Tag: Top 5 produse sub 20 ron

29.11.11

Asta chiar mi s-a parut un tag interesant asa ca m-am decis sa-l preiau pentru ca e folositor intotdeauna sa afli ce mai descopera oamenii ieftin si bun. Ordinea e aleatorie, insa toate sunt produse pe care le-am recumparat la un moment dat si o voi mai face si pe viitor.

Demachiantul bifazic de la Balea


Pretul este in jur de 7 ron si e plina blogosfera de laude la adresa lui. E ieftin, e bun, se gaseste in DM, nu prea mai e nimic de spus ...

Vaselina (tot de la Balea)


Am scris despre ea aici. Multi sunt impotriva, multi adora produsul asta. Eu fac parte din ultima categorie si am mereu in casa o cutie.

Dischete demachiante mari de la Ebelin


De astea n-am scris, insa nu lipsesc niciodata din arsenalul meu de beauty (am pus in poza si o discheta normala sa vedeti diferenta). Pretul este intre 4 si 5 ron pentru 40 bucati.

Uleiul de migdale dulci

Poate fi luat din multe locuri si poate fi folosit in diverse scopuri (eu il folosesc in loc de crema de ochi, ca ulei pentru cuticule, ca baza pentru ulei de masaj si uneori si ca demachiant). Poza este una generica intrucat exista atatea firme care il comercializeaza.

Mascara Rimmel Extra Super Lash

Am scris despre el acum ceva timp (gasiti aici postarea respectiva), eu l-am primit cadou si a fost o surpriza mai mult decat placuta, iar pretul este pana in 15 ron.

Voi ce astfel de produse ati descoperit?

5 comentarii

  1. Am uitat sa trec si eu uleiul de migdale dulci, dar depaseam deja 5 produse :P.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si mie imi place mult uleiul de migdale dulci!

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa este, am vazut multe fete pe bloguri care laudau demachiantul bifazic de la Balea... Intrebare [ sper sa nu par prostanaca din cauza acesteia ] : ce inseamna demachiant BIFAZIC? De ce se numeste asa?

    RăspundețiȘtergere
  4. are 2 parti (una ulei) si trebuie agitat inainte de folosire pentru a se amesteca cele 2 parti - asta e demachiantul bifazic

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc pt raspuns, m-ai lamurit! :)

    RăspundețiȘtergere