Review: Olay Total Effects Instant Smoothing Serum

21.11.11

Am primit serumul asta de la Olay prin primavara insa n-am apucat sa-l folosesc atunci, insa acum pot sa scriu despre el si sa va spun cum mi se pare. Pe scurt: imi place! Nu face minuni (nici nu le asteptam), dar lasa tenul luminos si neted. Am mai scris despre el pe scurt intr-o postare in august, insa am primit niste intrebari pe mail si am decis sa ii fac un review.


Nu am nimic de zis negativ despre el pentru ca nu i-am gasit puncte slabe, asa ca o sa ma limitez la ce-mi place mie la acest produs:

- ambalajul - flacon de 50 ml cu pompa (usor de dozat si de folosit, nu ocupa loc mult)

- mirosul - mie imi place, cuiva care prefera produsele fara miros s-ar putea sa i se para prea mult (nu stiu sa descriu mirosul, insa este placut - cam cum miros toate produsele din gama Total Effects 7x)

- textura usoara, se intinde usor si intra imediat in piele

- senzatia de ten intins si luminos (aici cred ca de vina este siliconul care se regaseste in ingrediente)

- o usoara imbunatatire a aspectului general al tenului dupa folosirea constanta (ten mai uniform si mai luminos, o usoara estompare a semnelor de pe fata)

Stiu ca sunt persoane care considera serumurile produse inutile, insa mie din cand in cand imi place sa folosesc diferite tipuri de serum.

L-ati incercat? Cum vi s-a parut?

3 comentarii

  1. Eu tocmai l-am terminat pe al meu.A fost ok,dar nu ma face sa il cumpar din nou :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Monica - Pisica albastra22 noiembrie 2011 la 16:48

    eu folosesc de prin iunie tot un ser Olay, dar din gama Regenerist. ambalajul e identic, de la forma si dimensiunea sticlei pana la pompita, dar banuiesc ca difera ingredientele serului.
    mie imi place mult si l-as recomanda oricui. iar rezultatele au fost uimitoare: mi-a schimbat parca intregul metabolism al pielii, am trecut de la un ten foarte-foarte gras si uleios cu predispozitie acneica la unul absolut normal. si nici eruptii de acnee nu am mai avut asa des si asa puternic.

    tenul meu pur si simplu iubeste serul Regenerist :) il "bea" ca pe apa :))
    mentionez ca sunt destul de sigura ca beneficiile sunt aduse de Olay, pentru ca alt produs nu am schimbat in rutina mea zilnica si nici o alta cauza a modificarilor nu prea avea ce sa fie (mi-am mentinut aceeasi dieta, obiceiuri etc)
    PS: serul Olay Regenerist e si pe lista de produse recomandate de Paula Begoun.

    RăspundețiȘtergere
  3. si eu l-am avut, am fost multumita si-a facut treaba, acum folosesc de la avene pt ca e pe baza de apa termala si mi se pare mai ok ca si consistenta, ambalajul fff practic :) tin fdt colorstay in el :D supercombinatie.

    RăspundețiȘtergere