NOTD: Flormar 114

22.11.11

Am incercat 2 din cele 4 oje luate de la Flormar acum 2 saptamani (cea roz pal - 356 - nu mi-a placut deloc, s-a "luat" bucati intregi de pe unghie si a fost nevoie sa aplic 3 straturi si tot nu arata ca lumea, insa cea pe care vi-o arat azi imi place desi fotografia nu este cea mai reusita - daca ajungeti la un stand Flormar, uitati-va dupa ea). Nu ma "pricep" sa fac poze de detaliu (cu toate setarile, cu blitz, fara blitz,  "cu" macro si "fara" macro) sau mai corect spus nu am rabdare sa fac atat de multe poze incat sa-mi iasa 1-2 cum trebuie, cel putin nu dupa o zi obositoare de munca (la orele la care ajung eu acasa nu mai e de mult lumina pentru a face poze asa ca asta e o mare alta problema, iar dimineata nu am timp de poze). 

E un nude foarte reusit si cel putin in cazul meu culoarea ma avantajeaza (am mai incercat in trecut nuante de nude care imi faceau mainile sa arate ingrozitor), aplicarea in 2 straturi este mai mult decat ok si rezista pe unghii cam 5 zile (cu base si top coat) ceea ce pentru o oja de 6 ron mi se pare satisfacator.

Scuzati ranile de la degete, m-am taiat destul de urat intr-o placa de plexiglas la munca si inca nu mi s-au vindecat in totalitate.


1 x OPI Natural Nail Base Coat
2 x Flormar 114
1 x Seche Vite


Later edit: fotografiile nu prea reusite sunt motivul pentru care nu am mai postat NOTD in ultima perioada, o sa ma gandesc la o varianta sa rezolv cumva problema asta.

3 comentarii

  1. eu nu prea folosesc nuantele nude. dar arata foarte dragut la tine.pup

    RăspundețiȘtergere
  2. Sfatul 1: pila buffer pentru rizurile de pe unghii, oja arata mult mai uniform.
    Sfatul 2: fie poze la lumina naturala ori, daca sunt facute seara, pune o foaie inaintea blitzului sa ii ia din intensitate. Macro on.

    RăspundețiȘtergere