Sesiune de shopping: Revlon & Yves Rocher & carti

19.11.11

Azi a fost zi de ridicat colete de la posta (da, oficiul postal de care apartine adresa mea lucreaza si sambata - si se pot expedia colete si sambata cu o taxa suplimentara de 10% - asta daca va intrebati cumva) asa ca trebuie sa va arat ce mi-am luat.

Coletul pe care il asteptam cel mai mult era cel cu rujurile Revlon. Am gasit pe okazii un vanzator cu care am discutat pe messenger si mi-am luat 3 rujuri (2 Colorburst - de cand astept sa incerc rujurile astea si 1 Super Lustrous). Am dat pe toate 3 (cu transport cu tot) 47 ron, asa ca zic ca am facut o superafacere tinand cont de preturile din magazin. Rujurile au venit sigilate, coletul a ajuns in 2 zile, n-am nimic altceva de zis. Nu le-am incercat inca, insa in mod sigur voi reveni cu impresii pentru ca rujurile Colorburst erau pe lista mea de ceva vreme. Ambalajul de la Colorburst este intr-adevar elegant si faptul ca in partea de sus capacul este in culoarea rujului imi place.





Al doilea colet a fost cu niste carti cumparate de pe siteul cartieftine.ro (despre care am citit pe blogul Camelcutzei, chiar daca experienta ei nu fusese una placuta) si nu am avut nici un fel de problema. Coletul a ajuns in 7 zile de cand am dat comanda, am primit mail cand s-a expediat. Am dat 73,05 ron pe 8 carti (transport cu posta ca n-am avut cand sa ma duc sa le ridic eu direct) in conditiile in care nici una din carti nu avea pretul initial mai mic de 24,99 ron. De ce le vand asa ieftin? Asa cum spun si ei, sunt carti care au fost expuse si au diverse "defecte" (pagini decolorate sau indoite, coperta cu semne, etc.) - nu stiam la ce sa ma astept cand le-am comandat, insa mi se par mai mult decat ok, unele le-as fi luat de "noi" in librarie daca le vedem (am facut o poza ca sa vedeti efectiv cum arata).



Urmatoarele 2 colete sunt de la Yves Rocher (unul din oferta de client nou de care v-am spus pe blog si unul din oferta de Craciun). Din oferta de client nou mi-am luat un balsam de picioare cu karite (pe care nu l-am mai vazut in ultimele oferte - modificare ulterioara: tocmai l-am vazut in unul din cataloagele noi la 39 ron) pe care am dat 27 ron (transportul a fost gratuit) si am primit cadou un parfum Comme Une Evidence la 50 ml, un gloss Couleurs Nature (nu mai stiu ce nuanta am comandat, cred ca Roz Auriu) si o mini crema Cure Solutions (15 ml). O comanda reusita, as spune! 


Din oferta de Craciun am luat niste gelurile de dus (pentru a le da cadou de sarbatori - am in familie niste "doritori"), un roll-on cu bila (cu bumbac din India pe care cred ca o sa-l opresc eu impreuna cu gelul de dus ca mi-a placut cum miroase) si un mini gel de dus cu mandarina (editie limitata de sarbatori) care miroase absolut demential si daca as fi stiut mi-as fi luat varianta de 400 ml (nu e timpul pierdut insa). Cadourile primite sunt un balsam anti-rid Riche Creme Omega 3-6-9 si setul de 2 cani (le-am facut poza sa le vedeti cum arata).





Nu e rau, nu? (oricum la ora asta zambesc aiurea - mi-am recapatat masina si asta e cel mai important)

18 comentarii

  1. Sa le folosesti cu placere.
    Ma bucur pentru ca ti-ai recuperat masina :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Ne spui si cum il cheama pe vanzatorul tau de pe okazii? Doua dintre nuantele de ruj imi fac cu ochiul!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sadie, habar n-am idul de okazii, am vazut pe forumul la o licitatie idul de mess si i-am lasat mesaj. Da-mi un mail si-ti trimit idul ca il am in arhiva undeva.

    RăspundețiȘtergere
  4. Camelia, sa te bucuri de noutati! Si ma bucur mult ca ne-ai scris despre oferta Yves Rocher, azi am ridicat si eu coletul si sunt tare incantata :) Sa tot existe promotii de-astea!

    RăspundețiȘtergere
  5. Georgiana, sa le folosesti cu placere! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Vai cate colete :) super dragute toate. Sa le folosesti cu placere. Cartile sunt cat se poate de ok. Lectura placuta :*

    RăspundețiȘtergere
  7. wow, vad ca la tine a ajuns Mosu' mai repede:D

    RăspundețiȘtergere
  8. Am citit si eu experienta Camelcutzei si m-a facut sa-mi comand carti de pe site-ul respectiv. Chiar daca a fost o experienta neplacuta se pare ca le-a facut reclama si noi clienti.Sper sa ajunga cu bine comanda mea :)))

    RăspundețiȘtergere
  9. si eu am "la shopping..." e foarte draguta!

    RăspundețiȘtergere
  10. Cate cumparaturi ai facut!:D Sa le folosesti cu drag pe cele luate pentru tine, sa citesti cartile cu placere si sa te bucuri de zambetele celor ce vor primi cadouri din partea ta!

    RăspundețiȘtergere
  11. Cartile sunt interesante :)
    http://cory-nail.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu toate oficiile poștale au același program?
    Pentru că pe aici eu știu că toate lucrează sâmbătă până la 14. Și toate taxele sunt absolut la fel.

    Eu una nu profit de ocazia cu sâmbăta, pentru că îmi lungesc prea mult dimineața în week-end. Așa că trag o fugă între 7 și 8 seara să ridic coletele. :D

    Deși... parcă prea oftează duduile de la colete când aud că e colet Yves Rocher. Ba chiar era o dată în fața mea o tipă ce ridica de la Avon și mai nu am înjurat-o. :lol: Că avea coletul vreo 10 kg.
    Deși acum sincer, cred că majoritatea coletelor sunt fie de la firme de cosmetice, fie de la ReadersDigest, fie de la Eurocor, etc.

    RăspundețiȘtergere
  13. Diana, nu, majoritatea nu lucreaza sambata (iar expedierile sambata au taxa aia de 10%).

    Depinde de oficiu si de oamenii de acolo, eu nu am probleme cu cei de la oficiul de unde apartin - chiar sunt super dragute.

    RăspundețiȘtergere
  14. Camelia poti posta te rog si catalogul de Craciun? Imi plac mult canile :D

    RăspundețiȘtergere
  15. Krista, oferta de Craciun este personalizata (nu poti comanda de pe catalog - poti lansa comanda doar daca ai primit acea oferta). Nu mai am catalogul, dupa ce-am lansat comanda l-am aruncat.

    RăspundețiȘtergere
  16. Camelia, cum ti se pare parfumul Comme une evidence ?

    RăspundețiȘtergere
  17. Dorrie, nu stiu cum este, nu l-am incercat niciodata, am avut niste mostre dar nu-mi amintesc detalii (pe acesta l-am luat cadou pentru cineva).

    RăspundețiȘtergere