Just ramble

25.11.11

De abia astept sa termin programul si sa plec acasa (nu ca as avea prea mult de munca, ba chiar din contra - devine plictisitor sa stai la birou cand nu sunt multe de facut) pentru ca mi-am propus un weekend de rasfat. Am nevoie de el, si eu ... dar si corpul meu. Dar mai ales mintea si sufletul meu ... dar asta e alta poveste cu alte personaje ...

M-am tot gandit zilele astea daca sa fac sau nu tagul cu paletele de farduri (si stiu ca mai am unul de facut dar n-am apucat inca) asa ca spuneti-mi voi daca va intereseaza sau nu sa vedeti ce farduri am. Marea majoritate este reprezentata de farduri MAC asa ca nu stiu daca va fi o postare interesanta sau nu. Astept parerea voastra.

Aseara am incercat oja de la Orly pe care v-am aratat-o intr-una din postarile trecute si imi place la nebunie. S-a aplicat usor, culoarea e exact pe gustul meu si ... mai vreau oje Orly. Ca nu aveam si asa destule altele pe lista cu dorinte, acum am adaugat si cateva oje Orly ... e grea viata de femeie, pe cuvantul meu (daca nu ma credeti ati trebui sa vedeti cate produse "urmaresc" pe ebay).

Obsesia momentului ... de fapt sunt mai multe: lumanarile parfumate (si tot ce tine de asta: uleiuri esentiale, bete parfumate, etc.), ceaiurile (eu care nu puneam gura pe ceai pana acum decat cand eram foarte rau racita, am ajuns sa beau 2-3 cani de ceai pe zi) si nu in ultimul rand "layering" (si nu ma refer la haine, ci la parfumuri si oje - e ca si cum imi cumpar ceva nou in fiecare zi chiar daca uneori experimentele sunt o nereusita totala).

Voi aveti ceva obsesii in perioada asta?

6 comentarii

  1. Eu abia astept sa plec acasa, mai am 2 ore de stat la lucru si doar o injectie de facut.
    Duminica plec.. departe si nu am voie sa ma tenteze nici un produs cometic pt ca am interdictie la cumparat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu am o obsesie pentru lumanari si bete parfumate :D...ador sa ard mereu ceva in casa :X.

    P.S: Am cam vazut ce colectie de farduri ai intr-o postare de anul trecut, sunt sigura ca aceasta s-a amplificat sau s-a inoit mai bine zis dar daca vrei sa ma oftici in continuare fa acel tag cu mac si gata :((.

    RăspundețiȘtergere
  3. Si pe mine m-a cuprins febra ceaiurilor si obsesia lumanarilor.
    De fapt chiar mi-ai dat o idee buna de postare despre cele mai intense si placute lumanari pe care eu le-am incercat pana acum (Yankee Candle). Sunt super incantata de calitatea lor, cu toate ca pretul e cam mare....
    Iar legat de ceaiuri nu glumesc cand spun ca m-a cuprins "isteria".
    Am luat de la Carturesti vreo 4 tipuri de ceaiuri si sunt divine (in special infuziile de fructe).

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu am depasit demult perioada lumanarilor, iar betele nu mi-au placut niciodata, mai ales ca nu-s nici foarte sanatoase, din cate am tot citit lately...
    Ceaiurile sunt o "obsesie" veche si nu ma vad renuntand prea curand la ea, imi plac in special cele vrac, de orice fel. Insa pentru moment am taiat orice cheltuiala de shopping, avand in vedere ca plec din tara si incerc sa scap de cat mai multe.

    RăspundețiȘtergere
  5. acum incep sa fac o obsesie pentru ojele OPI ,luna viitoare urmeaza primele 2 ..

    RăspundețiȘtergere
  6. rasfat placut...si eu am un gand de-asta :)

    RăspundețiȘtergere