.12

Va spuneam aici (in luna august 2011) ca-mi doresc geanta asta de la Accessorize si de atunci mi-a ramas mintea la ea. Nici n-am intrat in vreun magazin sa vad cat e in Romania si daca e disponibila, dar m-am gandit la ea de multe ori in lunile astea. Mi-am placut atat forma (n-am nimic de genul asta), cat si culoarea (Tan zic ei, eu as spune ce e grejul perfect). Si am cautat de multe ori pe ebay sa vad daca gasesc ceva asemanator la un pret mai rezonabil.

La inceputul anului am intrat pe siteul Accessorize sa vad la ce produse au reducere 50% si era si geanta asta si am avut un atac de agitatie (sunt sigura ca vi s-a intamplat si voua sa va doriti ceva atat de mult) si am zis cu voce tare "trebuie sa fie a mea". Nu aveam bani de geanta in momentul ala, dar m-am agitat putin si in 15 minute de cand am zis trebuie sa fie a mea, o cumparasem si o achitasem. Am platit in total aproape 140 ron (21 lire geanta - redusa de la 42 si 4 lire transportul). 
 

A ajuns cam intr-o saptamana care mie mi s-a parut foarte lunga, este exact culoarea pe care mi-o imaginam, este destul de mare si destul de solida in interior (am obiceiul prost sa rup buzunarele interioare ale gentilor - asa ca a devenit un criteriu destul de importanta in judecarea calitatii unei genti). Nu mi-a placut mirosul cand am deschis geanta, insa cred ca vinovat a fost de la plasticul in care a venit ambalata.

Deja am luat-o la purtat si cred ca va trece ceva vreme pana o s-o schimb. Imi place - este exact asa cum imi imaginam, insa imi pare bine ca am luat-o la reducere si nu am platit pretul intreg (care, sincer, oricat de mult imi place geanta era prea mare).

15 comentarii

  1. e foarte frumoasa..si bine ai facut ca ai cumparat-o :)
    sa o porti cu drag!
    te pup

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte draguta!
    Sa o folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  3. Of...de cand caut si eu o geanta culoarea asta care sa-mi placa mult...La cum stau cu finantele in perioada asta o sa mai "caut" mult. :))
    S-o porti cu placere...sunt sigura ca ai chef sa te duci oriunde si de 10 ori pe zi, doar sa mai "plimbi" geanta.:))
    Te pup, Camelia! :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Arata tare bine. Pare incapatoare...sa o porti sanatoasa!

    RăspundețiȘtergere
  5. Stiam eu ca despre geanta asta vorbesti :D Este superba :x Nici eu n-am cautat-o prin magazinele de la noi, dar cand ma uitam pe site ramaneam cu gandul la ea :) Sa o porti sanatoasa si cu cea mai mare placere! :*

    RăspundețiȘtergere
  6. imi plac gentile de pe site-ul lor, dar parca sunt prea scumpe....plus transportul! desi unele genti sunt extraordinare! mult bun gust! astept si eu reduceri sau o sa-mi iau 2 ca sa am free shipping! sa o porti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ma bucur ca ti-ai facut damblaua :P S-o folosesti cu bucurie!

    RăspundețiȘtergere
  8. Si eu ma uit de o geanta, deja cea pe care o iubeam cel mai mult arat tare...uzata ;))

    sa o folosesti cu placere, e foarte frumoasa

    RăspundețiȘtergere
  9. scz daca te deranjez. vreau sa te intreb ceva care nu are nici o legatura cu postarea ta. Am vazut ca ai multe lucruri comandate de e ebay, amazon etc..
    poti sa-mi explici de unde se ridica produsele?

    RăspundețiȘtergere
  10. Anonim, citeste postarea asta: http://coltulcameliei.blogspot.com/2010/09/pareri-despre-ebay.html.

    RăspundețiȘtergere
  11. primesti o instiintare ceva? sau trebuie sa te duci sa verifici tu?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Posta trimite aviz la orice colet (fie el intern sau extern).

      Ștergere
  12. Foarte frumoasa, sa o folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  13. Este superba, am vazut ceva aproape identic si in magazinele de la noi accessorize, costa cam 100lei la reducere. Dar parca nu ma lasa inima sa dau atat pe o geanta cel putin acum. La mine in oras este un magazin care aduce genti la preturi foarte bune si de multe ori gasesc modele interesante, de cand m-am mutat aici doar de acolo imi cumpar genti. I-am cumparat si mamei vreo 3, bunicii, iar eu le-am pierdut numarul. :)) Te pup si sa o folosesti cu placere.

    RăspundețiȘtergere
  14. Am si eu geanta asta de anul trecut, am dat vreo 50 lei parca pe ea, adusa de cineva din Spania si o ADOR. Este geanta mea preferata si as purta-o zilnic daca as putea :))

    RăspundețiȘtergere