Review: servetele demachiante Iseree

2.11.11

Am cumparat servetelele astea demachiante din Lidl si am dat pe ele 2,99 ron (pachet de 25 bucati). N-am mai folosit servetele demachiante de ceva vreme si cateodata chiar le simt lipsa. Asa ca pretul de 2,99 si faptul ca sunt produse in Germania pentru Lidl m-au facut sa le pun in cosul de cumparaturi.


Au un miros placut, sunt impregnate exact cat trebuie cu produs ca sa fie eficiente, curata bine machiajul (m-au surprins placut cand le-am testat intr-o zi cand am avut un machiaj mai greu) si nu simt nevoia de a insista cu un alt produs de curatare. Senzatia tenului dupa folosirea este de prospetime (chiar au un efect usor racoritor as spune) si curatenie.

Ceea ce nu-mi place (sau mai bine zis ma deranjeaza) este ca mi se par aspre (ca si cum ar zgaria - este doar o senzatie - deci nu sunt recomandate pentru un ten sensibil). Am vazut ca exista si o varianta pentru ten uscat, poate acelea sunt mai hidratante.

Daca obisnuiti sa folositi servetele demachiante si aveti vreun magazin Lidl prin apropiere, puteti sa le dati o sansa. La 2,99 ron/ 25 bucati isi fac treaba bine fara sa exceleze.

7 comentarii

  1. Eu mi-am luat tot din Lidl servetele umede pentru bebelusi: 3 lei 70 de bucati. Sunt excelente: curata foarte bine machiajul si nu m-am iritat in urma folosirii lor. La un asemenea pret chiar nu ma asteptam sa fie asa bune!

    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi-am luat si eu, dar nu le-am folosit inca. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna! Eu mi-am achizitionat varianta pentru ten sensibil si pot spune ca la cati bani am dat pe ele isi fac treaba bine! Senzatia de asprime exista si la aceastea, dar nu-mi irita tenul!

    RăspundețiȘtergere
  4. Cred ca le-am vazut si eu in Lidl...de fapt erau mai multe tipuri de produse Iseree (deodorante, creme de zi/noapte etc) dar uitandu-ma la pretul lor destul de scazut, mi-am pus intrebarea daca si calitatea e asemenea pretului... si am plecat de la raft. Din Kaufland am luat acum 2 luni un pachet de servetele demachiante... Sensia parca se numeste. Ca si acesta incercat de tine, inlatura destul de bine machiajul, insa servetelul se simtea aspru pe ten daca apasam putin. Nu mi-au placut din acest punct de vedere si nu o sa le mai cumpar. Le-as incerca pe cele de la Nivea. Am vazut ca dischetele lor demachiate se simt mult mai blande pe ten si sper ca si servetelele sa fie la fel. Tu ai incercat servetelelel demachiante Nivea?

    RăspundețiȘtergere
  5. Ada, da, am incercat si Nivea acum ceva vreme si nu mi s-a parut nimic deosebit la ele. Si pretul mi se pare mare cand exista atatea alte variante.

    RăspundețiȘtergere
  6. Oh, ce rau imi pare! :( Imi pusesem speranta in ele! Chiar mi-au placut dischetele lor demachiante... Nu stiu daca exista vreo firma a carei servetele demachiante sa nu fie aspre pe ten... (ma refel la cele din hipermarketuri). Merci pentru raspuns.;)

    RăspundețiȘtergere
  7. fetelor eu am gasit o varianta si mai buna. cele marca Kaufland. Le-am luat cand am ajuns la casa, au costat 1,50 lei si mi-am ales varianta cu aloe vera! Sunt SUPER! servetelul este mult mai moale si lotiunea de demachiat nu-mi irita fata deloc. Vi le recomand cu incredere! Iar pretul...nu mai comentez

    RăspundețiȘtergere