Reteta zilei: Bagheta cu sunca/ ciuperci

5.11.11

Postarea asta e un pic altfel decat cele de pana acum pentru ca nu e ceva ce-am gatit eu, ci ceva ce-am cumparat congelat si doar am bagat la cuptor. Dar am decis sa postez pentru ca nu e o idee rea cand n-ai nimic in casa si trebuie sa mananci ceva urgent.


Este vorba de niste baghete cu sunca/ ciuperci si branza cumparate din Lidl cu 1,99 ron/ bucata. Ce facem cu ele? Le decongelam (asta daca le-am tinut la congelator), se pot tine pe primul raft al frigiderului vreo 4 zile, se preincalzeste cuptorul la 200 grade si se dau la cuptor pana se topeste branza. In cazul cuptorului meu a durat cam 15 minute.


In imagine este jumatate din bagheta cu sunca si jumatate din cea cu ciuperci. Au iesit fragede si gustoase si au fost foarte bune intr-o seara cand am venit obosita de la munca. Singurul lucru care nu mi-a placut a fost ca-mi miroasea toata bucataria a ciuperci si nu era un miros tocmai placut.

Am vazut in Lidl ca existau si niste variante la 4,99 ron care insa aveau o umplutura, dar nu m-au tentat pentru ca erau cu verdeata sau cu usturoi. Le-ati incercat? Cum vi s-au parut?

7 comentarii

  1. Sincer,eu nu as avea incredere sa mananc asa ceva..nu se stie cat de proaspete au fost sunca si ciupercile pana sa le congeleze.

    RăspundețiȘtergere
  2. Astea nu mi-au placut deloc iar cele cu umplutura asteapta in congelator sa fie incercate. Cred ca vor fi mai bune decat aceste baghete.

    RăspundețiȘtergere
  3. Arata destul de bine, insa nu m-as tenta sa gust asa ceva... numai la gandul ingredientelor. Imi si imaginez sirul nesfarsit de adaosuri... arome, conservanti, coloranti etc etc :) Nah, dar sa zic 1 data, ca incercare sau pt a satisface curiozitatea, merge o astfel de bagheta. :P

    Am incercat,insa, din Lidl o crema de branza cu verdeata si usturoi... si asta pentru ca am mai bine de 2-3 ani de cand nu mai cumpar asemenea preparate (nici sunca de pui...de oricare tip:), nici branza topita, carnati sau alte semipreparate)... si am zis sa fac o incercare. Mirosul de usturoi si mixul de cativa conservanti si agenti de ingrosare s-au simtit... nu mi-a facut rau, dar nu m-ar tenta sa mai cumpar si a doua oara...

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu mi-am cumparat din acelea la 5 lei cu unt si usturoi. Sunt foarte bune, gustoase....isi merita banii.

    RăspundețiȘtergere
  5. Vazusem si eu undeva baghete d-astea dar toate aveau carne si cascaval si eu sunt vegetariana.
    Prefer sa mi le fac singura.Sunt la fel de rapide ca si cum le-ai cumpara.
    Mie imi place usturoiul:D si fac o combinatie cu ustori,rosii si oregano.Sau fac cu ciuperci,porumb,ardei gras.

    RăspundețiȘtergere
  6. Am incercat si sortimentul acesta, mi s-au parut foarte bune, dar cele cu usturoi sunt grozave!

    RăspundețiȘtergere
  7. Sunr convinsa ca la pretul asta au o mie de conservanti si coloranti...daca n am timp sa fac nimic prefer sa mananc paine cu branza si cu ceapa,e mult mai sanatos si la fel de ieftin!

    RăspundețiȘtergere