Giveaway spirale par

23.11.11

Va aratam acum ceva vreme niste spirale pentru par luate de pe ebay si multe dintre voi mi-ati cerut detalii despre ele si cum ati putea sa le procurati. Eu le folosesc mereu si ma ajuta sa-mi prind parul in feluri diferite fara nici un fel de efort. In ultima vreme (mi-a crescut parul destul de mult si am nevoie de o vizita la salon)  imi place sa-mi "prind" parul intr-un nod intr-o parte si sa-l fixez cu 2 spirale. Arata sic si e foarte usor de realizat.

Asa ca am decis sa ofer uneia dintre voi posibilitatea sa le incerce si sa ne impartaseasca parerea ei despre aceste spirale. Tot ce aveti de facut este sa-mi lasati un comentariu la aceasta postare in care sa-mi spuneti cum va prindeti parul in aceasta perioada. Nu trebuie sa fiti urmaritor oficial (daca comentariul este lasat ca "Anonim" lasati si o adresa de mail la sfarsitul comentariului pentru a va putea identifica in caz de castig), nu trebuie sa dati like la nimic, nu trebuie sa scrieti nicaieri nimic, ci doar sa ne spuneti cum va aranjati parul in ultime vreme.

Vor participa toate comentariile primite pana vineri la ora 12 si in aceeasi zi voi alege cu ajutorul random.org o castigatoare care va primi 3 spirale si care trebuie sa ma contacteze in maxim 48 de ore de la anuntarea numelui pe blog. Dupa folosire astept de la castigatoare un mail cu parerea ei sincera despre spirale si de ce nu o poza cu ce-a realizat folosindu-le (voi publica parerea ei pe blog).


38 de comentarii

  1. De vreo 5 ani ies doar cu parul despletit, dar m-am cam saturat si as vrea sa incerc ceva nou pentru lookul meu, mai ales ca e iarna si-mi tot prind suvitele prin geci si malete :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Avand in vedere ca dimineata am maxim o ora (mai degraba vreo 40 de minute) pana sa ies pe usa, de cele mai multe ori il las liber pentru ca n-am timp sa-l aranjez. Daca nu sta nici asa rezolv rapid cu un pony tail.

    RăspundețiȘtergere
  3. chiar daca e iarna eu in continuare imi pun parul sus intr-un "bun", mai ales cand nu e proaspat spalat.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cand sunt pe fuga il las desprins sau un coc, dar in ultima vreme am vazut tot felul de tutoriale cu impletituri si am incercat si eu. De fapt, sora mea :) care mi-a facut fishtail braid, spic si inca o impletitura foarte draguta.
    Am vazut si eu coafuri cu aceste spirale si imi plac mult, as vrea sa le incerc si eu.

    RăspundețiȘtergere
  5. Am parul lung si imi place sa ma joc cu el.De obicei il aranjez in functie de cat timp am dimineata (difera de la zi la zi). Daca am mai mult de o ora si chef imi fac o "dutch braid" (am invatat de pe youtube) sau aleg o alta coafura vazuta la lilith moon (e o tipa de pe youtube care are o gramada de tutoriale interesante pt par). Daca nu am chef/timp, il prind intr-o coada, il tapez si il prind intr-un coc sau in zilele in care imi ondulez parul (cum e azi) il prind cu doua agrafe tip clema in lateral si atat.

    RăspundețiȘtergere
  6. In prima zi dupa spalare il las liber, macar de aia sa ma bucur si eu :D Iar apoi incep cu aranjatul, ori il impletesc, ori il prind in coc, ori ambele :D De exemplu ieri am facut un spic de o parte si de alta a capului, paralel cu linia maxilarului si apoi mi-am prins doua codite pe care le-am impletit si le-am facut intr-un mic coc :) Cam asta fac eu dimineata, am ajuns sa petrec mai mult timp cu parul decat cu machiajul :D
    Habar nu am cum se folosesc aceste spirale, dar m-ai facut curioasa si voi cauta pe net cate ceva.

    O zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  7. n-am mai vazut pana acum genul asta de accesorii. As fi foarte incantata sa vad ce e de capul lor. Dupa cum arata imi inchipui ca fac o treaba excelenta!

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu il tin cam tot timpul lasat pe umeri si cel mult prins intr-o coada la spate. Mi-am luat bigudiuri electrice si il mai ondulez din cand in cand pentru ca nu dureaza mult.

    RăspundețiȘtergere
  9. de obicei, iarna, il port impletit sau prins in coada, pentru a fi mai usor de aranjat dupa ce dau jos caciula/sapca.

    RăspundețiȘtergere
  10. Buna !
    Avand parul foarte lung si des , imi "permit" sa il aranjez in multe feluri . Fie il las desprins (drept , ondulat , sau chiar si foarte cret) , fie il prind in diferite feluri : coc (sus) , un coc lasat intr-o parte ; impletit : fishtail (coada intr-o parte sau pe spate , mai strans sau mai liber) , spic , impletit in 4 , parul tapat si o coada impletita in 3 intr-o parte ; poneytail , si multe impletituri ce le vad pe youtube si imi capteaza atentia . Il aranjez in functie de cat timp am la dispozitie si binenteles de cat "chef" am de el . Pup

    RăspundețiȘtergere
  11. Interesante bigudiuri!
    In general, port foarte des parul despletit, usor ondulat, dar in ultimele 2 luni am inceput iar sa mi-l indrept cu placa de par, odata sau de doua ori pe saptamana.
    Momentam am parul mediu spre lung, insa vreau sa-l las sa creasca mai mult, sa pot incerca diverse tipuri de coafuri, mai ales ca internetul e plin de astfel de tutoriale. :)

    RăspundețiȘtergere
  12. De cele mai multe ori il port impletit, dar cand ma plictisesc mi-l prind cu agrafe in coc, si las sa iasa suvite dupa bunul plac din coc.

    RăspundețiȘtergere
  13. recunosc ca n-am idee cum se folosesc aceste spirale, insa prind repede :)) Eu de obicei il las liber si eventual ii prind intr-o parte o fndita, o buburuza, o floricica, orice.. numai sa fie ceva acolo :) cand mai am chef fac si eu niste coafuri mai smechere cu tendinte mohawk :)

    RăspundețiȘtergere
  14. Cand ies afara il las desfacut, din pacate cam sufar de frig si ma inarmez cu fes sau diverse caciuli, sau parul prins in coada si urechi :)!
    Acasa sau cand merg in vizita la cineva, am mereu o clama twister(poporul chinez sa traiasca) din plastic si practic iese un coc cu firele iesite in afara, dar mie imi place asa, merge si la par lung si la par mai scurt(mai jos de umeri) si parul nu se agatza, nu se rupe ca la elastic si in plus se si onduleaza putin!
    Mereu caut variante noi de prins parul, colorate sau practice.

    RăspundețiȘtergere
  15. Cand e proaspat spalat-desprins, in restul timpului prins in ponytail sau coada de peste/coada impletita:). Cand arata rau de tot recurg la clasicul coc.

    RăspundețiȘtergere
  16. Acum ca e mai frig, il tin desprins sau impletit cand sunt afara ,prin casa il prind coc sau coada simpla

    RăspundețiȘtergere
  17. Acum vreo 3 saptamani m-am tuns si am parul cam pana la umeri. Mie mi se pare ca de obicei se aseaza destul de bine, asa ca il port desprins.. Insa cand e mai dezordonat il prind cu un clestisor la spate sau il tin in coada.

    RăspundețiȘtergere
  18. Buna! De obicei imi las parul liber pentru ca nu am timp dimineata sa il aranjez.. sau il prind in coc :)

    RăspundețiȘtergere
  19. eu imi prind o codita mica la spate si ma simt foarte bine :D

    RăspundețiȘtergere
  20. cel mai des imi prind parul intr-un coc ordonat; mai sus mai jos sau messy, e cea mai rapida solutie pt mine

    RăspundețiȘtergere
  21. In ultimul timp l-am tot purtat desfacut ca n-am mai avut timp. Cand am, imi mai fac diverse impletituri vazute pe youtube sau alte artificii, cand lucrurile arata rau si ma grabesc imi fac o coada de cal, iar worst case scenario e coada impletita (normala).
    Am vazut pe youtube spiralele astea si chiar mi s-au parut interesante, dar bineinteles ca la noi nu se gasesc. Mi-ar placea mult sa le incerc!

    RăspundețiȘtergere
  22. In ultima vreme il tot tin prins intr-o codita. M-ar incanta un nou look si as fi foarte fericita sa castig.

    RăspundețiȘtergere
  23. In ultima vreme am fost obsedata de bucle:)))). FOARTE OBSEDATA!! Ma trezesc cu jumatate de ora inainte (in conditii in care placerea mea suprema e sa dorm!!) numai ca sa imi fac bucle ha-ha

    RăspundețiȘtergere
  24. Eu il am usor ondulat si nu am nevoie sa-l aranjez intr-un fel anume pentru a arata decent, de aceea il port simplu, desfacut acum ca-i mai rece, eventual cu cate un accesoriu minuscul de tipul unor cleme-fluture.

    RăspundețiȘtergere
  25. Impletit, rasucit in diferite feluri - sau lasat liber. As fi curioasa sa incerc ceva nou. Mersi!

    RăspundețiȘtergere
  26. nu prea am timp dimineata...ori il las natural si desfacut, il indrept, fac o codita peste sau coc :)

    RăspundețiȘtergere
  27. mă crezi sau nu,dar primul lucru pe care l-am făcut când am văzut spiralele,a fost să caut ce's și cum se folosesc :))
    iar în ceea ce privește părul meu, când îl am până la umeri,îl țin numai și numai desfăcut pt că e foarte creț,iar în funcție de breton,port bentițe sau clămițe pe care mi le fac singurică [:D] dar când îl am ca acum,mai lung,tot desfăcut cu accesorii sau mini-coc sau un pic ridicat cu un clește sau prins sus în vârful capului-am eu un of cu chestia asta [:D] citind comenturile celorlalte fete,acum am realizat că n-am mai avut părul împletit cred că de prin clasa a6a-a7a....ce mult timp a trecut...

    RăspundețiȘtergere
  28. Buna! In majoritatea timpului port parul desfacut pentru ca imi place mai mult cum imi sta cu el asa. Insa mai imi place sa port un half up-do mai simplu sau un coc lejer la baza gatului cu cateva suvite care imi incadreaza fata.
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  29. NU obisnuiesc sa particip la giveaway-uri dar cand am vazut premiul oferit nu m-am putut abtine! Imi port parul impletit spic cel mai des! Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  30. momentan sunt intr-o perioada in care nu stau prea mult sa-mi aranjez parul asa ca mi-l strang intr-o coada

    RăspundețiȘtergere
  31. Am parul ondulat si imi place sa-l prind, dar sa am si cateva suvite rebele.....mi-ar placea sa incerc aceste agrafe spiralate......
    Multumesc mult pentru sansa!!!!

    RăspundețiȘtergere
  32. Il port desprins, cu bucle, sau prins in messy bun, coada impletita, prins doar in partea de sus (half up-do), depinde cat timp am si ce idei imi vin pe moment.:)

    RăspundețiȘtergere
  33. |Buna,
    ma inscriu si eu :)

    Eu imi las parul desprins si imi fac bucle largi cu ondulatorul Remington

    sau

    imi prind parul la spate cu un clestisor si imi las cateva suvite sa cada, pe care le ondulez. Asta e asa mai messy.

    RăspundețiȘtergere
  34. Il las desfacut,in perioadele friguroase..Imi tine si de cald :))

    RăspundețiȘtergere
  35. Buna !!!
    Si eu ar trebui sa ajung sa ma tund, parul meu fiind destul de lung. Mereu mi se pare ca nu se aseaza desfacut si incerc sa il prind in diferite moduri. De obicei coc de balerina, messy bun si mai rar coada de cal. De ceva timp am aflat despre acest spirale, dar se gasesc numai pe site-urile din strainatate, iar la noi am vazut dar sunt destul de scumpe.
    Multumim pentru aceasta sansa !!!

    RăspundețiȘtergere