Review: MUFE HD Foundation

17.6.10

Am promis ca revin cu un review la fondul de ten HD de la Make Up For Ever dupa cateva saptamani de folosire. Ce am scris ca prima impresie ramane valabil (are acoperire medie, rezista bine pe fata, da un aspect radios tenului) insa am de facut cateva precizari.

Mi se pare ca cel mai bine se aplica cu pensula (am incercat si Beauty Blender si degetele), eu am folosit 190 de la MAC. Am incercat diverse baze de machiaj si nu am vazut vreo diferenta majora, se intinde foarte bine si se adapteaza tenului, confera un aspect natural (desi se aseaza putin in liniile fine - insa un retus final rezolva aceasta problema). Nu accentueaza zonele uscate si arata foarte bine in fotografii.

Ce mi-as fi dorit sa faca si nu face: sa uniformizeze tenul ca Sheerglow de la Nars (este nevoie de concealer si anticearcan pentru un aspect fresh si chiar si asa mie mi se vedeau zonele rosiatice de pe fata - nu rau, dar eu le vedeam).

Ce imi place in mod deosebit la acest fond de ten? Rezista foarte bine pe fata (am mai spus ca citisem niste reviewuri care imi dadusera idei: ca dispare de pe fata, ca nu rezista deloc), l-am folosit zilele trecute cand temperaturile au fost de cosmar si desi mi-am tamponat fata de nenumarate ori, la sfarsitul zilei arata la fel ca dupa aplicare. Din punctul asta de vedere este un castigator.

O concluzie finala? Este un fond de ten bun, cu o acoperire mai mult decat decenta si o rezistenta foarte buna (din punctul asta de vedere este in top 3 din cele incercate de mine), deci poate fi fondul de ten ideal pentru o persoana care nu are probleme majore de ascuns si doreste un aspect natural si fresh.

2 comentarii

  1. de unde l-ai achizitonat? imi face si mie cu ochiul..am probl cu toate fdt pt ca imi dispar de pe fata, nu rezista la transfer.

    si cam ce pret?

    RăspundețiȘtergere
  2. La prima impresie despre el (http://coltulcameliei.blogspot.com/2010/06/prima-impresie-mufe-hd-foundation.html) am scris cum l-am achizitionat.

    RăspundețiȘtergere