2 x Giveaway

12.10.11

De ce 2x? Pentru ca astazi se implinesc 2 ani de cand am scris prima oara pe acest blog (chiar daca in prima luna am postat o singura data). Asa ca azi dau startul la 2 giveawayuri cu premii diferite si cerinte diferite (si in acelasi timp aproape identice). Aceste giveawayuri vor fi un pic diferite de tot ceea ce am facut pana acum pentru ca de data asta e vorba despre mine si de cum sunt eu perceputa.

Inainte de a trece la giveaway vreau sa va multumesc voua celor care de-a lungul timpului mi-ati lasat comentarii si mi-ati fost alaturi si in momentele nu prea bune. Am citit fiecare comentariu lasat pe acest blog (chiar daca nu am cum sa raspund la fiecare in parte) si fiecare mail care a ajuns in casuta mea postala si asa voi face atata timp cat voi scrie pe acest blog. Parte din sufletul meu este aici pentru ca nu stiu sa fac lucruri fara sa pun suflet.

Ce vreau de la voi? Sa va ganditi ce reprezinta pentru voi Coltul Cameliei. Ce ma defineste pe mine si ce defineste acest blog? Care e cuvantul care reprezinta blogul meu? Cand o sa aveti un raspuns, puteti sa va inscrieti printr-un comentariu la aceasta postare - detalii mai jos la fiecare premiu.

Primul giveaway - Yves Rocher


Am ales 2 produse de la Yves Rocher (apa demachianta micelara cu 3 ceaiuri si demachiantul bifazic cu albastrele - pentru ochi) care sunt sigura ca vor fi folosite de oricare dintre voi cu placere. Ambele le folosesc si eu cu placere si consider ca sunt 2 produse foarte bune.

Ca sa va puteti inscrie la acest giveaway trebuie sa imi lasati cu comentariu care sa inceapa cu 1 - ca sa stiu la care dintre premii este inscrierea - si in care sa definiti Coltul Cameliei fara sa va folositi de cuvinte (poate fi o imagine, un cantec, o tinuta, orice altceva care considerati voi ca este reprezentarea blogului). 

Al doilea giveaway - Varianta mea Glossy Box


M-am gandit la premiul asta acum ceva vreme cand am decis ca voi face un giveaway cand blogul implineste 2 ani. Premiul contine Sculpting Gel de la TRESemme (Mega Hold) si mostre sampon si balsam TRESemme Natural, Sally Hansen Insta-Dri Top Coat si stickere pentru unghii, masca peel-off Aldo Vandini, fard duo Astor (Blue Iris), mini crema Estee Lauder DayWear Plus, varianta travel size Boots Mediterannean Almond Pistachio & Olive Body Scrub si 2 mostre fond de ten (Clinique Even Better si Chanel Vitalumiere).

Pentru a participa trebuie sa lasati un comentariu care sa inceapa cu 2 - din nou ca sa stiu pentru care premiu este inscrierea - si in care sa-mi spuneti cu propriile voastre cuvinte (minim 30 cuvinte) ce reprezinta pentru voi Coltul Cameliei, cum il vedeti sau cum il simtiti (sau cum nu-l vedeti ca nu trebuie sa fie totul pozitiv).

Giveawayul va fi deschis pana sambata 15.10 la ora 18:00, iar duminica voi alege si anunta castigatoarele (comentariile castigatoare vor fi alese de mine, nu isi va baga coada nici random, nici altcineva). Voi alege comentariile care ma definesc cel mai bine. Nu este o conditie sa urmariti blogul prin GFC (in mod oficial) dar daca nu cunoasteti blogul si nu ma cunoasteti pe mine, nu vad sensul in a participa (stiu ca am cititori vechi care nu sunt "oficiali", asa ca va rog sa lasati o adresa de mail la sfarsitul comentariul daca alegeti sa participati ca Anonim).

Astept cu interes participarile voastre!

23 de comentarii

  1. Happy B-day pentru blog !!!
    Iti doresc cat mai multe postari originale si in continuarea sa ne surprinzi placut ca si pana acum.
    Te ppup!

    RăspundețiȘtergere
  2. 1- http://www.youtube.com/watch?v=rSLQMNFdEf0&feature=results_video&playnext=1&list=PL9D4589BA526A1D70

    RăspundețiȘtergere
  3. 2- De cand te urmaresc, octombrie anul trecut- pentru ca atunci am inceput sa intru pe bloguri- am descoperit incet incet particele din personalitatea ta. Tin minte clar ca mi-a placut faptul ca este printre putinele bloguri personale, in care cineva isi lasa particele din suflet descoperite. M-am regasit in multe dintre postarile tale, atat de mult incat la unele plangeam si ma descarcam si simteam ca am o prietena acolo undeva care intelege prin ce am trecut si cu care pot vorbi despre anumite lucruri din viata mea cu convingerea totala ca stii despre ce vorbesc. Coltul Cameliei este un fel de cafeaua/limonada/ceaiul la care stau cu tine si tu imi povestesti si eu inteleg exact ce spui uneori, iar alteori imi oferi unghiuri noi de a privi lucrurile. Ma bucur mult ca mijloacele media ne ajuta sa ne conectam si sa ne descoperim, iar blogul tau este unul dintre cele mai bune exemple :)

    RăspundețiȘtergere
  4. La muuuuuuuuuuuulti ani, sa ne scrii cu aceeasi sinceritate si sa pui mereu suflet in tot ce faci, chiar daca uneori suferim, sufletul e cheia succesului in tot :)

    RăspundețiȘtergere
  5. 2 - Blogul tau a fost primul blog de beauty (si nu numai, as zice eu) pe care l-am citit vreodata. Recunosc ca pana mai anul trecut pe la mijloc, habar n-aveam ce-s alea bloguri, pana am descoperit cateva care mi-au suscitat interesul si le urmaresc cu regularitate. Adica zilnic! Acum citesc multe bloguri de beauty, insa recunosc ca cel de referinta e al tau. Poate si pentru ca postarile tale poarta amprenta unei persoane educate si cu o varsta mai apropiata de varsta mea.
    La implinirea a 2 ani de blogarit iti urez sa fii inspirata si perseverenta in acest proiect!

    RăspundețiȘtergere
  6. La multi ani si la cati mai multi inainte, plini de inspiratie si post-uri folositoare pt noi, cele care te urmarim!
    F bune produsele YR, eu cam toate cosmeticele le am de la ei, in special si cele 2 de la giveaway!
    IOana

    RăspundețiȘtergere
  7. 2. Blogul tau este unul dintre acele bloguri pe care intru din curiozitatea de a citi un review, a gasi o noua idee pentru unghiutele mele sau pentru machiaj, dar si de a vedea ce ti-ai mai cumparat ca accesorii, haine.

    RăspundețiȘtergere
  8. 1.James Morrison-I won't let you go
    http://www.youtube.com/watch?v=sgRb_lfIZ6A&ob=av2e

    RăspundețiȘtergere
  9. Doi (2) ani frumosi si plini de personalitate a blogului! Te cunosc sau mai bine spus iti stiu blogul de cam un an de zile,prima data m-a captat faptul ca transpui in postarile tale din emotiile si personalitatea ta! Sa stii ca te admir,pentru ca eu personal am renuntat sa fac asta.Imi e frica sa fiu judecata si recunosc ca prefer uneori sa raman in anonimat.
    La tine am citit cateva review uri care m-au convins sa cumpar produsul X si dupa ce l-am cumparat am constatat ca mi s-a potrivit. Tot de la tine am invatat sa iubesc mai mult pe motanul meu,sau mai bine spus sa am incredere mai multa in el decat intr-un om.Imi place blogul tau asa cum e,e parte din tine,mai ales ca tu iti exprimi emotiile si gandurile prin postarile tale.
    Iti doresc in continuare ca acest loc virtual sa iti aduca cat mai multe "impliniri" daca se pot numi asa si tine-o tot asa,cu postari calitative,cum ne-ai obisnuit!
    La multi ani bloguletului tau dar si tie! O zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  10. 1 - http://i54.tinypic.com/2elf1pf.jpg

    RăspundețiȘtergere
  11. 2. Salutare. Ma inscriu pentru premiul 2 (doi).
    Hai sa iti spun o poveste... acum multi ani era o fetita bruneta, cu ochelari, tunsa scurt, ce purta mereu acelasi tricou si aceasi pereche de blugi in fiecare zi, la scoala. Si toti copii radeau de fetita aceea ca ea nu are bani, hainute si parfumuri ca ceilalti copii. Singura minune pentru fetita aia erau revistele pe care le citea de la colegele ei de clasa, in care gasea fete imbracate frumos, machiate, cu pantofi sclipitori si parul lung si matasos. Isi imagina cum intr-o buna zi, cand va creste, va arata si ea, poate, ca fetele din revista. Poate nu o sa mai fie scunda, poate o sa ii creasca parul, poate o sa fie slaba si poate, poate, o sa aiba destui bani sa-si cumpere hainute multe si colorate si pantofi cu toc. Seara, cand ajungea acasa, fetita isi imagina ca poarta rochii lungi, din catifea rosie, ca are fluturi prinsi in par, care sclipesc si ca merge la bal alaturi de fetele frumoase si mai norocoase ca ea.
    Astazi, fetita a crescut. Are tot parul negru, ceva mai lung, inca poarta ochelari, nu e deloc inalta si deloc slaba si nici nu arata ca fetele din reviste; nici nu merge la bal in rochii de catifea rosie si nici nu are tot ce si-a dorit cand era mica.
    Dar, acum mare, are altceva, are propriul ei colt unde poate sa viseze. Si acest colt este blogul tau, unde nu comenteaza niciodata, dar unde intra in fiecare zi, la fel cum facea cand era mica cu revistele colorate.
    Blogul tau il vad ca pe copilaria mea si din cand in cand reusesc sa ma simt iar ca o printesa. Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  12. 2- Buna.
    Inainte de toate, Happy B-Day pentru blogul tau!!

    Acum cat despre blog - imi place la nebunie! Aproape in fiecare zi intru sa vad update-urile pe care le faci. Ma incanta enorm sa citesc tot ce pare interesant, imi da o buna dispozitie. Tine-o tot asa!
    Ohh..si nice giveaways. ^_^
    XOXOXO

    RăspundețiȘtergere
  13. La multi aaani! Si... tot inainte!
    2- Eu intru pe aici de vreun an, de cand am descoperit blogurile si, in primul rand, imi place sa intru aici pentru ca acest "colt" al tau are personalitate si imi place sa te citesc si in momentele de fericire (de genul "zambesc si nu stiu de ce"), si in cele de indignare (in care ma regasesc mai des decat mi-as dori), si in cele de "rasfat" tipic feminin.
    Sincera sa fiu iti admir generozitatea de a ne lasa sa intram in spatiul tau, de a ne impartasi experientele tale (nu neaparat beauty-related). Sper ca si tu ai parte de la fel de multa multumire de pe urma timpului dedicat blogului! Inca o data, la multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  14. 2 - Am descoperit din intamplare blogul tau si nu mi-am imaginat ca-mi vei fi asa aproape de suflet la un moment dat cand impartasindu-ti o bucata din durerea mea mi-ai raspuns incurajandu-ma…si stiu ca atunci cand iti voi mai cere sfaturi nu vei ezita sa imi daruiesti o parte din timpul si experienta ta.Am descoperit o persoana care iubeste neconditionat animalele,oamenii,lucrurile frumoase si viata chiar si dupa atata suferinta.As vrea sa fiu si eu la fel de puternica,sa ma ridic intr-o zi din suferinta mea …am descoperit un om care are si zile bune si zile mai rele,dar care ar ajuta oricand pe altcineva ,care nu se plange pentru lucrurile care i-au fost luate,ci este recunoscatoare pentru clipele traite alaturi de cei ce nu mai sunt…pentru asta te admir cel mai mult,ca ai mereu puterea s-o iei de la capat!Stii ca m-am gandit chiar ca atunci cand voi avea bucuria pe care mi-o doresc cel mai mult pe lume,s-o impartasesc cu tine?Si asa voi face,chiar daca nu vei mai stii cine sunt,pentru ca stiu ca te vei bucura oricum…Iti doresc la multi ani pentru blog si sa nu te opresti niciodata sa scrii pentru ca ai un dar…O sa inchei cu un citat care ma defineste acum si cred ca si pe tine candva in trecut : “iubesc sa merg prin ploaie,pentru ca nimeni nu-mi vede lacrimile…”
    Te pup cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  15. 1 - http://www.youtube.com/watch?v=ctmS5XX67Ek

    http://i7.photobucket.com/albums/y298/DiAnais/bitchpleasecopy.jpg

    P.S. La multi ani :).

    RăspundețiȘtergere
  16. 2.La multi ani!!!
    Vad blogul ca o bucatica din sufletul tau,coborat aici,cu multa dragoste,cu multe lucruri utile si uneori presarat cu amintiri triste.
    O frantura de viata reala,din care unii avem inca de invatat!!
    Iti multumesc mult,pentru opiniile sincere dupa care uneori m-am ghidat si eu
    Cu dragoste!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  17. 1- http://4.bp.blogspot.com/_prszrffyzpQ/SziW_dQ0xXI/AAAAAAAATp0/D6KOKCSwS34/s400/DSCF0321.jpg-Cu drag, Diana

    RăspundețiȘtergere
  18. 1 - Aprecieri si o scurta caracterizare a ta, asa cum te vad eu:

    Camelia, blogul tau fiind pe de o parte,un blog despre frumusete, pentru mine a constituit initial o portita catre lumea de beauty, lumea cosmeticelor indiferent ca acestea vizeaza makeup-ul, ingrijirea tenului sau a parului. In momentul in care ti-am descoperit blogul, nu aveam o idee prea clara despre marile branduri de cosmetice... si, in general, despre cosmetice.
    Prin faptul ca de-alungul timpului ai avut ocazia sa testezi diverse categorii de produse si ai impartasit cu noi experientele tale, pe mine m-a ajutat sa definesc mai bine punctele forte sau slabe ale unui produs, sa fac alegeri bazate pe ratiune si mai putin pe emotie...
    Dupa cum ai observat si acum revin din cand in cand cu mesaje de multumire pentru anumite bucurii pe care mi le-ai facut in cei aproape 2 ani de cand iti vizitez coltisorul. O dovada mai buna ca ceea ce scriu nu este de dragul giveaway-ului sau ca sa te flatez si ca eu chiar cred si simt ce spun, sunt acele mesaje de multumire.

    Pe de alta parte, coltul Cameliei nu este un blog doar despre beauty, ci si...exact cum sustii si tu, despre suflet... De-a lungul timpului ne-ai arata si latura ta sensibila si ne-ai lasat sa descoperim o parte din tine... Prin prisma mesajelor postate, eu te percep ca pe o persoana sensibila, delicata, dornica de liniste si armonie, dar categorica atunci cand trebuie si cu cine trebuie, ce nu poate fi constransa in nici un fel si care nu face prea usor compromisuri… Pentru ca esti prea sensibila si uneori si dispozitia ti se poate schimba relativ repede, sunt momente in care renunti la acesta postura ferma si mai cazi… Totusi, intelegi ca fiecare moment de incercare din viata ta, e un imbold, un impuns, un pas inainte cum se spune si ambitioasa cum esti, mergi mai departe… niciodata nu renunti!
    Asa te percep eu, asa percep coltul Cameliei. M-as bucura daca mi-ai lasa un feedback in care sa-mi spui in ce masura imaginea mea corespunde realitatii… caci doar tu te cunosti cel mai bine, restul e relativ…

    La multi anisori! blogului tau :) … sa-l mentii activ cat mai mult timp de-acum incolo postand articole asa cum doar tu stii a o face cel mai bine!

    RăspundețiȘtergere
  19. La multi ani!
    2- Pentru mine reprezinta o parte din tine ,din ceea ce iti place sa faci si imparti cu noi fiecare bucurie,deznadejde,suferinta .Ne spui atat lucruri bune cat si cele bune.Ne prezinti ceea ce consideri tu ca este bun pentru tine si ar putea fi bun si pentru ceilalti.Ce imi palce cel mai mult este ca iubesti mult animalele.
    Cat mai multe postari de acum inainte si cat mai multi ani de blogging.

    RăspundețiȘtergere
  20. 1 - Revin cu o rectificare pentru ca ma intrebam de ce se posteaza link-uri cu melodii si imi dau seama ca am inteles gresit prima regula, care spune ca trebuie definit blogul fara a ne folosi de cuvinte, or eu am folosit cuvinte...din belsug! :)

    Imi mentin opinia despre blog si personalitatea ta si astept pe mail feedback-ul tau daca vei dori sa mi-l oferi :), iar pentru ca in mesajul de mai sus m-am inscris pentru giveaway-ul nr. 1 (dorind de multa vreme sa testez acea apa micelara YR), am ales aceasta fotografie ce cred ca defineste foarte bine coltul Cameliei:
    http://data.whicdn.com/images/11611763/cute-fashion-girl-inspire-outfit-photography-Favim.com-94650_large.jpg?1309876053

    O sa justific si alegerea fotografiei: Ideea e ca intotdeauna articolele smulg un zambet sau transmit optimism, iar daca anumite articole nu sunt chiar vesele, fac loc unei stari mai bune prin lectiile de viata transmise. In plus, e un blog diversificat (exact ca si diversitatea culorilor folosite pentru literele cuvantului din poza :), a se intelege un blog cu... de toate, adica despre beauty, fashion, stari de spirit, cuisine si nu numai...

    RăspundețiȘtergere
  21. 2- Pentru mine blogul tau reprezinta in primul rand locul in care ma incarc pozitiv datorita faptului ca tu esti cea care ai depasit momente grele si ai reusit sa te bucuri de viata. Datorita blogului ti-am cunoscut povestea, intr-o perioada nu prea buna pentru mine si am realizat ca se poate! M-am incurajat atunci cand te-am citit prima data si la fel ma incurajez si acum dupa aproape un an de cand te citesc.
    In alta ordine de idei, de aici ma informez despre produse, eficienta lor sau chiar despre carti. Datorita tie, tocmai mi-am comandat Calugarul care si-a vandut Ferrari-ul.Ma bucur ca ai scris despre carte intrucat nu auzisem de ea.Astept cu nerabdare sa o citesc.
    La multi ani cu sanatate!

    RăspundețiȘtergere
  22. 1- Prima data te-am descoperit acum 1 an, navigand din blog in blog. Am citit o parere de-a ta despre un produs si descrierea ta m-a facut sa-l achizitionez. Nu mi-a parut rau, din contra chiar ma simteam de parca eu scrisesem randurile, ma regaseam in ele 100%.
    De atunci de cate ori am ocazia, intru pe blogul tau din curiozitate sa vad ce lucruri vrei sa impartasesti cu noi....
    2 Ani!!!! Bravo!!E nevoie de multa tarie de caracter sa rezisti atat timp, sa fii mereu originala, sa treci peste obstacolele din viata ta si sa iti deschizi sufletul noua...
    LA MULTI ANI!Sa ai parte in primul rand de sanatate, ca asa o sa poti sa le faci pe toate si sa nu abandonezi niciodata blogul, pentru ca sunt multe fete ce te considera deja o prietena!
    Te-am pupat!

    RăspundețiȘtergere