Intrebare pentru voi: Facebook?

5.11.11

Stiu ca sunt multe bloguri care au pagina de Facebook si m-am gandit si eu acum ceva vreme ca ar fi mai usor de urmarit noile postari pentru cele ce nu folosesc GFC, dar n-am considerat ca e cazul ca blogul sa aiba o pagina proprie de Facebook. Asta cu fanii si "Like" nu e tocmai pe gustul meu. Desi in viata mea proprie si personala folosesc Facebook destul de mult.

Insa mi-am dat seama un pic mai devreme ca poate am gandit gresit. Mi se intampla frecvent sa vad o oferta interesanta si sa n-am timp sa fac o postare pe blog. Sau primesc o intrebare pe mail si sunt sigura ca raspunsul ar interesa mai multe persoane decat pe cea ce mi-a pus intrebarea. Sau vad o chestie misto, ii fac o fotografie insa de cele mai multe ori nu ajung s-o mai impart cu voi desi asta a fost intentia. Sau testez un produs care nu mi se potriveste si vreau sa-l dau mai departe, ar fi mult mai usor pe Facebook. Sau pur si simplu am o intrebare la care mi-ar fi util sa aflu si parerea voastra.

Prin urmare: credeti ca e cazul sa fac o pagina de blog pentru Facebook? Ar face comunicarea dintre noi mai usoara? (ar fi interesant sa vad si parerile celor ce detin un blog si au o pagina activa de Facebook).

12 comentarii

  1. eu am asa ceva. inca nu mi-am dat seama daca e mai usoara comunicarea. mi-e mai usor mie sa anunt cand apare o postare noua si cine are de intrat, intra

    RăspundețiȘtergere
  2. Pagina mea de Fb e moarta. Pur si simplu nu reusesc sa o fac atractiva. O sa o inchid si pe aia dupa ce aleg castigatoarele conc Sigma.

    RăspundețiȘtergere
  3. Parerea mea e ca pagina de fb e foarte utila. Eu ma documentez mult si dureaza ceva timp sa scriu o postare, ori pe fb pot sa anunt chestii scurte, promotii, sa cer pareri, atunci cand de exemplu nu sunt la calculator.inlesneste comunicarea rapida:).

    RăspundețiȘtergere
  4. tocmai ti-ai raspuns singura la intrebare

    RăspundețiȘtergere
  5. Mai bine Twitter, e mai usor de urmarit, pe fb se pierd multe informatii care poate ne-ar interesa din cauza flow-ului imens de update-uri de la persoane, nu numai de la page-uri.

    RăspundețiȘtergere
  6. pagina mea e cu interactiune minima din pacate :( cu toate astea sunt cateva fete care reactioneaza la ce scriu acolo. Totusi eu inca sunt in faza de creare o legatura cu "fanii" de pe facebook.

    Eu zic ca merita sa incerci sa faci o pagina...vezi ce se intampla, cum este primita si daca nu iti place o inchizi :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Daca ai mult trafic si multi prieteni, daca esti online foarte des, daca multi s-au abonat la blogul tau, merita. Daca nu, nu
    Cum spune si Chocolate - trebuie sa ai o pagina atractiva ca sa "mearga"
    Eu am pagina personala de FB - care nu are treaba chiar deloc cu blogul. Mai preiau cate o postare si o pun acolo, dar nimic mai mult
    Pe pagina personala am foarte multa activitate :) Pur si simplu, vreau ca blogul sa nu aiba nicio tangenta cu FB. Mi-ar lua prea mult timp sa le intretin pe toate 3

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu nu am cont de facebook si nu am de gand sa-mi fac prea curand.Pur si simplu nu ma reprezinta o astfel de socializare...si ma dispera concursurile sau givaway-urile in care trebuie sa dai like paginii de facebook a proprietarului si sponsorului concursului...nu mi se pare in regula ca esti obligat sa faci acest lucru,ar trebui sa ramana la alegera fiecaruia daca vrea sa dea like sau nu...asta e parerea mea,scuze celor dependenti de facebook.

    RăspundețiȘtergere
  9. Urasc Facebook-ul si tot ce tine de site-uri de socializare!

    RăspundețiȘtergere
  10. Nici mie nu-mi place facebook-ul si nici nu mai intru pe bloguri unde vad ca se cersesc like-uri, pur si simplu e ca o isterie generala datu de like, pai daca eu nu vreau sa dau, sau n-am cont, stau sa-mi fac pt un concurs sau giveaway? nu particip si gata. Nu stiu altii, dar eu deabea am timp sa citesc toate blogurile care-mi plac, si sunt de calitate, darmite sa le mai urmaresc si pe facebook.

    RăspundețiȘtergere
  11. Facebook nu inseamna doar Giveaway si like
    Unii oameni sunt pur si simplu sinceri. Iar eu am stiut sa ii gasesc pentru ca ....ii cunosteam dinainte
    Nu poti cataloga un site dupa experienta personala - in fondfiecare are parte de ceea ce alege :)
    Nu esti obligat sa dai accept la toata lumea si nici sa spui ca iti place ceea ce detesti. Asta e ipocrizia.......

    RăspundețiȘtergere