Blog Special - Fashionistas

22.10.11

Pana la urma am iesit azi din casa si am ajuns la cumparaturi. Si in Billa la standul de ziare/ reviste mi-a atras atentia coperta revistei Glamour din luna octombrie. Mai exact mi-a atras atentia un titlu "Blog Special - Patru fashionistas impartasesc ideile lor pentru acest sezon". Am cumparat revista si am descoperit 4 pagini cu tinute propuse de 4 bloggerite de fashion.

Este vorba de Gabriela Ciobanu (www.gabrielaciobanu.com), Teodora Mocanu (www.whitelace.com), Anna Popescu (cinnamon-and-coffee.blogspot.com) si Ana-Maria Morodan (www.highstreetcardigans.com). Fetele au propus cateva tinute si au raspuns la niste intrebari.

Sunt sigura ca multe dintre voi le urmariti si stiti despre ele, iar daca nu le-ati "citit" pana acum si sunteti interesate de moda, aruncati un ochi si vedeti ce stil propune fiecare dintre ele. O sa descoperiti tinute interesante, cu personalitate.

Mie imi face o deosebita placere sa vad astfel de articole si sa descoper ca bloggerii au inceput sa aiba ceva de spus  si sunt luati in serios. Au fost bloggeritele de beauty si acum cele de fashion. Nu pot decat sa zambesc si sa ma bucur sincer.

La cat mai multe astfel de surprize frumoase!

6 comentarii

  1. Camelia, te rog sa te uiti daca, cardul e valabil si pentru Sephora. Maine, adica azi, se deschide magazin in Tm si nu o sa pot pleca de acolo cu mana goala. :)) Macar de as avea cardul din revista ar fi ceva ..

    RăspundețiȘtergere
  2. Choco, eu n-am vazut Sephora in lista si acolo scrie ca e valabil in perioada 31.10 - 6.11.

    RăspundețiȘtergere
  3. Atunci nu e valabil pt maine. :(
    Am vrut sa stiu daca sa iau revista sau nu.

    Si tot nu am gasit Joy cu produsele Mario Badescu. :( Mai caut maine seara cand ies de la job.
    Ma duc la somn, mi-e ciuda pe tine ca poti dormi pana tarziu.
    NB, te pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. mersi , de unul nu stiam...arunc un ochi acum :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc pentru cuvintele frumoase :)

    RăspundețiȘtergere