Shopping de sfarsit de octombrie & cadouri - long post

1.11.11

Luna octombrie s-a sfarsit si eu ma gandesc la ce mi-am luat si la ce-am primit si ma gandesc ca mai urmeaza si alte cadouri si alte colete de sosit. Tinand cont ca in ultimele luni am fost chiar cumpatata (ceea ce nu se intampla prea des), un rasfat a fost chiar bine meritat si indicat, as spune eu, cu un zambet pervers in coltul gurii (chiar nu cred ca e cazul sa-l ascund).

Mai intai am decis sa ma folosesc de punctele de pe carduri si sa vad ce produse pot sa obtin pe ele pentru ca mereu uit si expira. Prima oprire: farmacie (cea de unde imi iau in fiecare luna pastilele de inima) si unde adunasem ceva puncte si mi-am luat o lotiune micelara de la Bioderma (ca tot e asa laudata, curiozitatea m-a impins sa vad cum e), periuta si pasta de dinti si 2 cutii de Omega 3 de la Walmark.(pentru mama). Tinand cont ca n-am dat nici un ban, a fost o "afacere" buna. Voi va folositi punctele?


Intr-una din serile trecute m-am dus in Cora Pantelimon sa cumpar ceva si cand am intrat am dat cu ochii de standul Flormar - mi-am promis mie ca n-am sa cumpar nimic de la ei pentru ca mi s-a acrit de atata Flormar. M-am uitat la oje, n-aveam cum sa rezist sa nu ma uit macar cand am vazut atatea nuante si desi "ochisem" cateva, m-am abtinut eroic. Insa dupa ce-am intrat in Cora si n-am gasit ce vroiam, am iesit bosumflata si m-am dus sa ma uit iar la standul Flormar la oje, nu m-am uitat la nici un alt produs; toata ziua la munca ma uitasem la 2 oje de la Zoya (Uma si Pandora) si ma gandeam de ceva vreme la alta (Shay) si cu greu nu le cumparasem online. Si as fi rezistat sa nu cumpar nimic daca nu vedeam oja bleumarin (imi pare rau ca nu am cum sa surprind frumusetea ojei in poza) pe care o visez de ceva vreme. Si daca tot imi calcasem promisiunea, era pacat sa cumpar doar o oja, asa ca mi-am luat 4, pretul a fost 6 ron/ bucata. Nu le-am incercat inca, dar urmeaza ...


Am facut 2 sau 3 comenzi la Yves Rocher (nu mai stiu exact cate ca au venit toate odata) si mi-am mai luat un ruj Moisturizing Cream Lipstick (51 Beige Vanille), un gel antibacterian (mereu exista in geanta mea), un alt parfum Flowerparty (asta de fapt l-am primit cadou la una din comenzi), un exfoliant si o crema de corp cu vanilie si alte cateva produse, care insa sunt luate pentru niste cadouri si nu le-am mai fotografiat.


Am primit de la o cititoare a blogului un colet la inceputul saptamanii (Raluca, multumesc inca o data pentru surpriza si cuvintele frumoase) la care nu ma asteptam si a venit intr-un moment in care aveam nevoie de ceva frumos care sa ma faca sa zambesc. Am primit un gel de dus cu ulei de argan de la L'Erbolario, o lotiune pentru picioare de la Krauter, o pereche de cercei (pe care am uitat sa o fotografiez) si un ser pentru stralucire de la Boots.


Am facut si niste cumparaturi online si mi-am luat de pe strawberry un corector Leg & Body de la Dermablend (pe care nu intentionez sa-l folosesc pe corp, ci pe fata - am mai facut asta in trecut si cu Covermark si unul din corectoarele lor - cel de neutralizare - a fost cel mai bun concealer folosit vreodata) - o sa scriu la momentul potrivit daca functioneaza sau nu, un gloss de la MAC (Moth to Flame Dazzleglass, unul din produsele mele preferate pentru buze), un fond de ten de la YSL (Luxurious Foundation - Ultimate Radiance SPF18) , un alt ser de la Lancome (Resurface C) si Microfine Refinisher Gommage de la MAC.


De pe ebay mi-am luat un top coat de la OPI (urmeaza sa vina si baza mea preferata de unghii tot de la OPI - Natural Nail Base Coat), mascara incolora pentru sprancenele mele tot mai rebele in ultima vreme, niste accesorii (inca nu au ajuns toate), o crema de fata de la Biotherm si alte cateva nimicuri despre care o sa scriu intr-o alta postare.


Am intrat intr-o seara intr-un magazin si mi-am luat un colier, un inel si niste brose (incep sa cred ca am o obsesie cu animalele, dar asta e). Preturile au fost intre 6 si 15 ron/ bucata. Tot din magazinul ala am luat un spray de camera care miroase foarte bine, cred ca am dat 8 ron pe el (l-am fotografiat tocmai ca sa-l vedeti cum arata poate aveti nevoie de un sprau care sa neutralizeze diverse mirosuri si sa lase camera mirosind frumos)..




Mi-am luat ulei de limba mielului (borago oil) si de trandafir salbatic (rosa mosqueta seed oil) pentru ca am citit eu ca au proprietati regenerante si cicatrizante - daca da rezultate va povestesc de ce am ajuns sa am nevoie de ele - si niste argila verde de pe Biobunatati. Sper sa functioneze.


Luna asta mi-am luat si cateva carti (Blonde de milioane de Plum Sykes si Supermenajera, Poti sa tii un secret? si Iti amintesti de mine? de Sophie Kinsella) pe care sper sa ajung sa le citesc curand.

Ma opresc aici desi daca ma gandesc bine mai sunt si altele pe care am dat banii luna trecuta. Unele din produse am uitat sa le fotografiez, se mai intampla. Cred ca am surprins esentialul. :)

Voi pe ce ati dat banii in octombrie?

22 de comentarii

  1. borcanelele alea sunt de la yves rocher? mama, ce delicios arata.
    sunt interesata, daca se poate, de review-uri la crema de la mac si de serumul de la lancome.

    RăspundețiȘtergere
  2. ABeautyTale, da, de la YR sunt. Miros foarte bine. Ce am incercat eu din gama aia mi-a placut, sper sa-mi placa si astea.

    Despre serumul de la Lancome am scris cand l-am incercat prima data in set (uite aici linkul: http://coltulcameliei.blogspot.com/2010/10/descoperire-lancome-resurface-c.html), aucm il folosesc cu un produs de la Boots ca sa fie mai rezonabil. :)

    O sa scriu despre gomajul de la MAC dupa ce-l folosesc.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ne spui si noua de la care seller ai cumparat top coat-ul OPI te rog? Inca ceva: de la OPI eu folosesc drept base coat Nail Envy dar acesta e un tratament iar unghiile au spre varf o usoara tenta galbuie. E oare din cauza lui Nail Envy?
    Lancome il am si eu la recomandarea ta, dar inca n-am observat rezultate impresionante.

    RăspundețiȘtergere
  4. Dar ai facut ceva shopping, nu gluma :P
    Eu luna asta cred ca mai multe am primti decat cumparat. Au fost asa (cumparate):
    - gelul de dus de la TBS
    - 2 oje Flormar
    - oja Barry M
    - masca de par John Frieda
    - paleta Storm de la Sleek
    - fdt Benefit
    - ulei de cuticule Flormar (miroase a prajitura de lamaie...delicios).

    Astept sa vina niste placute si stampila de la bornpretty. In plan sunt o crema de maini (ai idee de o crema care sa aiba consistenta nu prea grasa si sa intre repede in piele, eventual sa aiba si un parfum placut? ma tenta cea de la TBS, cu migdale, dar am impresia ca pe mana isi schimba mirosul), Effeclar Duo de la LRP si ma tenteaza Revlon Colorstay (nu stiu ce m-a apucat) si baza matifianta de la Sephora. Ahhh...si deja mi-am facut lista pentru Craciun:)). O fi prea devreme?

    RăspundețiȘtergere
  5. Ane, am cautat pe ebay.com cel mai ieftin shipping si asa am dat de vanzator, nu e un vanzator de la care am mai luat si nici nu vinde oje. Cealalta optiune a mea a fost vanzatorul asta (http://www.ebay.com/itm/OPI-Nail-Treatment-Rapid-Dry-Top-Coat-5oz-/250922236219?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3a6c21793b), mai are o oferta cu topul coatul si oja Red My Fortune Cookie. Si alta cu Natural Nail Base Coat si Top Coat de la OPI la pret bun. Uita-te la licitatiile lui.

    Nu cred ca e de la Nail Envy, eu nu am avut problema asta cand l-am folosit. Poate un produs care l-ai aplicat acum ceva vreme? (daca spui ca sunt doar varfurile).

    Sa stii ca nici la mine nu are acelasi efect folosit cu un alt produs de peeeling decat cel original (eu acum folosesc ceva de la Boots si dupa aia aplic serumul).

    RăspundețiȘtergere
  6. Uite si aici o alta oferta buna: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=120798229460&fromMakeTrack=true&ssPageName=VIP:watchlink:top:en.

    RăspundețiȘtergere
  7. Cate ti-ai luat!!!
    Arata foarte bine toate. Sa le folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  8. Cristina, mie mi-a placut crema cu ovaz de la YR (am scris despre ea si pe blog acem ceva vreme) si mi-a mai placut un balsam de la L'Occitane cu ulei de muscata (nu-mi amintesc acum numele) care miroase demential. In rest nimic care sa ma impresioneze in mod deosebit.

    RăspundețiȘtergere
  9. Multumesc mult pt raspunsuri Camelia – Ce-ar fi daca ti-as trimite o poza ca sa vezi exact daca sunt intr-adevar galbene. Adica, o prietena imi spunea ca am unghii galbene ca de mort, alta ca n-au nimic si era doar lumina. Eu am luat de cateva ori de la seller-ul pus de tine enchantedbeuatyspot, produsele au fost ok, dar am observat ca nu mai vindea pe ebay. Le-am scris si mi-au raspuns ca ebay nu le mai permite sa vanda ojele OPI, dar imi pot trimite mie daca mai vreau sa cumpar si mi s-a parut foarte ciudata faza… Pe scurt: am nevoie urgenta de un top coat bun (am auzit lucruri bune si despre cel de la essence – stii ceva despre el?) si in curand termin Nail Emvy deci si de un base coat. Si probabil de niste oje – trec printr-o perioada ciudata polish-obsessed. 

    RăspundețiȘtergere
  10. Pe primul seller il stiam, chiar il aveam in watch list dar al doilea nu-l gasisem. Merci x

    RăspundețiȘtergere
  11. wow..cat shopping..hmm...:) zici ca e Craciunul:D

    RăspundețiȘtergere
  12. Ane, trimite mail (daca la lumina cu halogen le vezi galbene si la asta te-ai gandit, nu e de la lumina - sunt galbene, si eu ma mai chinui inca de la base coatul ala de la Sally Hansen).

    Stiu ca nu mai vand OPI, eu am mai luat Nubar de la ei. Nu stiu nimic de cel de la Essence. Eu acum folosesc Seche Vite si usuca imediat (din punctul asta de vedere e cel mai bun incercat).

    Uite aici un pachet cu base si top coat de la OPI (http://www.ebay.com/itm/OPI-Nail-Natural-Nail-Base-Coat-and-Top-Coat-Combo-/260883397133?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3cbddcba0d) - il bate pe Nail Envy oricand. Intareste unghiile cu adevarat.

    RăspundețiȘtergere
  13. Ce prada bogata! Ce nuanta ai luat la corectorul Dermablend? Si eu m-am tot uitat la el pe strawberry.
    Eu am facut cateva comenzi care trebuie sa vina cam in doua saptamani. Mi-am mai luat top coat-ul matifiant de la Rimmel, fiindca demult mi se pusese pata pe el.
    O zi frumoasa iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  14. Jade, Beige pentru ca restul erau prea roz. Insa e cam inchisa culoarea, trebuie sa gasesc o metoda sa o deschid si sa aiba aceeasi acoperire.

    Si eu am primit top coatul ala, dar nu l-am folosit inca. :)

    RăspundețiȘtergere
  15. Da' ti-ai luat ceva, nu gluma :)) Sa te bucuri de ele! Mi-am luat si eu oja gri mov de la Flormar, si asta a fost singura cumparatura pe luna trecuta!

    RăspundețiȘtergere
  16. Eu mi-am luat un opi nail envy de pe ebay si cred ca e fake (dupa indiciile oferite de tine), plus ingalbeneste unghiile si nu are niciun efect de intarire. Acum vreau si eu base coat-ul recomandat de tine, dar nu prea am curaj sa il iau...

    RăspundețiȘtergere
  17. Camelia, sper ca nu ai patit nimic grav de ai nevoie de cicatrizare rapida.
    O sa am si eu nevoie de Dermablend cand o sa imi fac operatia la nad, pentru a ascunde vanataile alea oribile care dureaza asa de mult. :(

    Ca sa deschizi Dermablend-ul poti incerca Liquid Color Corrector White de la Coastal Scents. Este un produs special formulat pentru a deschide nuanta fondului de ten fara a-i micsora gradul de acoperire. Uite aici link-ul: http://www.coastalscents.com/makeup/face-1/concealer/lf-cc-006.html

    Astept cu nerabdare sa faci un review si un swatch la Dermablend.

    Sa le folosesti cu placere !

    RăspundețiȘtergere
  18. Sunt superbe cutiutele de la Yves Rocher. Are si sora mea unele si mereu i le admir pe furis :))


    Cate bunatati ne-ai aratat!

    Sa le folosesti pe toate cu mare drag!


    Corectorul Dermablend este pe lista mea pentru primavara care urmeaza.Am o urma de la o arsura pe maini si as vrea sa o acopar. Am inteles ca este foarte eficient!

    RăspundețiȘtergere
  19. Oh, asa da, rasfat!:) Lotiunea Bioderma sunt ferm convinsa ca-ti va placea! :P E chiar buna! Apropos, cate puncte valoreaza?

    Sunt curioasa de primele impresii asupra produselor luate de pe strawberry!! tine-ne la curent, pls!

    In rest, toate-s dragute! Sa te bucuri de ele si sa le folosesti cu drag.

    Eu in octombrie am cheltuit si eu... pe stromatolog cu o lucrare gresita si refacuta, alti bani...alta distractie... cu calorifere (inundatie de la cele vechi) si cu muuulte alte asemenea! Am avut o luna...! si noiembrie se anunta "interesanta" dpv. al cheltuielilor...si nu vor fi beauty-related. :D oh, life!

    Tzuc!

    RăspundețiȘtergere
  20. Camelia,sa le folosesti cu drag,toate!!
    Uleiuri si eu am si de LIMBA MIELULUI Si de Rosa MUSQUETA si De Canepa,insa de la alta firma,si sunt foarte multumita de ele;le folosesc doar seara si in mod sustinut.Nu o sa simti nimic dupa primele aplicari,insa dupa un timp chiar se observa imbunatatiri vizibile.Mirosurile sunt doar a ulei,indiferent de firma
    Ojele Flormar,nu sunt deloc multumita,noroc ca mi-am luat putine,deoarece lasa unghia colorata cu tot cu baza si a trebuit sa imi pun 3 straturi.
    Camelia,poti sa imi spui si mie daca este vreo diferenta intre Crema de corp cu vanilie si crema exfolianta cu vanilie? m-ar tenta si nu am avut niciodata.Am doar laptele de corp cu vanilie si crema de maini cu vanilie,de care sunt foarte multumita,sunt hidratante si au un miros tare placut
    Multumesc mult

    RăspundețiȘtergere
  21. Ce achizitii frumoase, colierul e superb :)
    Mi-ar placea sa ne arati mai in detaliu oja flormar bleumarin si sa ne spui mai multe despre Dermablend, cum se comporta. Pe mine ma tenteaza pe post de concealer dar si pt. picioare, uneori mai fac foliculita si ma gandesc ca ar fi de ajutor cand chiar trebuie sa arat impecabil. In special ma intereseaza cum rezista si cum arata, n-as vrea sa ma trezesc cu dare pe picioare sau sa se prinda toti ca am fdt pe picioare. Ms in avans

    RăspundețiȘtergere