Facebook ... a castigat pana la urma!

28.11.11

Dupa ce m-am gandit o perioada la pagina de Facebook pentru blog si n-am ajuns la nici o concluzie, cand am ajuns la birou am simtit ca azi e ziua cand trebuie sa devina realitate, asa ca mi-am ascultat instinctul si acum blogul are pagina (in cazul in care vreti sa comunicam si astfel, gasiti detaliile in partea dreapta sub profil). 

Voi folosi pagina de Facebook pentru a va prezenta diverse oferte pe care le vad si mi se par interesante:  am gasit de exemplu pe strawberry bronzerul ciocolata de la Bourjois de care m-ati intrebat mai multe atunci cand mi l-am cumparat, iar cei de la Carespot au anuntat ca vor avea pe 2 decembrie Black Friday cu reduceri de pana la 70% la anumite produse - nu pot sa fac postare pentru fiecare in parte, insa mi-e mult mai usor sa anunt pe Facebook.

Cred ca va fi utila pagina pentru a va raspunde mai usor la intrebarile legate de postari sau de produsele de care vorbesc sau pur si simplu pentru a impartasi opinii despre diverse lucruri. Vor exista si giveawayuri numai pentru pagina de Facebook (cele de pe blog vor ramane ca si pana acum, simple fara conditii de like sau share sau alte nebunii, nu se va schimba nimic). 

Timpul va dovedi daca a fost sau nu o idee buna aceasta pagina.

6 comentarii

  1. Welcome to Facebook!:*
    Imi spui si mie cum ai reusit sa pui pe blog gadget-ul cu Facebook? Eu m-am chinuit vreo jumatate de ora si nu am reusit:(
    Te pup:*

    RăspundețiȘtergere
  2. sunshine, am adaugat un obiect gadget - html/ javascript si am introdus cele 2 coduri de pe facebook in ordinea aia si s-a rezolvat.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma bucur pentru ca ai intrat "in randul lumii" :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Esti super iubita,stiai asta nu?
    Eu am asteptat cred ca mai bine de 2 luni de zile sa mi dea like 100 persoane.Stiu ca nu e important asta,dar e un sentiment placut oricum! Te pup si welcome to FB! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  5. Bravo ai un blog award de la mine :*
    http://ginutzacristiana.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  6. Camelia,citeste in revista presei de astazi,cum sunt escrocate persoanele cu pagina de Facebook,si raman si fara pagina si fara niciun leu in cont.

    RăspundețiȘtergere