Ce-am mai incercat de la Mario Badescu?

7.11.11

Asa cum am mai scris am primit alaturi de Honey Moisturizer 2 mostre ale unor produse de la Mario Badescu si am mai luat si eu serumul hidratant si o masca impreuna cu revista Joy, asa ca am decis sa fac o singura postare in care sa va povestesc despre produsele pe care le-am incercat (mostrele/ mini produsele au fost destul de generoase astfel incat sa fie suficiente pentru mai multe utilizari si sa-mi fac o parere).

Almond & Honey Non Abrasive Face Scrub



Este un scrub delicat, care lasa tenul curat (praful de migdale si porumb sunt responsabile pentru asta) si hidratat ("vinovat" se face extractul de miere), insa nu cred ca este spectaculos. Se lauda ca indeparteaza acumularea de murdarie si indeparteaza celulele moarte ale pielii (il gasiti aici). Isi face treaba, cantitatea de produs folosita la o utilizare este destul de mica, deci va tine o perioada, se maseaza pe fata umeda, dupa care se clateste. Este un produs bun, insa eu nu as da atatia bani pe un scrub (aceeasi impresie am avut-o si cu scrubul cu kiwi pe care l-am incercat acum ceva vreme), insa ceva ma atrage la mirosul acestui produs.

Enzyme Revitalizing Mask



Este a doua masca incercata de la Mario Badescu (prima fiind Azulene Calming Mask despre care am scris aici) si este o masca intens hidratanta, recomandata pentru tenul uscat si obosit. Pretul este 125 ron pentru 60 ml (o gasiti aici) si se aplica un strat subtire pe ten, se lasa 20 minute si se clateste cu apa calduta. Am folosit-o de 3 ori pana acum si pot sa spun "imi place!". Mi se pare ca are un miros usor de portocale, este nevoie de o cantitate mica pentru intreaga fata (cred ca mai imi ajunge pentru 2-3 aplicari cantitatea ramasa) si lasa fata hidratata si detensionata.

Ceramide Eye Gel



Este unul dintre produsele laudate de la Mario Badescu si m-am bucurat cand am vazut mostra pentru ca eram curioasa sa incerc acest gel cu ceramide si extracte de plante, dar sincer nu as fi platit 113 ron pentru produsul intreg (fara sa am posibilitatea sa-l incerc). Este nevoie de o cantitate foarte mica de produs asa ca este spornic si va tine o gramada de timp. Este un produs cu textura de gel, intra imediat in piele (daca cumva aplicati prea mult, o sa ramana pielea lipicioasa), hidrateaza bine, insa nu am vazut vreun efect minune asupra pungilor sau cearcanelor. Mie personal mi se pare ca textura este destul de densa si desi nu raman cu senzatia de piele lipicioasa daca aplic o cantitate mica, nu ma incanta in mod deosebit cum imi simt pielea de sub ochi in primele minute dupa aplicare. (de aceea l-am folosit doar seara inainte de a merge la culcare)

Herbal Hydrating Serum


Produsul asta chiar vroiam sa-l incerc si d-aia am rugat-o pe mama sa-l caute cu revista Joy cand a aparut (nu era tocmai accesibil la 167,40, dar a devenit mai mult decat accesibil la 5.90/ revista cu o mostra ce continea aproximativ 1/6 din produs - desi am observat ca nu a fost aceeasi cantitate de produs in toate mostrele). Ce este? Un serum anti-aging care promise hidratare imediata si poate fi stratificat cu cremele hidratante (de zi/ de noapte). Imi place, dar nu am intalnit produsul minune despre care citisem in atatea reviewuri si pe care speram sa-l gasesc. Probabil ca folosit pentru o perioada mai lunga de timp rezultatele vor fi altele.

In mod sigur n-am sa ma opresc aici cu produsele Mario Badescu. Daca ati incercat alte produse, as vrea sa stiu parerea voastra despre acest brand si despre produsele incercate.

9 comentarii

  1. foarte dragut review-ul. Sincer pana acum nici nu auzisem de produsele astea. Mi-ar place sa incerc masca de fata. M-ai facut curioasa! :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai incercat si Cellufirm Drops? Sunt curioasa ce parere ai..

    RăspundețiȘtergere
  3. Scrubul l-am incercat si eu si m-a lasat rece. Nu am simtit nici o diferenta dupa folosirea lui, asa cum am simtit dupa alte scruburi, adica piele fina si curata. De 1 milion de ori mai bun este scrubul home made, facut din miere zaharisita sau cel din malai si zat de cafea sau cel cu tarate si putina smantana.
    Nu as da nici 20 de lei pe el, daramite 100!
    In schimb, Cellufirm Drops mi-a placut. Nu extraordinar de tare, insa este o lotiune fina care intra repede in piele si o lasa hidratata. Nu m-a dat pe spate acest Mario Badescu sub nici o forma...
    Voi face si eu un review al produselor testate!

    RăspundețiȘtergere
  4. super misto review-ul, eu doar 2 produse am luat din cele prezentate de tine, dar mi-a placut ca ai scris despre mai multe dintre ele,cu experienta mea si a ta, voi putea sa ma decid daca e sa fac sau nu comanda pe viitor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu am luat acum citiva ani ceva pentru cosuri (maaama, tot Hollywood-ul il folosea!) si n-a avut nici un efect.

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu am testat 2 produse: Enzyme revitalizing mask si Chamomille eye cream si sunt extaziata de ele.
    Dar eu cred ca in general produsele Mario Badescu se adreseaza tenurilor mai problematice. In cazul meu am nascut de 2 luni + inca un copil de 2 ani jumatate deci am tenul extrem de obosit si niste cearcane pe care nici macar un anticearcan nu le mai poate acoperi.
    Prima data am incercat crema de ochi, si oaaa, ce efect imediat dupa 2-3 folosiri. Dar repet, in cazul meu, este vorba de niste ochi extrem, extrem de obositi.
    Aceeasi senzatie am avut-o si cu masca, tenul era f obosit si s-a vazut instant diferenta.
    Cu certitudine o sa incerc si alte produse, acum astept sa termin cremele pe care le folosesc eu de obicei, este vorba de Mineral Flowers si trec pe Mario Badescu complet.

    RăspundețiȘtergere
  7. Pentru petele ramase de la acnee ce produse sunt de la MarioBadescu?

    RăspundețiȘtergere
  8. http://www.carespot.ro/tratamente-impotriva-acneei/mario-badescu/ - aici gasesti produsele si descrierea

    RăspundețiȘtergere