REVIEW: NARS Hungry Heart

2.6.10


Paleta duo Hungry Heart a fost al doilea meu produs Nars (dupa blushul Orgasm care nu m-a entuziasmat in mod deosebit). L-am luat anul trecut in primavara si din cate imi amintesc am dat in jur de 25 lire pe el si l-am cumparat ca fiind "blush duo" - asa cum a fost prezentat la momentul respectiv in colectia de primavara Nars.

Nu are nimic de a face cu un blush. Culorile sunt superbe in paleta Nars: roz pal si ivoriu, insa cu o gramada de glitter auriu - asta a fost primul lucru care mi-a sarit in ochi, dar la aplicare nu se transfera nimic din culoare, ci doar glitterul. Si aici incepe o alta poveste: nu este vreun glitter de prost gust, se simte ca e ceva de calitate (daca n-ati mai auzit de glitter de calitate, v-am lamurit eu acum). Serios vorbind, nu este ceva de prost gust sau prafos sau care sa contina bucati uriase de mostruleti aurii, insa daca nu suportati glitterul in mod sigur produsul asta n-o sa va incante deloc.

Eu am fost dezamagita de el pentru ca asteptam sa fie cu totul altceva. In timp insa am descoperit si partile lui bune: aplicat peste un blush mat, transforma orice culoare; aplicat ca highlight, da o luminozitate deosebita tenului (insa eu l-as recomanda ca highlight pentru seara/ noapte, nu pentru zi), aplicat peste un fard simplu, mat, poate transforma un machiaj banal in ceva spectaculos; aplicat pe centrul buzelor da senzatia de buze marite.

Concluzia finala: o dezamagire totala ca blush (cred ca pur si simplu l-au lansat cu descrierea gresita), insa poate fi un highlight nemaipomenit daca iti plac produsele de acest gen (l-as asemana cu Belightful de la MAC).

Pun mai jos o poza ca sa va dati seama cat este culoare si cat glitter.

Un comentariu

  1. Buna Camelia. Cum iti povesteam intr-un post trecut de produsele de machiat bio. Eram astazi pe facebook si am vazut ca au lansat o alta promotie de -60% + un portfard cadou, cei de la rangali. M-am gandit ca poate te-ar interesa si o sa reusesti sa le si testezi, sa-mi spui si parerea ta :)

    RăspundețiȘtergere