Sesiune de shopping & cadouri

14.11.11

Ultimele 2 saptamani au fost pline - daca ma refer la cosmetice si altele de gen. Mi-au venit niste colete cu produse cumparate de mine, am primit si ceva cadouri, am mai dat iama si prin magazine. Oricum va urma o perioada linistita din punct de vedere al cumparaturilor (sper) desi in perioada urmatoare tentatiile vor exista din plin.

Mi-am luat Synthetic Precision Kit de la Sigma care contine cele 4 pensule noi (P80, P82, P84 si P86) si le-am folosit in ultimele zile si maine sper sa postez o prima impresie despre ele.


Mi-a venit in sfarsit Natural Nail Base Coat de la OPI (pe care o recomand fara sa stau pe ganduri daca aveti unghii fragile care se exfoliaza si se plesnesc - face minuni) si nu ma puteam opri doar la atat si mi-am luat prima mea oja Orly (nuanta Nite Owl din colectia Birds of a Feather care seamana cu Spark de la Nubar - care ramane preferata mea si pe care am folosit-o constant) si un shatter argintiu de la OPI (la care ma gandesc de mult dar mi-am tot zis ca nu am nevoie de el).


Am vazut la un vanzator pe ebay niste bratari care mi-au atras atentia asa ca mi le-am luat chiar daca nu stiu cand si cum as putea sa le port. Si mi-am mai luat un colier cu un copac cu pietre colorate pe care pusesem ochii acum ceva vreme, dar mereu amanam sa-l cumpar.






Asa cum va ziceam zilele trecute mi-am luat niste esarfe si fulare subtiri dintr-un magazin cu produse confiscate (5 ron/ bucata) si un fular gros de la Moa cu reducere 50% cu un voucher luat de pe un site de reduceri. Asta ca sa fiu pregatita pentru frig! (nu-mi place sa ma "infofolesc" si mereu sunt cam subtire imbracata pentru vremea de afara, asa ca am nevoie de bariere termice)



Saptamana trecuta a fost ziua mea de nume si am primit niste cadouri care imi plac (recunosc ca unele din ele le-am cerut eu in mod special). Setul de la Boots cu unt de corp (200 ml), gel de dus (200 ml) si exfoliant (400 ml) l-am vazut pe okazii la un super pret (3 produse la pretul untului de corp) si i-am spus mamei ca asta vreau sa-mi ia pentru ca 2 dintre produse le-am mai avut si mi-au placut la nebunie si mi-a facut pe plac. Setul de la Tigi l-am mai avut acum 2 ani si miroase a prajituri si turta dulce (e de folosit de sarbatori, in rest e prea dulce pentru gustul meu). Iar parfumul si crema de corp Very Iresistible de la Givechy nu cred ca mai au nevoie de cuvinte - ramane parfumul meu preferat.




Mi-am cumparat niste lumanari parfumate (de la Lidl si de la Stock Market - care in zona mea este in locul in care era TCM), betisoare parfumate (care chiar miros bine in comparatie cu altele) tot de la Stock Market si niste uleiuri esentiale pentru niste amestecuri (aromaterapie) pe care de-abia astept sa le incerc din nou in perioada sarbatorilor. Imi place sa-mi miroasa casa bine si fac eforturi pentru asta! (doar ca am uitat sa fac poza la ce-am cumparat)

19 comentarii

  1. unde este magazinul cu produse confiscate?

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa le folosesti cu placere! Bratarile sunt superbe!
    Very Iresistible miroase fantastic iar kit ul acela Sigma e si pe wish list-ul meu.Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. sa le folosesti iubita! am o curiozitate: cum sunt lumanarile de la lidl? miros pe bune? am o mica obsesie cu lumanarile parfumate :)

    RăspundețiȘtergere
  4. ABeautyTale, de la Lidl am luate pastile parfumate (daca nu ma insel 24 de bucati la 4,99 ron) care spre deosebire de altele luate din diverse locuri miros bine si se simte ceva in camera.

    RăspundețiȘtergere
  5. Si mie imi plac betisoarele, lumanarile si uleiurile parfumate (aromaterapia) :X.

    Foarte ingenioase bratarile alea!
    Sa le folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  6. cat de faine sunt fularele :D am stat atata timp in titan/grigorescu/obor si n-am fost niciodata la magazinul asta :((
    sa le porti/ folosesti cu placere! :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce de lucrusoare frumoase!
    Sa le folosesti cu placere pe toate :*

    RăspundețiȘtergere
  8. buna prada ! imi plac bratarile ! superbe !

    RăspundețiȘtergere
  9. Sa te bucuri de toate! sa le folosesti/porti de fiecare data cu zambetul pe buze.;)

    Nu rezist sa nu te intreb de parfumul Givenchy... :) Observ ca-i in varianta de 200ml. Suuuper! Poti sa-mi spui, te rog, de unde a fost achizitionat? Merita pe deplin investitia... :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Eram ferm convinsa ca-i parfum :)Ce ametita sunt...dupa o noapate alba aseara! ...nici n-am observat detaliile din partea de jos, dar mi-a atras atentia ambalajul per ansamblu...interesant.Si zic, au schimbat packaging-ul la varianta de 200ml...:))

    RăspundețiȘtergere
  11. Sa le folosesti cu placere..sunt frumoase toate! Poti sa imi spui te rog daca la vama aio platit ceva taxe pt setul de la sigma? si in cat timp ti-a venit?

    RăspundețiȘtergere
  12. Ramona G., nu am platit nimic, Sigma bifeaza gift pe coletele si trece valoare mai mica. 12-14 zile a durat de cand au confirmat.

    RăspundețiȘtergere
  13. Multumesc foarte mult de informatie! Si eu am un set de pensule de la sigma pe wish list de ceva vreme si eram curioasa cu vama.

    RăspundețiȘtergere