Ramble infundat (si posibil nu foarte coerent)

10.11.11

Ma simt si mai oribil ca ieri, asa ca pentru prima data dupa ani ... maine nu vin la munca - sau cel putin asa am decis acum. (cand am anuntat ca nu vin, am fost intrebata daca e cazul sa cheme salvarea - s-a presupus ca mi-e foarte rau daca am decis sa stau acasa pentru ca nu-mi amintesc nici eu si nici altcineva ultima data cand am stat acasa din motive medicale). Si adevarul e ca ma simt rau si am senzatia ca-mi plesneste capul. Sper doar sa nu fac febra pentru ca de acolo pleaca alte probleme - imi creste pulsul si incep problemele cu inima, nici nu vreau sa ma gandesc ... trebuie sa-mi treaca repede.

Si ca sa fie totul perfect am masina in service (pentru schimbat masca si vopsit aripa unde m-a busit ametitul ala acum cateva saptamani) si vremea asta e oribila si a inceput sa ploua, un cosmar... mi-e foarte dor de masina mea si pe fondul acestei raceli scarboase ii simt si mai accentuat lipsa  Pe scurt: imi vreau masina inapoi si nu-mi place sub nici o forma vremea asta!

Am vazut acum cateva zile un voucher pentru 50% reducere la Moa si l-am luat cu 1 ron cu un card Maestro  (m-am gandit ca si daca nu-l folosesc tot aia e) si zilele trecute am fost in Cora Pantelimon si am intrat sa vad daca gasesc ceva de cumparat pentru ca sincer nu-mi trebuia nimic. In final am plecat cu o imensitate de "infinity scarf" (habar n-am care e termenul pentru un fular de acest tip) gri pe care am dat dupa reducere vreo 49 ron. Mult, dar macar mi-am facut damblaua. Preturile si la Accessorize erau tot cam asa 100-110 ron pentru un model asemanator. Imens, daca ma intrebati pe mine.

Ceea ce vreau de fapt sa spun este ca e bine sa va uitati si in magazinele carora nu le-ati da normal vreo sansa. Am intrat a doua seara in magazinul cu marfuri confiscate din Piata Minis sa mai iau un spray de camera (am scris de el in postarea cu shoppingul de octombrie) si o esarfa in carouri (am gasit intr-o seara niste esarfe superbe cu 5 ron/ bucata) si uitandu-ma cu atentie am vazut in teancul ala niste esarfe/ fulare infinity. Pretul? 5 ron. Modelul este mai simplu si culoarea nu extrem de atragatoare (bej inchis/ maro deschis - habar n-am s-o descriu), dar e dragut si arata foarte bine. Tot cu 5 ron am gasit un alt model turcoaz (o nuanta superba si intensa), mai subtire si mai elegant. Le-am luat pe amandoua cu 10 ron. Nu se compara cu ce am vazut in magazine de "fitze".

O sa fiu absenta zilele urmatoare pentru ca vreau doar sa stau in pat si sa citesc (daca o sa fiu in stare, momentan imi curge un ochi destul de rau si parca s-a si umflat). Insa sper ca saptamana viitoare sa fiu in stare sa scriu ceva intrucat am incercat noile pensule - Synthetic Precision Kit - de la Sigma (P80, P82, P84 si P86) si mi-au venit niste colete cu produse luate de pe ebay si mai am inca o tura de shopping de prezentat.

Ma opresc, ma duc sa-mi iau o supa calda ca nu mai tine. Am baut ceai zilele astea cat n-am baut in ultimii ... nu stiu cati ani. Daca simt nevoia si de supa e grav. Dar ma fac eu bine! Curand!

Sper ca ziua voastra sa fie mai reusita ca a mea!

18 comentarii

  1. Iti doresc sa te faci bine cat mai repede!
    Ai grija de tine, te pup !

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa te faci bine cat mai repede, bine? Vorbeste cu raceala si spune-i ca nu ai nimic personal cu ea, dar ca momentan nu ai nevoie de ea si sa plece :) Iti trimit imbratisari calduroase >:D<

    RăspundețiȘtergere
  3. Hey,
    lasa comoditatea deoparte si foloseste toate mijloacele de transport in comun, sa vezi ca n-o sa mai ai timp de momente depresive :))
    Trucul asta cu ceaiurile si cititul, e bun.
    De abia astept sa vad ce-ai mai cumparat!

    RăspundețiȘtergere
  4. Insanatosire grabnica!
    Adevarul e ca vremea asta ingrozitoare da dureri de cap oricui, dar daca mai esti si bolnav, e si mai rau.
    Vroiam sa te intreb daca piata Minis e departe de metrou Titan?
    Nu am fost prin zona decat la Auchan si habar nu am unde e, dar as vrea si eu sa vizitez magazinul de care ai scris.
    Mersi.

    RăspundețiȘtergere
  5. urgent lucrat la sistemul iminitar...o cura prelungita cu echinaceea...multa sanatate !

    RăspundețiȘtergere
  6. Katyna, nu e vorba de comoditate sau depresie. Cand ai problemele medicale pe care le am eu si esti meteosensibil, vremea asta e exact ce nu ai nevoie.

    dorina, sunt cam 3 statii de la metrou pana la piata, magazinul e vai mama lui, insa daca te uiti cu atentie si ai putin noroc, nu stii peste ce dai.

    coco, am lucrat :) nu stiu de ce m-a pocnit asa

    RăspundețiȘtergere
  7. Tot nu inteleg :)
    3 statii de metrou de la Titan? Sau 3 statii de RATB?

    RăspundețiȘtergere
  8. dorina, 3 statii de mers pe jos - mai usor este de la statia de metrou Costin Georgian (de unde se poate lua autobuzul 2 statii)

    RăspundețiȘtergere
  9. Sa te faci bine repede, Camelia.. scuza-mi ignoranta.. dar esarfe infinity? Cum sunt? Sunt cumva acelea fara capete? te pup

    RăspundețiȘtergere
  10. Sanatate multa iti doresc! Abia astept sa-ti vad noile achizitii.O seara buna!

    RăspundețiȘtergere
  11. Sanatate multa, Camelia!
    In weekend cred ca vizitez si eu magazinul, e relativ aproape de mine :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Abia astept postarea despre pensulicile Sigma! :P

    si...chiar sper sa te refaci repede! iti inteleg perfect starea... Big HUG!

    RăspundețiȘtergere
  13. In fiecare zi verific sa vad daca ai mai scris ceva pe blogul tau si de fiecare data imi dai sansa sa aflu cate ceva despre tine sau produsele folosite, produse pe care eu nu as putea sa mi le cumpar din diferite motive....dar in principal pt ca nu mi le permit. Acum iti doresc sa iti revii cat mai repede si sa te apuci din nou de treaba. M agandeam ca poate te intereseaza si faptul ca sunt SUPER REDUCERIla coastalscents http://www.coastalscents.com/

    RăspundețiȘtergere
  14. Ha ha tocmai am dat peste postul tau si am descoperit cu uimire ca frecventezi magazinul de confiscate din Piata Minis. Eu stau exact langa piata si vizitez de cate ori am ocazia acest magazin deoarece de multe ori am gasit printre nimicuri produse extraordinare. Recomand si magazinul de langa, 1 banut, daca esti in cautare de chilipiruri:)

    RăspundețiȘtergere
  15. Gaby, ma duc si pe la banut cand am rabdare. De acolo mi-am luat formele de briose, pacat ca briosele n-au aratat asa bine. :))

    RăspundețiȘtergere