Giveaway colier frunza

6.10.11

Asa cum am spus ieri, azi am de dat un colier cu o frunza mare. Culoarea, pietrele si modelul pe mine ma duc cu gandul la o zi mohorata de toamna. Eu probabil l-as purta cu o fusta maxi si o camasa alba larga (asta mi-a venit in cap acum), voi cu ce l-ati purta? Raspunsul la intrebare va fi participarea voastra la giveaway.


Giveawayul este deschis pana sambata la ora 16 si voi anunta castigatoarea in cursul zilei de duminica (castigatoarea va trebui sa ma contacteze in maxim 48 de ore cu datele pentru livrare). Nu trebuie sa fiti un urmaritor oficial al blogului (GFC) ca sa puteti participa, insa astept o adresa de mail la sfarsitul comentariului (pentru Anonimi) pentru a-i putea identifica in caz de castig.

Astept comentariile voastre!

28 de comentarii

  1. omg,e superb!!L-as purta la o tinuta simpla,la o rochita visinie/albastra/verde.
    mail:luiza_th@yahoo.com
    gfc:cupcake

    RăspundețiȘtergere
  2. Hello!
    Eu as purta colierul la o bluza din matase maro inchis (asemanatoare acesteia : http://3.bp.blogspot.com/-cqu0quTUMHE/ToxH51k227I/AAAAAAAADg4/U1iDEBqJaTM/s1600/DSC_0039.JPG ) ,
    cu o fusta maxi bleumarin ( http://maithaahmed.files.wordpress.com/2011/07/608652_main.jpeg ) ,
    o palarie floppy (http://2.bp.blogspot.com/-IPueRT27qJw/Tbd7ZVsjL8I/AAAAAAAAAFA/jqHJBd7C8Nc/s1600/jennifer-lopez-in-floppy-hat2.jpg) si
    niste botine decupate
    (http://www.polyvore.com/cgi/thing?id=38611036 )
    Cred ca ar veni ff bine ! Multumim! PUp

    RăspundețiȘtergere
  3. cat e de frumoooooooooooooos :X e superb! Daca ar fi cald, l-as purta la o rochie maxi maro cu floricele cu un cardigan galben mustariu si daca ar fi mai racoare, l-as lua cu o bluzita tip ie pe care o am, cu acelasi cardigan, cu blugi si tenisi, casual :) E asa de frumooooos :X

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna!
    Eu l-as purta la un top alb cu skinny jeans si tocuri.
    GFC:Anabela(AnnyAnnnny)
    E-mail:any_baby_doll[at]yahoo[dot]com

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce frumos e!
    L-as purta cu un top visiniu simplu, skinny jeans, cizme si o jacheta din denim 'cropped'.
    alinna.10(at)gmail(dot)com

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi plac la nebunie genul acesta de bijuterii,sunt f usor de purtat si merg aproape cu orice fara prea multa bataie de cap! Eu l-as alege pentru a impodobi un top simplu nude,o fusta cu talie inalta navy ciorapi si cizme! daca e racoare as adauga si un trenci crem,legat cu nod in talie!
    Te pup!
    GFK:elena_dulcik2006
    E-mail:elena_dulcik2006@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  7. Imi place la nebunie colierul..

    Eu l-as asorta la o pereche de jeansi skinny cu o bluza cu maneci lungi, putin larguta si cu un umar cazut + o pereche de botine cu platforme intr-o nuanta de nude.

    RăspundețiȘtergere
  8. probabil l-as purta cu pantaloni pana , platforme si un maiou simplu..plus un cardigan...ca..de' :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna:D
    Eu l'as purta cu aceasta vestimentatie : http://www.allshops.ro/files/clients/95/3933/p/52/sacou-dama-casual-kaki-574944.jpg
    si cu niste botine,ceva de genu : http://images03.olx.ro/ui/4/96/48/1266604867_75298848_1-Imaginile-lui-Vand-botine-noi.jpg

    RăspundețiȘtergere
  10. Foarte finut! Imi place! L-as purta cu o bluza de acest gen :
    http://www.allshops.ro/files/clients/95/3933/p/81/bluze-dama-yoko-noar-573458.jpg

    RăspundețiȘtergere
  11. Hello :D Multumesc pentru giveaway :) Te urmaresc prin Gfc cu numele MissRux. As purta colierul cu o bluza pe un umar usor larga, o pereche de skinny jeans si o pereche de cizme pana sub genunchi maro putin mai largute. O zi buna sa ai :*

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu as asorta colierul cu aceasta tinuta : o fustita navy cu talie inalta,o bluzita de un alb-vanilat si o bereta alba,ciorapi rosii si o pereche de cizme pana la genunchi sau ghetute scurte cu blanita http://getjaam.blogspot.com/2011/04/lea-micheles-white-hot-beret.html

    RăspundețiȘtergere
  13. Eu l-as purta cu aceasta tinuta http://www.polyvore.com/cgi/set?id=37886688

    RăspundețiȘtergere
  14. Imi place mult colierul ptr ca e cu tenta aurie, am o pereche de cercei care s-ar potrivi de minune! As purta colierul cu o blugi gri inchis, o camasa alba semitransparenta cu un maiou galben si balerini aurii :)!

    RăspundețiȘtergere
  15. GFC: Aminara
    L-as purta cu o pereche de blugi skinny, o camasa alba cu maneci 3/4, o pereche de cizme pana la glezne crem si mai largute, o pereche de cercei-surub si un inel supradimensionat :).

    RăspundețiȘtergere
  16. Ce frumos e ! L-as purta cu un corset alb blazer albastru , blugi skinny si platforme

    Gfc: Ale♥

    RăspundețiȘtergere
  17. hmmm, eu cred ca as purta acest colier cu o bluzita pe gat (cu maneca scurta) alba sau neagra si o fustita in clos vernil/verde. Plus niste botine negre!

    RăspundețiȘtergere
  18. Un bluza uni, cu o vesta deasupra, o pereche de blugi skinny si platforme

    RăspundețiȘtergere
  19. L-as purta intre cupele sutienului meu negru de dantela fina, si i-as urmari alunecarea pe cearsaful de satin, acoperit cu petale roz, in timp ce m-as intinde lenes, asteptand inceputul unei nopti romantice. :)

    RăspundețiȘtergere
  20. Ce mult imi place colierul :X.

    L-as purta la o pereche de pantaloni crem, un maieu negru, iar peste maieu un cardigan albastru. As fi incaltata cu o pereche de pantofi nude la care as purta un plic de aceeasi culoare. Cred ca as purta si o pereche micuta de cercei cu pietre asemanatoare celor din colier.

    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  21. Mersi vde giveaway :) As purta colierul cu o rochita verde asortata cu niste botine maro inchis si o curea impletita de aceeasi culoare.

    :)

    RăspundețiȘtergere
  22. frumos colier! l-as purta cu o rochita, niste botine si o geaca de piele :D
    mail: ralucutza_star@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  23. Foarte dragut colierul! L-as purta la o pereche de blugi inchisi la culoare, niste botine si o bluzita neagra, simpatica, cu ceva model pe ea.
    Email: adelavoinea[at]yahoo[dot]com
    Multumesc pt sansa!

    RăspundețiȘtergere
  24. Eu as opta, in functie de temperatura de afara, pentru doua tinute:
    1). boyfriend's jeans; tricou alb uni, cu anchior; blazer de culoarea mustarului, cu manecile suflecate, si o pereche de pantofi oxford, asortati cu o geanta caramel, de mana :)
    2). o rochie maxi din tricot, intr-o nuanta prafuita, cu snur in talie + o bentita fina, din piele impletita, purtata pe frunte
    Sper sa-ti placa! Multumim, Camelia! :*

    RăspundețiȘtergere
  25. Buna, eu imi imaginez acest colier la o camasa alba si o pereche de blugi albastri, as pastra hainele cat mai simple iar colierul ar deveni vedeta tinutei, o tinuta cam asa: http://imageshack.us/photo/my-images/196/jeans6g.jpg/
    e-mail: lili_adder[at]yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  26. eu l-as asorta cu o camasuta alba bagata in pantaloni scurti din blugi (albastrii) impreuna cu niste balerini simplii negrii.

    RăspundețiȘtergere
  27. Eu l-as purta cu o pereche de blugi stramti, o pereche de ghetute, o geaca de piele si o bluzita alba un pic mai larguta.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere