Azi imi place ... Origins Ginger Souffle

13.11.11

Am primit crema asta de corp anul trecut de Craciun de la o prietena care a venit din SUA (nu stiu daca produsele Origins se gasesc la noi, insa sunt sigura ca si voi ati auzit de ele tot de atatea ori cat am auzit si eu si v-au starnit curiozitatea), dar n-am apucat s-o incerc si sa-mi fac o parere. De cand a venit frigul am scos-o din sertar si am inceput s-o folosesc si-mi place. Si imi place chiar mai mult decat pot sa spun.


Eu am o varianta de 125 ml, insa pe siteul Origins am vazut varianta la 200 ml la 28 dolari sau cea la 50 ml la 12 dolari (gasiti detaliile aici). Din ce-am citit, gama cu ghimbir este cea mai vanduta aroma de la Origins (in ceea ce priveste produsele de ingrijire a corpului).


Este o crema usoara (era de asteptat tinand cont de denumire - souffle) care intra imediat in piele, dar lasa pielea foarte hidratata si mirosul persista cateva ore bune. Asa cum spune si denumirea, miroase a ghimbir si a citrice (lamaie si lamaie verde), miroase a Craciun, a iarna, a sarbatori. Nu as folosi crema asta intr-o alta perioada a anului, dar pe vremea asta friguroasa si tinand cont ca luna viitoare este Craciunul, mi se pare perfecta. Lasa pielea hidratata, nu lasa urme grase si mirosul te duce cu gandul departe, la ceva frumos si de vis.

Ati incercat ceva de la Origins? Cum vi s-au parut produsele?

Un comentariu